Jouw zielentaak roept! ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

De overgang naar het Nieuwe Leven en het Eenheidsbewustzijn is nu volop gaande. Daar horen ook alle geboorteweeën bij die we momenteel in een versneld tempo doorleven.

Hoe uitersten van licht en donker ons nog kunnen 'vangen' in deze versnellingen begint steeds voelbaarder te worden in ons eigen leven en in onszelf.

Nu velen op een valreep staan, die de afronding van de incarnatiecyclus binnen de dualiteit aankondigt, wordt het duidelijk waar de eigen valkuilen nog zitten.

❥ Het is niet zo dat iets of iemand van buitenaf jou uit jouw Licht of Bronverbinding kan halen, tenzij je dat zelf laat gebeuren.

Als het gebeurt is het niet iets om te veroordelen; vaak gebeurt het eerst een tijd zonder dat je er bewustzijn op hebt. Hoe vaker het echter gebeurt, des te meer je zult ontdekken hoe vervelend, down, moe of zwaar jij je gaat voelen nadat het gebeurd is. Ookal voelde je je daarvoor nog zó helder en verbonden met je hogere Zelf-delen; een vanuit de 3D bekeken heftige gebeurtenis kan je binnen een seconde weer uit die verbinding hebben gehaald. Dan is het hard werken, en het kost meestal tijd en energie, voordat je weer terug bent in de hogere vibes.

 

❥ Tijd dus, om echt te onderzoeken voor welke uitdaging(en) jij nu staat als het gaat om 'in je Licht blijven'.

Je wordt niet uitgedaagd om een gevecht aan te gaan; je wordt uitgedaagd om bewustzijn te krijgen op waar jij zelf nog een afslag neemt, of met anderen meegaat waardoor je weer opnieuw in je 'oude' dualiteitsbewustzijn belandt. Dan begint het getob, gepieker, geprojecteer, fatalistisch denken of zwartkijken weer overnieuw. Terwijl je ergens dacht dat je dat toch al lang achter je had gelaten.

 

❥ Zie het als een uitnodiging om nu echt vanuit de liefdevolle, oude wijze ziel die je bent te gaan leven.

Begeleid jezelf zo gauw als je in de gaten hebt dat jouw frequentie weer omlaag gaat. We krijgen nu extra oefenmateriaal, niet om ons een minder leuke tijd te bezorgen, maar juist om ons te porren van "Kom op, breng het nu maar in de praktijk, verlaat jouw Licht niet meer maar maak het eerder sterker zodat het dwars door iedere illusie heen schijnt!"

 

❥ Daarbij is het goed te beseffen dat jouw eigen energieveld een heilige ruimte is die dagelijks onderhoud nodig heeft.

Steeds wanneer jij in verbinding komt met lagere frequenties, zware emotionele velden, boosheid, projecties of wanhoop van mensen - nog versterkt door alle Coronaperikelen; besluit dat jij je NU niet langer meer door alles van buitenaf wilt laten leiden.

Jij hebt jezelf jarenlang door veel zware lasten uit die lage vibratievelden heen geworsteld. Je hebt je voor hogere Leiding uit de Lichtwereld weten te openen, en daarmee krijgt jouw aanwezigheid op Aarde een heel andere betekenis. Jij hoeft jouw energie niet meer in te zetten om zwaarte binnen de dualiteit mee te helpen dragen. Sterker nog: het is jouw taak niet meer.

 

❥ Meer dan ooit is nu het moment aangebroken om jouw Zielentaak serieus te gaan nemen.

Ook jij bent een voorloper die niet voor niets waarschijnlijk als eerste in jouw familie door zware louteringsprocessen heen is gegaan. Onbewust heb je toen jouw voorbereidingswerk al gedaan, zodat je nu kunt blijven staan en niet gaat meedwalen met de anderen die nog geen anker van bewustzijn in zichzelf ontwikkeld hebben.

Keer steeds weer terug naar Jezelf. Visualiseer dat je als een zuil van Licht tussen Hemel en Aarde in een eigen heilige ruimte bent. Geen enkele illusie van angst of lijden kan vat op jouw Licht krijgen. Die hogere frequenties zijn namelijk neutraal, en zullen niet langer resoneren met iets wat veel lager vibreert.

Schouw naar wat er daar buiten jou gebeurt, maar blijf je er ondertussen heel erg bewust van dat JIJ een andere keuze gemaakt hebt en nu een andere taak hebt binnen het Goddelijke Plan.

 

Wees een Gids, een Leider, een Raadsvrouwe of Raadsman, een Meester, een Engel, een Healer, een Wijze, een Genezer, een Trooster, een Rots in de branding. De wereld heeft 'slechts' jouw Goddelijke Aanwezigheid nodig, met al jouw Licht en Liefde.

 

Dankjewel voor jouw liefdevolle aanwezigheid op Aarde!

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief