Kinderen van het licht gaan door de Engelenpoort 9-9 ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Dat je met een speciale opdracht op aarde bent, dat is inmiddels wel duidelijk: je kwam hier om je eigen stuk af te ronden en je daarna volledig te gaan inzetten als lichtwerker. Die fase is nu aangebroken. Een nieuwe fase en een nog volledig onbekende periode. Het is vandaag 9-9 de Engelenpoort.

De afsluiting van het aardse deel en tevens de opening naar een bijzondere periode. De periode van het echte lichtwerken gaat beginnen. Jij hebt je diploma gehaald en bent met vlag en wimpel geslaagd.

Het universum wist echt wat je waard was voor je aan die opdracht begon. Nu ga je op voor het volgende deel: het echte lichtwerken.

Nu wordt die lichtverbinding van je hart naar de BRON, het belangrijkste deel. Jij mag in je eigen vrijheid en blijheid gaan leven Dat zal je kracht en een hoge trilling geven. Dat is de bedoeling, dat licht is nu onontbeerlijk voor het volgende deel van het proces.

Wij zetten de volgende, bijzondere stap. Het proces op aarde heeft veel licht nodig. Wij hebben gezien dat wij naar volledige transparantie gaan. De kleuren van onze diamanten “vertellen” wie wij zijn. Alles is open, alles is helder. Door voor jezelf te kiezen, sta je volledig in je kracht. Die kracht, is verbonden aan je eigen licht en dat is nu nodig voor het volgende deel van het aardse spel dat wij gaan “spelen”.

Het klinkt misschien vreemd voor je, maar door volledig in jezelf te geloven, kom je in je eigen kracht te staan. Dan kan je in praktijk brengen dat je in de achterliggende periode hebt geleerd. Je hebt op allerlei verschillende manieren naar jezelf leren kijken. Door die verbinding met jezelf, zal je eerst je eigen kruik vullen. Dat is belangrijk. Je voelt dan je kracht. Dan voel je de vrijheid. Die vrijheid brengt je naar je hartgevoel: laat de liefde stromen want dat geeft je een goed gevoel. Het verleden mag nu losgelaten worden. Het klinkt vreemd, maar er wordt je dringend gevraagd het los te laten, omdat je je anders niet met die hoge, lichtenergie kunt verbinden.

Dit is deel waar wij nu aan begonnen zijn, is eigenlijk het wezenlijke onderdeel van onze opdracht als lichtwerkers. Het universum wist wie je was en wat je waard was. Zij kenden je kracht en je doorzettingsvermogen. Nu mag je in vrijheid en blijheid in je eigen kracht gaan staan. Daardoor zal je trots naar jezelf gaan kijken. Dan gaat de liefde stromen en geeft je een behaaglijk gevoel. Dat verhoogt je energie trilling die verbonden is met de Bron. Dan kan het licht voor de transformatie van Moeder Aarde versterken. Dat is een heel belangrijk deel van onze opdracht als lichtwerkers.

Het is misschien wel onze allerbelangrijkste opdracht. Lichtwerker, pak je kracht. Zie wie je bent. Voel dat je een belangrijke drempel over gaat. Dit wordt een mooie, maar ook beslissende fase.

Je bent een kind van het licht. Je bent een universeel wezen. Je bent een lichtwerker.

Namasté

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.