Kosmisch Keerpunt ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Je kan je behoorlijk gestretcht voelen op dit moment.

Deze dagen vormen dan ook een kosmisch keerpunt, zowel voor elk individu als voor de hele maatschappij.

We hebben nog maar net twee eclipsen achter de rug (die veel versluiering en extra druk brengen), en nu is er de Winterzonnewende én het voor de eerste keer in 800 jaar samengaan van Saturnus en Jupiter in Aquarius.

De mega-vernieuwingsbeweging die zich aan het doorzetten is, kan je dus behoorlijk van je stuk brengen, wanneer jij zélf aan vernieuwing toe bent.

Velen zijn op dit moment aan het denken hoe het anders kan, of hoe ze verandering zouden brengen in dat waar ze het moeilijk mee hebben.

Het is goed om even te checken bij jezelf of er écht een verandering nodig is in je buitenwereld, of dat het voldoende is om binnenin een ander perspectief aan te nemen.

Soms kan een andere kijk op de dingen al voldoende zijn om je te deblokkeren, zodat er als vanzelf nieuwe mogelijkheden opduiken 'vanuit het niets'.

Het kan ook zijn dat er zich emotionele ladingen tonen in deze periode, en dan is dat een signaal dat die om aandacht roepen, met andere woorden om loslaten - en dan kan concreet gaan 'werken' hieraan ook bevrijding, én opening naar nieuwe mogelijkheden brengen.

Iets loslaten creëert onmiddellijk extra ruimte voor nieuwe frisse energie


Maar misschien heb je het gewoon fysiek-energetisch wat lastig in deze periode, omdat je hele energieveld dooreen wordt gewoeld door alle energieverschuivingen. Je kan last hebben van een onrustig hart, van wiebeligheid, piepende oren, veel honger, intense kou of hitte (geen koorts!), oude kwaaltjes kunnen even heropflakkeren, een gevoel van opgeblazenheid, moeite om te focussen, enzovoort, je kent het vast al intussen.

En je weet dat- hoe meer weerstand je er naartoe voelt, hoe lastiger het wordt, dus gewoon ondergaan en uitzoeken wat voor jou het beste werkt, helpt je om hier gewoon doorheen te gaan.

Wél is heel duidelijk dat de grote beweging op heel de Aarde er nu één is van steeds meer inzicht dat we moeten samenwerken om dingen op te lossen, aan te pakken, door te gaan. Eénheid in de concrete praktijk brengen, en vooral proberen de luchtigheid, lichtheid en innerlijke vreugde en sereniteit in jezelf op te halen en uit te stralen.

En aanvaarden dat je dat soms eens niét lukt, dat helpt ook


Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.