Jouw Goddelijke Script ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Als jij je hart volgt, ontvouwt zich de Weg waarop je jouw bestemmingen voor dit leven zult vinden. Je kunt deze Weg hand in hand gaan met vele Lichtmeesters, Engelen en Gidsen die je vanuit vorige levens kent.

Tijdens vorige incarnaties ben je door een aantal van hen ingewijd, onder andere in Mysteriescholen. Alle vermogens die je daar ontwikkeld hebt zullen opnieuw tot je beschikking komen. Alle 'mysteriën' zullen op het goede moment aan het licht komen en tot een innerlijk, doorleefd Weten worden.

 

Ook jij bent drager van Onsterfelijke Liefde

 

Ook jouw voetstappen zijn ontstaan vanuit een Heilig Verbond, vanuit een Goddelijke Script dat jij ooit zelf, in samenwerking met de Lichtwereld, voor dit leven geschreven hebt.

 

 

Misschien voel je hoe je energetisch als het ware in een flessenhals geduwd wordt, om je focus te kunnen verscherpen op waar het in jouw leven werkelijk over mag gaan. De wet van aantrekking en gevolg begint anders, veel directer, te werken. Wat je denkt, visualiseert en creëert wil steeds meer in overeenstemming komen met jouw gegroeide bewustzijn.

 

Houd dus een oogje op je gedachten, je gevoelens en op de woorden die je daar aan geeft.

 

Waar deze negatief en zwaar neigen te worden kun je ze vanuit je hart gaan bijsturen

 

Bouw je nieuwe leven op het radicale vertrouwen dat, indien jij dat wenst, je naar het licht geleid zult worden! Het heeft onmiddellijk effect wanneer je liefdevol licht en hogere frequenties in jezelf en in de wereld toelaat. Je bent nu in staat om jouw ware, goddelijke autoriteit vanuit een doorleefd Meesterschap je stap voor stap weer toe te eigenen.

 

Weet dat je hier op een speelse manier mee mag oefenen! Het hoeft allemaal niet meteen perfect te gaan hoor. Iets perfect moeten doen komt uit een afgesplitst deel van onze persoonlijkheid waar een liefdeloos dwingen en een krampachtigheid in doorsijpelt.

 

Durf 'niet perfect' te zijn, durf absoluut je eigen koers te volgen en houd Liefde als vaandel voor je neus. Gun jezelf veel rust en ontspanning tussen alle processen door, en leg in hogerhand wat er voor jou gevoel vastloopt.

 

Wanneer jouw ik, dat altijd zo zijn/haar best heeft gedaan, een stapje achteruit doet, kan jouw Goddelijke Zelf een stap naar voren zetten.

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl

 

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.