Jupiter in Vissen 2021 - 2022 en zijn invloed ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Op 13 mei 2021 is Jupiter Vissen binnengekomen, het teken van zijn woonplaats. Jupiter is hier voor een kort verblijf in Vissen tot 28 juli 2021. In de komende twee en halve maand zullen we onze eerste kennismaking krijgen met deze doorvoer.

 

Jupiter komt opnieuw Vissen binnen op 29 december 2021, blijft in Vissen tot 10 mei 2022 en is weer terug in Vissen van 28 oktober 2022 tot 20 december 2022.

 

Jupiter en Neptunus in Vissen - Magie is overal

 

Veel mensen kijken uit naar Jupiter in Vissen en om goede redenen. Jupiter heeft zijn woonplaats in Vissen, dus hij voelt zich thuis in dit teken. In Vissen kan Jupiter zo wijs, spiritueel en groots zijn als hij zelf wil.

 

De laatste jaren waren niet zo gemakkelijk, toen Jupiter tekens deelde met Pluto en Saturnus. Nu Jupiter naar Vissen verhuist, zal deze sfeer ons vertrouwen herstellen en ons een gevoel van optimisme geven.

 

Maar wat deze specifieke Jupiter in Vissen-doorvoer nog specialer maakt, is dat Jupiter samen zal zijn met Neptunus in Vissen.

 

Dit is erg interessant omdat zowel Jupiter als Neptunus over Vissen heersen. Twee heersers in het teken van hun heerschappij is behoorlijk magisch ... en ik gebruik het woord "magisch" met opzet.

 

Wanneer Jupiter, met zijn levensgrote optimisme en gevoel van expansie EN Neptunus met zijn mystieke visie in hetzelfde teken staan, zullen we de magie overal gaan zien.

 

Jupiter in Vissen - Living on a Prayer 

 

Vissen, en vooral Neptunus in Vissen, doet je misschien denken aan engelen die een harp bespelen. Maar Jupiter is expansief, luid en opzichtig. Als Jupiter een muziekgenre zou zijn, zou Jupiter in Vissen de arena-rock van de jaren 80 zijn :-)

 

Bon Jovi's "Living on a Prayer" werd uitgebracht in november 1986, toen Jupiter in Vissen was (Jon Bon Jovi heeft zelf 3 planeten in Vissen). De tekst van het nummer is natuurlijk flink in de stijl van Jupiter in Vissen:

“Woah, we’re halfway there 

 

Woah, living on a prayer  

Take my hand, we’ll make it I swear”  

 

Het nummer was meteen een hit omdat het inspeelde op de trends van die tijd. In november 1986 had iedereen een Jupiter doorvoer Vissen en was iedereen klaar om een 'Jupiter in Vissen-boodschap' te ontvangen.

 

Dit is wat Jupiter doet. Het is een trendzetter. Het vertelt wat er in dat specifieke jaar in de collectieve psyche van de samenleving leeft.

 

Laten we niet vergeten dat Jupiter de planeet van waarheid en coherentie is. Jupiter is de planeet waarbij 'iedereen het erover eens is'. Daarom heerst Jupiter over kennis, onderwijs, de morele code en de wet.

 

Als Jupiter in Vissen is, is iedereen het erover eens dat - ongeacht wat het leven ons te bieden heeft - we het uiteindelijk zullen redden!

 

Jupiter in Vissen - Doei Saturnus

 

Jupiter in Vissen heeft niets van Saturnus in zijn DNA.

 

Iemand proberen wijs te maken dat de Apocalyps om de hoek staat te wachten, zal niet werken, omdat Jupiter in Vissen een andere energie heeft dan Jupiter in Steenbok.

 

Van iemand eisen om sociaal verantwoordelijk te zijn, zal ook niet werken (niet omdat sociaal verantwoordelijk zijn geen goede zaak is), maar omdat Jupiter niet langer actief is in Waterman.

 

Met Jupiter in Vissen worden we ondersteund met het schilderen van een positieve visie voor de toekomst, gebaseerd op geloof, mededogen, groei en ongelimiteerde mogelijkheden.

