Laat het zijn, Laat het gebeuren, In Liefde en Licht ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Jaaaa - we zijn duidelijk aangesloten op deze Portaaldag van 11-11!

De nacht was al enorm intens - velen hebben uren wakker gelegen, liggen draaien in de tollende en diep binnen komende energieën.

Alles wat er in ons in beweging wil komen zal zich gaan roeren, en dat voelt niet altijd even fijn ...

Pijntjes, beklemmende gevoelens, krampen, onrust, onverklaarbare adrenaline, druk op de borst, het gevoel dat de chakra's ineens te dicht of te open staan, het gevoel van versnipperd te zijn in duizenden gedachten ... Het hoort er allemaal bij.

En nu de dag. Hier ligt één grote uitnodiging om in alle opzichten vrede te sluiten met wat er van moment tot moment aanwezig is, in jezelf en om jou heen. Vaak denken mensen dat ze zich op portaaldagen hemels moeten voelen... Dat kan ook zeker gebeuren! Maar geef net zo veel ruimte aan delen in jou die zich nog verre van hemels voelen.

Wat een maanden hebben we achter de rug, en waar staan we nu - in 's hemelsnaam?

We staan precies waar we horen te staan; midden in alle processen die het Grote Ontwaken teweeg brengt. Achterom kijkend moge het deels donker lijken, en geef ook dat maar erkenning; ja, jij bent zeker door hele zware stukken heen gegaan. En misschien zit je er nog midden in. Lichtdragers, Lichtwerkers, Nieuwetijdsmensen, voorlopers, Engelen op aarde - hoe je het ook wilt noemen; velen zijn door het oog van de naald gegaan om niet wéér te moeten inleveren van hun licht- en liefdeskrachten in deze incarnatie.

Maar lieve mensen!


❥ We zijn al met zó velen over drempels heen gegaan die een paar jaar geleden nog buiten ons bereik leken! En dit zal zich alleen maar voortzetten, met een versnelling, met steeds minder moeite, met steeds meer moed en vertrouwen.

Aan alle kanten is er hulp vanuit hogere dimensies, voor iedereen, ongeacht waar je staat, in licht of in donker. Want zij beseffen als geen ander hoe zwaar het kan zijn om in de verdichting, in alle dualiteit, in alle excessen en verhevigingen waar we mee te maken hebben de karren vanuit het donker naar het licht te trekken.

 

Het draagt zeker bij om over onze nieuwe toekomst te visualiseren


Stoppen met oordelen, stoppen met anderen de schuld te geven en in plaats daarvan je licht sturen naar alles wat in jouw gevoel oud is en niet meer dient; dat veroorzaakt ook al veel meer verschuivingen en heling dan je denkt! En om dan ook nog al je energie te geven om terug te komen bij jouw oervertrouwen in het groter plan vanuit hogere dimensies, terwijl er zó'n tegendruk is vanuit laagfrequentere velden - ja, dat is groots werk!

❥ Vandaag ga je zeker iets in jezelf ontmoeten van triomf. Je hebt het wel gedaan, je bent niet afgehaakt, je bent vaak genoeg gevallen maar je staat ook steeds weer op.

Lieve allemaal, we zijn de handen, voeten, hoofden, handen, de ontwakenden die de energie van de Goddelijke Liefdesbron op aarde vorm gaan geven. Eer daarbij je lichaam, je verleden, heden en toekomst, en het leven van ieder ander levend wezen dat je weg kruist. Met een open hart kun je iedereen ont-moeten en hun goddelijke kern activeren. Zo weven we een hemels tapijt onder ieders aardse voeten, zo zullen we elkaar gaan erkennen als komende uit dezelfde Eenheid, geschapen uit Liefde en Licht.

 

Heb een onvergetelijke dag!

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

 

Deze transmissie zal gaan over het idee van genezing in de brede zin van het woord.


Welke rol speelt ziekte in onze menselijke beleving van het fysieke bestaan? Wat is een ‘energetische healing’ of het idee achter een ‘energiehealer’? Hebben de media en de manier waarop over een ziekte wordt gesproken - en de beelden die we via die weg te zien krijgen – een invloed op hoe een ziekte zich manifesteert in de praktijk? Als het iemand z'n tijd is en er is door de ziel een ziekte gecreëerd om die transitie in werking te zetten in het fysieke, klopt het dat er dan geen enkele behandeling tot genezing zal leiden? Hoe staan de Yahyel tegenover Ayahuasca? Hoe komt het dat er steeds meer bewijs lijkt te komen dat het eten van dieren en van dieren afkomstige producten schadelijke gevolgen hebben op het fysieke lichaam van de mens? 

Dit en nog veel meer in de video channeling Healing

 

Op zondag 28 november 2021 om 20:00 uur door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra.Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.