Jouw punt van focus ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Alles, maar dan ook alles in jullie realiteit is continu aan verandering onderhevig – alles beweegt. En ondanks het feit dat alles binnen jullie versie van de realiteit, onlosmakelijk is verbonden binnen het grotere veld van Al Wat Is - resoneert ieder atoomdeeltje daarbinnen, op zijn eigen absoluut unieke manier.

In het begin was er een verschuiving van gedachte, idee, inspiratie, naar manifeste realiteit – Deze verschuiving, transformatie, of shift, vond plaats in en door het Alomvattende veld van Bewust-Zijn, waarnaar onder andere verwezen kan worden met het woord God – of dat - wat wij Al Wat Is noemen.

 

Niet alleen draag je de scheppingskracht van dit Begin in jezelf mee; je bent er de continuerende expressie van


Want of je je dit nu bewust bent of niet; jij schept jezelf, en jouw complete concept van de hele wereld. Je doet dit iedere nano-seconde opnieuw en opnieuw.

Jij bent, vanuit Zielsniveau, in samenspel met jouw focuspunt als mens; de schepper van jouw realiteit.

Net zoals de bliksemflits in de Tesla bol iedere keer van route veranderend, wanneer jij je vinger er op een andere manier op laat rusten, zo veranderd ook de complete versie van jouw realiteit wanneer je besluit om een aanpassing te maken in 1 van de door jou gekozen geloofssystemen of definities.

Jouw eigen punt van focus, bepaald dus welk gedeelte – van het grotere geheel, er door jou, vanuit je Persona zelf, gezien en verkent kan worden.

Natuurlijk bestaan alle mogelijke invalshoeken al tegelijkertijd - zij aan zij.

Bij het aanraken van elk individueel stukje van de bol, zou zich tenslotte steeds weer een geheel nieuw en uniek spel van licht voordoen in reactie op het nieuw gekozen focus-punt.

Andere punten – die je eerder besloot aan te raken of nog aan zal gaan raken in wat jullie de toekomst noemen – zijn dus in wezen al ergens beschikbaar, maar zijn eenvoudig niet tastbaar aanwezig in de door jou nu nieuw gekozen versie van de realiteit. Deze punten, en de lichtsporen die daarbij horen, bevinden zich eenvoudig in andere dimensies van ruimte en tijd. De dimensie die jullie het verleden of de toekomst noemen.

Jouw Groter Bewustzijn weet al van deze mogelijkheden, en speelt geregeld informatie aan het ratio door, welke afkomstig is vanuit deze andere dimensies.

Deze informatie kunnen jullie bewust ontvangen wanneer jullie jezelf toestaan om multidimensionaal waar te nemen. Wat je al van nature doet wanneer je je hart volgt, wanneer je droomt, speelt of jezelf actief toestaat om je fantasie of intuïtie te gebruiken...

 

Arjun van de Yahyel 


Wieteke Koolhof
design4awareness.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.