Jij hebt de tools om naar het oog van de storm te gaan ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Waarschijnlijk heb je aan alles rondom jou en vooral in je energieveld gevoeld dat er een nieuwe groeispurt aan de gang is in het bewustwordingsproces van jezelf en van de maatschappij.

Je kan het voelen aan de spanning die toeneemt, aan de emoties die opnieuw de kop opsteken, aan de hoeveelheid vragen die zich aandienen, en aan de aanhoudende energetische spanning (juli lijkt wel één lange download...) voelbaar in energieveld en lichaam.

Dit alles is eigen aan een groeiproces, en je weet dat groeien ongemakkelijk kan aanvoelen, en dat het je helemaal dooreen kan schudden.

Maar weet dat jij een balanceerder bent


❥ Dat jij het bewustzijn en de tools hebt om naar het oog van de storm te gaan, waar het altijd vredig en stil is.

❥ Dat jij jouw gedachten kan tot rust brengen, via de natuur, via meditatie, innerlijk werk en/of energiewerk.

❥ En dat jij op die manier het geheel optilt.

En op zich maakt één persoon niet zoveel verschil, maar wanneer we dit allen samen doen, bouwt zich een grote golf stabilisering, harmonie en vrede op te midden van alle opwinding en disharmonie.

Een golf die zich steeds meer zal uitbreiden, wanneer jij de moed en het doorzettingsvermogen hebt om door te gaan wanneer er aan je bootje geschud wordt., de daadkracht om het zeil te heisen en van de wind gebruik te maken om verder te gaan (met je proces), en je roer af te stemmen op je innerlijke kompas. Goed geaard, met gezond verstand, maar via hart en ziel verbonden met je Hoogste Weten. En het besef dat je op die manier altijd veilig bent.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland