Jouw Goddelijke Script ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


'Als jij je hart volgt, ontvouwt zich de Weg waarop je jouw bestemmingen voor dit leven zult vinden. Je kunt deze Weg hand in hand gaan met vele Lichtmeesters, Engelen en Gidsen die je vanuit vorige levens kent.

Tijdens vorige incarnaties ben je door een aantal van hen ingewijd, onder andere in Mysteriescholen. Alle vermogens die je daar ontwikkeld hebt zullen opnieuw tot je beschikking komen. Alle 'mysteriën' zullen op het goede moment aan het licht komen en tot een innerlijk, doorleefd Weten worden.

Ook jij bent een drager van Onsterfelijke Liefde. Ook jouw voetstappen zijn ontstaan vanuit een Heilig Verbond, vanuit een Goddelijke Script dat jij ooit zelf, in samenwerking met de Lichtwereld, voor dit leven geschreven hebt.'

***

Hoera! Zojuist heb ik de laatste punt getypt in het script van mijn tweede boek, waar de bovenstaande woorden uit afkomstig zijn.

Volgende week zal ik me eerst verder verdiepen in de energie van februari en daar een artikel over posten. Het gaat een hele bijzondere maand worden, die krachtiger dan ooit om het verwezenlijken vraagt van wat er in jouw Goddelijke Script staat. Je zult worden uitgenodigd om je eigen scheppende liefdeskrachten tot in de kleinste details door te gaan voeren in je dagelijkse leven.

Misschien voel je hoe je energetisch als het ware in een flessenhals geduwd wordt, om je focus te kunnen verscherpen op waar het in jouw leven werkelijk over mag gaan. De wet van aantrekking en gevolg begint anders, veel directer, te werken. Wat je denkt, visualiseert en creëert wil steeds meer in overeenstemming komen met jouw gegroeide bewustzijn.

Houd dus een oogje op je gedachten, je gevoelens en op de woorden die je daar aan geeft. Waar deze negatief en zwaar neigen te worden kun je ze vanuit je hart gaan bijsturen.

Bouw je nieuwe leven op het radicale vertrouwen dat, indien jij dat wenst, je naar het licht geleid zult worden! Het heeft onmiddellijk effect wanneer je liefdevol licht en hogere frequenties in jezelf en in de wereld toelaat. Je bent nu in staat om jouw ware, goddelijke autoriteit vanuit een doorleefd Meesterschap je stap voor stap weer toe te eigenen.

Weet dat je hier op een speelse manier mee mag oefenen! Het hoeft allemaal niet meteen perfect te gaan hoor. Iets perfect moeten doen komt uit een afgesplitst deel van onze persoonlijkheid waar een liefdeloos dwingen en een krampachtigheid in doorsijpelt.

Durf 'niet perfect' te zijn, durf absoluut je eigen koers te volgen en houd Liefde als vaandel voor je neus. Gun jezelf veel rust en ontspanning tussen alle processen door, en leg in hogerhand wat er voor jou gevoel vastloopt. Wanneer jouw ik, dat altijd zo zijn/haar best heeft gedaan, een stapje achteruit doet, kan jouw Goddelijke Zelf een stap naar voren zetten.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Lichtactivatie Leeuwenpoort

Morgen Zaterdag 8 augustus om 20:00 uur ❥ Lea van der Eem

 www.gaia.com ❥ Klaar voor een volgende stap?Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland