Jij kiest hoe lang je in een neerwaartse spiraal blijft vertoeven ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Misschien heb je op dit moment het gevoel ergens tussenin te hangen, heb je wat moeite om jezelf op te tillen vanuit de kleverige modder van omgewoelde emoties, gedachten die steeds dezelfde rondjes draaien, of zie je geen of misschien wel té veel mogelijke opties die zich aandienen voor je.

❥ Op zo'n moment is het goed te beseffen dat jij en niemand anders kiest hoe lang je in een impasse, een neerwaartse spiraal of een ongemakkelijk gevoel van weerstand naar je eigen weg blijft vertoeven.

Je weet dat boven de wolken altijd de Zon schijnt, dat jij écht elk moment van je leven in staat bent je 'trilling' te verhogen, jezelf en je leven opnieuw wat lichter te maken. Door misschien een belangrijk aspect van jezelf of je leven eens vanuit een ander, nieuw perspectief te bekijken. Door een spirituele techniek of energie of affirmatie toe te passen zoals je ooit hebt geleerd. Door je terug te trekken in de stilte van je Hoger Zelf (en dit is niét de steeds maar pratende mind, maar wél de plek die je betreedt wanneer de heftige rimpelingen van al die gedachten eindelijk verstillen), en de genezende werking hiervan te ervaren op je lichaam, emoties en denken.

Door te kijken naar de zegeningen in je leven, die zo talrijk zijn, dat je aan één vel papier niet genoeg hebt


Door contact te nemen met iemand met wie je je veilig voelt, die je goed doet, en met wie je op een evenwichtige manier kan delen. Door de trillingen van muziek of instrumenten door je heen te laten gaan, zodat de spinnenwebben uit je hoofd verdwijnen. Door te beseffen hoeveel goede mensen er zijn in je leven, en in de wereld. Door te beseffen dat je misschien wat moeite mag doen, wat mag doorzetten, wat drempels mag overgaan en uit je comfortzone mag komen, wanneer de onwil groot is, omdat dit je helpt groeien, omdat het je verrijkt. Door te beseffen dat je het kan, dat je best in staat bent om jouw Hemel op Aarde te scheppen en vorm te geven, en te weten dat dat net ons groot geschenk aan deze wereld is.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.