 

Sinds december 2020 was Jupiter in Waterman. Het binnendringen van Jupiter in Waterman is een enorme sprong voorwaarts geweest ten opzichte van Jupiter in Steenbok en heeft bijgedragen aan het broodnodige meer-licht op aarde. Dat gezegd hebbende, in Waterman had Jupiter een zeer serieuze (sommigen zeggen zelfs, chagrijnige) kamergenoot: meneer Saturnus.

 

Jupiter en Saturnus in hetzelfde teken is geweldig voor het "manifesteren" van Waterman-thema's. Wanneer Jupiter en Saturnus hun krachten bundelen, wordt er iets gedaan en komt er iets van de grond. En dit is natuurlijk geweldig. Maar wat niet zo geweldig is, is dat de expansieve functie van Jupiter op natuurlijkerwijze wordt afgeremd.

 

Hoewel Jupiter (met de hulp van Saturnus) dingen gedaan kon krijgen in Waterman, voelt het proces misschien niet zo vreugdevol als wanneer Jupiter het teken NIET deelt met Saturnus.

 

De veranderende tekens van Jupiter betekenen dat Jupiter nu 'vrij' is van Saturnische invloed.

Het krijgt de dingen nu op zijn eigen manier gedaan. Het wordt zo uitgebreid, vreugdevol, optimistisch en hoopvol als het maar kan zijn. En niet alleen dat: Jupiter in Vissen voelt zich heerlijk thuis in zijn woonplaats, wat betekent dat het op zijn volledige 100% capaciteit functioneert. Dus Jupiter is zelfs vreugdevoller, expansiever en optimistischer dan in enig ander teken.

 

De sfeer van het binnendringen van Jupiter in Vissen zal onze stemming onmiddellijk verbeteren. En dit is een reden om ons te verheugen. De keerzijde hiervan is natuurlijk dat we TE optimistisch kunnen worden. En aangezien Neptunus ook in Vissen is, kan het optimisme veranderen in wensdenken en leven in Lala-land. 

 

Hoe Jupiter in Vissen werkt

 

Laten we de zaken eens rechtzetten: hoewel Jupiter synoniem staat voor groei en uitbreiding, kan Jupiter ook een beetje onrealistisch zijn.

 

Mensen met sterke Jupiter-plaatsingen hebben grote doelen die ze zelden bereiken.

 

Mensen met Jupiter-transities nemen grote risico's, zijn soms wat roekeloos en brengen zichzelf regelmatig in de problemen en kunnen zelfs verliezen wat ze 'in de eerste plaats hadden' - Dat is vrijwel het tegenovergestelde van wat een Jupiter-transitie belooft.

 

Dus, is Jupiter nou echt de perfecte kerel zoals de astrologie hem uitbeeldt?

 

Een betere vraag om te stellen is: "Waar zouden we zijn zonder Jupiter?". Je bereikt misschien niet alles waar je op hoopte, maar je bent nog steeds onderweg en dat is veel beter dan op dezelfde plek te zijn als voorheen.

 

Ok, je bent misschien geen miljonair geworden, maar de groei-mindset van Jupiter heeft je kunnen helpen om op een veel betere plek te komen dan mensen die jouw overvloed-doelen niet delen.

 

Mensen die bestsellerauteurs willen worden, verkopen misschien geen 1 miljoen boeken als ze een Jupiter-transitie hebben (er zijn gewoon niet zoveel J.K. Rowlings en Stephen Kings ;-). Maar ze kunnen nog steeds goed verkopende auteurs worden en ze kunnen nogsteeds als inspiratie hebben bijgedragen om de levens te veranderen van de 1, 10, 100 of 1000 mensen die hun boek hebben gelezen.

 

Wanneer we ons WEL bezighouden met de energie van Jupiter, is de kans veel groter dat we ons doel bereiken of er in ieder geval dichterbij in de buurt kunnen komen.

 

En dat is precies waarom Jupiter wordt beschouwd als de grote weldoener in de astrologie. Het is natuurlijk niet zo, dat wanneer je een Jupiter-transitie hebt, het goddelijke geluk direct over je heen stroomt.

 

❥ Het is omdat - wanneer je een groei-mindset hebt, wanneer je optimistisch bent, wanneer je actief op zoek bent naar kansen, je veel meer kans maakt om vooruitgang te boeken in je leven. Jij bent het die je eigen realiteit creëert. 

