Juli energie 2021 ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Juli gaat ons mogelijkheden geven en ruimte.

Mogelijkheden om te benutten, spontaan of goed overwogen. Ruimte om een stap voorwaarts te maken en je plek in te nemen. Dit laatste hoeft niet perse zonder emoties te gaan.

Het kan goed zijn dat je door iets of iemand zo getriggerd wordt dat je niet anders kunt dan (eindelijk) op je plek te gaan staan.

Juli biedt ons magie en de ruimte om aan de slag te gaan met een intentie die je graag wilt manifesteren. Je hoeft je er niet voor te verplaatsen naar een tropisch oord, het gaat erom dat je je in rust openstelt voor de magische tekens die zich in deze zomermaand aan jou presenteren.

❥ Maak de koppeling, leer de tekens te herkennen en merk werk van je intenties. Je kunt niet alleen maar afwachten en wensen dat iets gaat gebeuren, jij zelf mag ook in (zachte) actie komen.

Durf hierbij om hulp te vragen, ook aan je spirituele begeleiders, de gidsen, de engelen. Hulp vragen is een teken van kracht en moed en je wordt sneller geholpen dan je denkt, alleen misschien wel op een andere wijze. Laat dus los 'hoe' je geholpen wordt maar durf erop te vertrouwen 'dat' je geholpen wordt.

❥ In juli kan je een nieuwe weg gaan ontdekken, stel je maar open om deze maand de nieuwe doorgang te herkennen.

Mocht je op vakantie gaan, of dagjes weg, laat je verrassen door mooie poorten, deuren en bruggen. Ze staan allemaal symbool voor de nieuwe weg die je in gaat slaan en het zijn richtingaanwijzers op je pad.

Bovenal is juli de maand om je te verbinden met de helende en vitale kracht van de natuur.

Dompel jezelf onder in de natuur. Laat de energie van de bomen en de bloemen en de dieren je hart verwarmen en je doen inzien waar het werkelijk om draait in het (jouw) leven.

 

Fijne juli maand en maak er iets heel moois van!

 

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.