Krachtige stappen vooruit & kleverige draden van weerstand ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Vanmorgen vroeg om 08:09 uur was er Nieuwe Maan en zou je best een of andere glimp van “jouw verandering” kunnen voelen / merken / zien / ervaren. Tenminste wanneer jij open staat voor vernieuwing, voor een hoger level van leven, voor een nieuwe aanpak, voor nieuwe ideeën, voor een volgende stap op je weg.

Voor al wie die vernieuwing in zich draagt, en die zich al lang hard inzet om die vernieuwing ook in de wereld neer te zetten, om de dingen op een lichtere manier aan te pakken, om op een nieuwe manier in job / groep / gezin / familie / gemeenschap te staan - kan de afgelopen tijd lastig, ontmoedigend en teleurstellend geweest zijn.

Zij kunnen zich voelen alsof ze krachtige stappen vooruit willen nemen, terwijl ze kleverige draden van weerstand en tegenwerking aan alle kanten voelen trekken, terwijl ze af te rekenen krijgen met oordelen en vooroordelen, die allen te wijten zijn aan één ding: angst.

Uitdagende tijden én de haast constante instroom van nieuwe hogere energie duwen angst in mensen naar boven


Angst om zich los te maken van mensen van wie ze zo lang afhankelijk zijn geweest en die hun stappen naar vernieuwing afkeuren, angst om het vertrouwde te vervangen door het onbekende, angst om nieuw territorium te verkennen zonder 'back-up', angst om uitgelachen of afgekeurd te worden, angst om zich te outen, op wat voor gebied dan ook.

❥ Dit is een tricky tijd, maar alleen voor wie blijft hangen in de angst.

Het is een tijd van ongekende mogelijkheden en keuzes, van fantastische creatieve uitbarstingen, van nieuwe verrassende contacten en op een hoger niveau gebrachte “oudere” contacten.

Een tijd waarin samenwerking, eenwording, broederschap en vriendschap stilaan maar absoluut zeker groeit, waarin zoveel moois en Lichts groeit, maar zoals een bloem die zich aarzelend vanuit de donkere grond een weg naar boven duwt, de weerstand overwint en uiteindelijk het licht ziet.

Voel je niet ontmoedigd, maar richt je op, en kijk naar de prachtige ziel die je bént, vol potentieel, vol goede wil, rijk van kwaliteiten en altijd ergens in je bewustzijn al die prachtige hogere doelen waaraan jij in dit leven wou meewerken.

.. Waaraan jij hier en nu meewerkt

 

Onvermoeid en vastbesloten, niet bang van tegenwerking en weerstand, niet uit het veld te slaan door de chaos om je heen, en je gedragen voelend door de golf van Licht, je gedragen voelend door ons allen.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.