Juni 2020 een maand die ons veel gaat brengen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De veranderingen zijn in volle gang. Voor en achter de schermen draait alles op volle toeren. Het oude wordt in hoog tempo afgebroken. Het nieuwe wordt zichtbaar.

Op de aarde en in de mens is een soortgelijk proces aan de gang.

De oude mens wordt afgepeld, de nieuwe komt te voorschijn. Een maatschappij die staat te “wiebelen”. De nieuwe mens die het lastig vindt om zijn nieuwe vaardigheden te onderkennen.

Het universum heeft de leiding overgenomen. Deze maand laat ons door sterke energie golven gaan. Alles grijpt in elkaar. VERTROUWEN en nog eens vertrouwen. De kracht zit in de mens zelf.

Door onszelf met onze eigen kracht te verbinden, staan wij in de sterkste kracht die mogelijk is.

De nieuwe mens vormt het fundament van de nieuwe samenleving. Het oude brokkelt af en wij zien dat. Dat geeft onrustige gevoelens. Het hele universum is er vol van.

Door ons met onze eigen krachten te verbinden staan wij sterk. Onze intuïtie wijst ons de weg. De stilte in deze onrust is van groot belang. De stilte geeft helderheid. Die helderheid is van belang.

Wij staan aan het begin van een nieuwe episode. Alles loopt geheel volgens plan. Laten wij onszelf met onszelf verbinden en met elkaar. De lichtwerkers hebben die levens lang gedaan. Dan is er voldoende licht en kracht om alles in geplande banen te leiden. Het licht is IN ons en MET ons.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.