Jouw evolutie bestaat uit golven van afbraak en opbouw ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Het is een goed idee om wat tijd vrij te maken en even terug te kijken op de afgelopen zomer, een zomer waarin de energie als een wervelwind door jou en ons heen raasde, alles overhoop haalde waar ook maar iets van verandering nodig was, en je op dit moment wat verdwaasd om je heen laat kijken om te zien waar je eigenlijk beland of geland bent.

Door de hoge intensiteit was elke dag volgepropt met ervaringen, inzichten, kleine en grote gelukjes, maar ook vol emoties, gebeurtenissen en uitdagingen, ook afhankelijk van de spirituele cyclus waarin je je bevindt.

 Dat laatste is belangrijk om even bij stil te staan, want inzien dat jouw evolutie uit golven bestaat van afbraak en opbouw, van fases van status quo en fases van veel vernieuwing, van beleving en verwerking - dat inzien helpt je om meer mededogen en begrip te voelen voor je medemens.

Want dat is uiteindelijk een kern-aspect van spiritualiteit, van spirituele groei: je hart openzetten (vandaar dat velen in deze tijd veel activiteit en ongemak kunnen voelen aan hartchakra en hart), en open houden, - want je kan alleen maar mededogen voelen voor anderen en hun proces met een open hart, een hart dat doorheen de jaren gepokt en gemazeld is door alle blutsen en builen van 'het leven' en daardoor zachter en milder is geworden.

Kijk dus even terug naar de afgelopen maanden en probeer je rode draad erin te vinden


Maak een synthese van wat je hebt geleerd, of wat je nog altijd aan het leren bent.

 

 Zie je prioriteiten voor de komende tijd, en heb de durf om te snoeien in wat afleiding op je weg is.

 

En vooral: wees zacht voor jezelf, voel wat je hier en nu het meeste nodig hebt (en wees daar vooral eerlijk in naar jezelf toe, jezelf wat wijs maken vertraagt je proces). En op die manier kom je stap voor stap weer bij die heldere stralende kern in jezelf, dat Licht dat eeuwig brandt, het Licht van een ziel op doorreis op Aarde...

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.