Kijken, omarmen en opruimen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Je weet het: hoe hoger het huis dat je wil bouwen, hoe steviger de funderingen dienen te zijn en hoe dieper je dient te graven. En dat is nu net wat er op grote schaal gebeurt.


Er is een massa 'licht'/bewustzijn/groei naar het Hoogste en Meest Goede aan de gang (ook energetisch/fysiek veel 'last' gehad afgelopen dagen?), en daarom zal je hoogste Zelf je aanzetten tot diepe schoonmaak, en zal het allerlei dingen bij je naar boven brengen, om je te tonen wat je in de weg staat om dieper te aarden, dieper in te dalen, meer te worden wie je eigenlijk diep in de kern écht bent.

Je kan diep verdriet voelen, veel frustratie of zelfs woede, oude wrok kan opduiken, of je kan jezelf geconfronteerd zien met oude patronen, ook al worden die nu 'opgediend' via nieuwe stukken, met misschien nieuwe mensen.

En je kan niet anders dan dit omarmen, je er niet tegen verzetten, maar heel goed kijken (je bewust worden van alle facetten ervan), naar hoe dit oude energetisch afval vroeger in je leven heeft doorgewerkt, en misschien ook nu nog doorrimpelt naar daar waar je het meeste weerstand toe hebt.

En de enige weg is kijken, omarmen en opruimen...


In het besef dat je jezelf hierbij stap voor stap meer opent, dat je stap voor stap nieuwe en stevige fundamenten bouwt, gestoeld op liefde, vrede, goedheid en harmonie.

❥ Het kan dus behoorlijk pittig zijn geweest voor je afgelopen tijd, maar je weet: wij gaan hier samen doorheen.

En je weet ook: na regen komt zonneschijn, ook al laat die soms lang op zich wachten. Er gaapt immers vaak een kloof tussen wat je vanuit je kleine ik, je persoonlijkheid denkt aan te kunnen, en dat wat je vanuit je Hoogste Zelf aan kan. En stretchen kan behoorlijk onaangenaam voelen. Ook al kan je diezelfde dag of datzelfde uur alweer een switch maken naar diep weten dat alles oké is, naar vreugde, en kunnen hartsverbindingen in tijden als deze pure healing zijn voor je uitgedaagde ego. Want zo gaat dat. zelfs de diepste duisternis is bedoeld om ooit Licht te worden. Altijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.