Jij hebt de tools om naar het oog van de storm te gaan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Waarschijnlijk heb je aan alles rondom jou en vooral in je energieveld gevoeld dat er een nieuwe groeispurt aan de gang is in het bewustwordingsproces van jezelf en van de maatschappij.

Je kan het voelen aan de spanning die toeneemt, aan de emoties die opnieuw de kop opsteken, aan de hoeveelheid vragen die zich aandienen, en aan de aanhoudende energetische spanning (juli lijkt wel één lange download...) voelbaar in energieveld en lichaam.

Dit alles is eigen aan een groeiproces, en je weet dat groeien ongemakkelijk kan aanvoelen, en dat het je helemaal dooreen kan schudden.

Maar weet dat jij een balanceerder bent


❥ Dat jij het bewustzijn en de tools hebt om naar het oog van de storm te gaan, waar het altijd vredig en stil is.

❥ Dat jij jouw gedachten kan tot rust brengen, via de natuur, via meditatie, innerlijk werk en/of energiewerk.

❥ En dat jij op die manier het geheel optilt.

En op zich maakt één persoon niet zoveel verschil, maar wanneer we dit allen samen doen, bouwt zich een grote golf stabilisering, harmonie en vrede op te midden van alle opwinding en disharmonie.

Een golf die zich steeds meer zal uitbreiden, wanneer jij de moed en het doorzettingsvermogen hebt om door te gaan wanneer er aan je bootje geschud wordt., de daadkracht om het zeil te heisen en van de wind gebruik te maken om verder te gaan (met je proces), en je roer af te stemmen op je innerlijke kompas. Goed geaard, met gezond verstand, maar via hart en ziel verbonden met je Hoogste Weten. En het besef dat je op die manier altijd veilig bent.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief