Jij bent zelf de poortwachter ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: De inspiratie komt van zo diep en zo snel dat ik het soms moet dempen.

Abraham: Waarom?

Gast: Omdat ik geloof dat er niet genoeg dagen in een uur zitten, omdat ik geloof dat ik niet alles kan doen wat ik wil doen. Dus zet ik het maar aan de kant om dat ene te gaan doen.

Abraham: Nou, als wij in je fysieke schoenen zouden staan dan zouden we dat niet zo snel afstoten, want het zijn geen onbewuste dingen die jou hinderen, het zijn bewuste dingen die jou hinderen.

Gast: Laten we het daar dan eens over hebben.

Abraham: “Ik heb teveel te doen,” is een bewuste overtuiging die jou hindert. En omdat je dit gelooft en het actief is, zal het Universum je er steeds meer van brengen zodat je het nog meer gaat geloven. Je houdt je dus bewust terug van je grootste vreugde in ieder moment.

Gast: Als ik dus een uitnodiging of een aantal verlangens uitzend voor de lijst met dingen die ik uit wil breiden, laat mijn Innerlijk Wezen dan soms weten: Ja, maar nu nog niet?

Abraham: Oh, maar je Innerlijk Wezen is geen poortwachter.

Gast: Oké, dat niet, dus geen poortwachter.

Abraham: Nee, nee.

Het ligt gewoon aan de mix aan vibraties die jij gaande hebt. Het is als – en dit is wat overdreven maar makkelijker te begrijpen – dat is net als dat zoveel mensen zoveel anderen willen beheersen via religie. En ze vertellen je, “Je kunt het nu nog niet zeggen maar al het oordelen, goed en slecht, komt als je eenmaal terugkeert in het Niet-fysieke.”

En natuurlijk klopt daar helemaal niets van want alle straf of beloning is ZELF VEROORZAAKT en je laat het toe in het moment van je Emoties.

De reden dat we dit zeggen is omdat er geen poortwachter bestaat, er is alleen jij die toelaat dat je de verste extensie bent van Wie Je Bent. En dat wil niet zeggen dat er geen oneindige, Niet-fysieken zijn die je aanmoedigen en die je engelen wilt noemen en Bron-Energie en Welzijn. Dat alles is er, maar er is geen poortwachter, er is niemand, er is geen poort. Er is geen poort waar jij van wordt weggehouden. Er is geen poort die open staat om je binnen te laten, er is geen poort die gesloten is om je weg te houden.

❥ Alleen jij bepaalt of je wel of niet gaat naar Wie Je Werkelijk Bent. Je bent je eigen poortwachter, je bent zelf de poort en je hebt Emoties die je dat laten weten.

En soms zijn mensen daar onzeker over omdat er een bepaalde veiligheid in te vinden is die mensen vanuit een onzekere plek vinden, die gaat van:

“Ik weet niet waar ik mee bezig ben. En ik weet niet echt met zekerheid wat goed of fout is want ik ben wat in de war omdat zo veel mensen, die mij geprobeerd hebben te leiden, verschillende meningen hebben over wat dat is. Dus ik weet niet zeker wat goed of fout is, maar ik vind het een fijn idee dat er iemand is die dat echt weet en dat, als die denkt dat ik mijn best doe, tevreden zal zijn met mij. En dan zal ik een beloning krijgen.”

Dus we begrijpen wel dat je iemand wilt die bekijkt en oordeelt en evalueert en je een resultaat geeft. We snappen waarom je dit zou willen. Maar er is geen poortwachter.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl
 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.