Kerst 2020 de geboorte van ons eigen Christuslicht ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles is verbonden, alles valt samen. Wij zijn door die prachtige energie van de grote conjunctie gegaan. Onze harten waren via de energie van 12-12 verder geopend.

Ons bewustzijn werd verhoogd via de grote conjunctie.

Nu zijn wij op het volgende bijzondere moment aangekomen. Wij vierden jaren de geboorte van het licht. Wij vierden de geboorte van Christus. Nu is de Christus energie ontstoken in ieder van ons. Wij zijn verbonden met de trilling van de kristallijne energie.

Nu gaat het niet meer om de geboorte van die ene, maar gaat het om de geboorte van de energie in ons allen.

Die energie die nu ontstoken is en verbonden is met de energie van die Ene brandt in ons eigen hart.

Wij zijn met elkaar omhoog gegaan in trilling. De liefde gaat sterker stromen. Onze kijk op het leven gaat veranderen. Niets wordt meer zoals het was.

Welstand wordt vervangen door wel-ZIJN. Niet voor de enkeling, maar voor ons allen.

Dit kerstfeest is een nieuw begin. Niet meer het feest van die ene, maar het feest van ons allen in verbondenheid.

Wij zijn een prachtige drempel over gegaan. Het licht kwam om ons dit te laten weten. De mens is zijn totale eenwording binnen gegaan. De mannelijke en vrouwelijke energie vormen een balans. Alles wat in balans is, kan stromen. De balans vormt een openheid. Door die balans in onszelf komt onze creativiteit sterk tot zijn recht. Wij gaan stromen met nieuwe ideeën. Ideeën die gaan over de vorming van de nieuwe maatschappij.

Alles is er, voor iedereen

 

De liefde die in onze harten stroomt, maakt dat de inzichten vanuit die liefde vorm gaan krijgen. Geluk vermeerdert zich door deling. Dat wordt het devies van de nieuwe samenleving. Leven in het NU. Leven in de stroom van het leven. Genieten van het steeds sterker wordende licht.

Het licht dat niet alleen in ons brandt, maar ook ons pad verlicht. Wij gaan deze nieuwe manier van leven heel snel omarmen. Wij gaan snel voelen dat dit een gelukzalige manier van leven is. Een leven dat zich in een hoog tempo ontvouwt.

Door de stroming en de inzichten kunnen wij die snelheid aan. Die hoge energie die verbonden is met de Christus energie, gaan nieuwe delen van onszelf open.

Wij voelen de liefde. Wij voelen de warmte. Wij voelen de vrede waar ieder van ons nog nooit zo sterk mee verbonden was.

 

Wij brengen het licht en de vrede over de wereld

 

Zo gaan wij in het nieuwe jaar met elkaar werken aan de creatie van een liefdevolle en vredige wereld.

Wij worden begeleid door het licht. Het licht is er. Wij zijn in die verbinding.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.