 

Het is niet Jupiter die je overvloed en geluk schenkt. Jij bent het die de trillingsfrequentie van Jupiter omarmt, die deze dingen in je leven aantrekt.

Er zijn zoveel mensen die jaren wachten op een Jupiter-transitie en die - als het zover is - zelf geen geïnspireerde actie ondernemen. Dan gebeurt er natuurlijk niets. Met Jupiter moet je echt zelf met de dobbelstenen gooien en jezelf als poppetje daar op die plaats neerzetten ;-) 

 

Dat gezegd hebbende, als er een doorvoer is die goddelijk geluk schijnbaar uit het niets kan brengen, dan is dat Jupiter in Vissen.

 

Vissen is het teken van de eindeloze mogelijkheden. Vissen is het laatste teken van de dierenriem en omvat alle andere tekens, met alle kansen die hun laatste kans krijgen om te materialiseren, voordat we opnieuw beginnen in Ram.

 

Jupiter in Vissen 2021 - 2022 en zijn invloed op ons

 

Zoals gezegd heeft Jupiter heeft zijn vertrouwde woonplaats in Vissen, en dat is geweldig nieuws voor jou en je geboortehoroscoop.

 

Het beste van het hebben van een heersende planeet die door het teken van zijn heerschappij gaat, is dat het de dingen in beweging zet.

 

Als bijvoorbeeld Tweeling jouw ascendant is, dan is Vissen je 10e huis. Aangezien Jupiter over Vissen heerst, heb je de heerser van het 10e huis, in het 10e huis - als Jupiter door Vissen gaat (zoals nu).

 

Er is een overstemmend gevoel van flow en vooruitgang. De dingen lijken op hun plaats te vallen. Projecten vinden aarding en komen tot stand.

 

Om erachter te komen hoe Jupiter in Vissen je kan beïnvloeden, zoek je het huis op waar je Vissen hebt in je horoscoop. Het is precies daar waar je de zegeningen van Jupiter kan ontvangen.

 

Let erop dat je jouw nauwkeurige geboortetijdstip weet, of in ieder geval weet wat je Ascendant-teken is.

 

Als je 'hele huisjes gebruikt', zijn dit de gebieden van je leven die Jupiter in Vissen zal beïnvloeden:

 

Ram Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 12e huis van het onbewuste, magie, isolatie en verre oorden beïnvloeden.

Stier Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 11e huis van vrienden en netwerken beïnvloeden.

Tweelingen Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 10e huis van carrière, status en schijnwerpers beïnvloeden.

Kreeft Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 9e huis van buitenlandse zaken, leren, onderwijzen, reizen, publiceren, recht beïnvloeden.

Leeuw Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 8e huis van transformatie, het occulte, gezamenlijke financiën en het geld van andere mensen beïnvloeden.

Maagd Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 7e huis van relaties en contracten beïnvloeden.

Weegschaal Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 6e huis van werk, gezondheid, routines en dienstbetoon beïnvloeden.

Schorpioen Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 5e huis van kinderen, creativiteit, spel en romantiek beïnvloeden.

Boogschutter Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 4e huis van huis en gezin beïnvloeden.

Steenbok Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 3e huis van communicatie, dagelijkse interacties, leren en broers en zussen beïnvloeden.

Waterman Ascendant → Jupiter in Vissen zal je 2e huis van geld, financiën en eigenwaarde beïnvloeden.

Vissen Ascendant → Gelukkige jij! Jupiter in Vissen zal je eerste huis beïnvloeden, wat je persoonlijkheid, vitaliteit en genialiteit is. Zelfs als je nogal verlegen bent, is Jupiter in Vissen jouw tijd om te schitteren en jezelf 'daar buiten' te plaatsen. 

Jupiter in Vissen beïnvloed je ook als het onderdeel uitmaakt van planeten of hoeken in je geboortehoroscoop.


Als je planeten of een hoek (Ascendant, Imum Coeli, Descendant of Midhemel) in Vissen hebt, dan zal Jupiter op een gegeven moment deze planeet of hoek een conjunctie geven en dan zul je de piek van deze transitie kunnen ervaren.

Liefs, Angelina
astrobutterfly.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.