Je ziel komt tot bloei • Tijd voor jezelf ♥ Luc van Ewijk ♥ Lichtwerkers Nederland

Dit is een fantastische tijd voor zelfexpressie. Een tijd van je ware zelf echt goed leren kennen.

Weg uit het haastige leven dat iedereen heeft uitgeblust. Als je nu terugblikt was dat toch voor niemand echt gezond? Dat we eraan gewend waren is wat anders, maar het past absoluut niet meer. Eigenlijk heeft het voor vele nooit gepast en nu vele mensen dit beginnen in te zien, kunnen we veranderingen aanbrengen.

Nu mag het allemaal op jouw eigen tempo en daar komt eerst nog een berg 'afschakelen' bij kijken. Het loskoppelen van al dat 'gemoet' dat ons is opgelegd.

We zijn de nieuwe tijd binnen gestormd om getuige te zijn van snellere manifestaties die ons om de oren vliegen. We kunnen nu leren onze creatieve stroom tot uiting te brengen en daarvan te genieten. 

Je hoeft niet meer vol gas te gaan en dat is behoorlijk wennen. Bibberend van de cafeïne die je niet meer zo nodig hebt als eerst, om maar te kunnen presteren en de lange dagen vol te kunnen houden. Die waren niet aansloten op ons ware zelf.

Het mag nu als een lange vakantie zijn waarin de mensheid zich vrijmaakt van de vele beperkingen van 3D.

April was een zeer zonnige maand met die heerlijke temperaturen, in de eerste weken dat we thuis moesten blijven. Dat kan naast ellendig ook als paradijselijk worden ervaren, als je voelt met je hart. Al komt er altijd eerst een hoop verdriet vrij. Dat is normaal en daar mag je doorheen. Niks kan je meer uit het veld blazen aangezien we al zoveel hebben meegemaakt en altijd overwinningen hebben gevierd.

Je kan handig gebruik maken van deze tijd. Voel het maar eens hoe het is, om echt van jezelf te houden. Voel eens hoe magisch je eigenlijk bent. Dan zie je ook dat je niets hoeft te doen voor de liefde die je bent. En elke keer dat je die liefde kan oproepen in jezelf maak je het groter. Je straalt deze liefde uit naar je omgeving en trekt ook weer liefde aan. Dat is een erg mooie ervaring in geven en ontvangen. Als je maar eerst jezelf liefde geeft omdat je anders niks hebt om uit te delen. 

Houd van jezelf alsof jij je eigen beste vriend of vriendin bent. Ga weer fijne dingen doen die jij leuk vindt en waarvan je opbloeit. De dingen waar je nooit tijd voor had. Herinner je weer hoe het is om spontaan als een kind te zijn. Het kind dat nogsteeds in je leeft en veel meer aandacht verdiend dan dat het krijgt van jou.

Ook is het heerlijk om tijd alleen door te brengen in de natuur. Je merkt dat de energie gewoon anders is en dat is erg welkom. We hebben ons te lang moeten aanpassen tot we erachter kwamen dat wij hier niet zijn om ons aan te passen, maar het leven op aarde naar een hogere vibratie te brengen. En voor sommige mensen is dat raar omdat ze het niet kunnen begrijpen, maar dat is ook logisch omdat iemand jou niet kan waarnemen daar waar hij of zij zelf nog niet is. 

De mens mag weer terug gaan naar de basis en zich realiseren dat ze zelf de natuur is. En dat doe je in stilte en daarom worden we ook afgeremd. Het mag iedereen duidelijk zijn dat we niet meer verder kunnen op de oude manier. Verstoppen van jezelf lukt ook steeds minder goed omdat dit een overleving was uit 3D. En daar maken we ons vrij van. We zijn er maar druk mee.

Iedereen maakt naast de collectieve storm ook zijn eigen processen door en misschien nog wel intensiever als waar we al aan gewend waren. De volle windvlagen laat ons soms van onze stoel afblazen door alle schokkende ontdekkingen die worden gedaan. Door het toename van het licht word het oude wordt nu vernietigd en begint het nieuwe zijn plaats te vervangen. Het nieuwe wordt geboren door ons allen heen en dat is fantastisch, want we zijn met zovelen. We zijn met veel meer dan dat je misschien eerst dacht.

Ook was de behoefte om een druk, sociaal leven te hebben ook niet zo je ding. In ieder geval niet dat, wat je vaak wegtrekt van je kern. Je mag naast je innerlijke processen ook genieten van al de schoonheid die tevoorschijn komt. Zoals al je talenten die onder de mist lagen te rusten. De weg is vrijgemaakt.

Je pad ligt recht voor je neus. Laat oordelen los over hoe het moest zijn, want je hoeft niet meer plankgas door het leven. Je raakt daar uitgeput van en die uitputting heeft nu collectief zijn tol geëist. Zelf moeder aarde is in retraite om bij te komen van al het geweld en de uitputtingsslag.

Alles mag nu stapje voor stapje. Soms lijkt het dat je niet vooruit gaat. Maar vooruit ga je altijd. Ontwaken is niet makkelijk en de pijn die het teweegbrengt is op te lossen door het te doorvoelen. Vecht niet meer tegen je emoties en laat ze toe. Je hebt dan een wonder voor je eigen ogen zien gebeuren, maar wel pas nadat je door het geboortekanaal bent gegaan. Jouw licht die nu weer door kan stromen ligt te rusten op je borst en je kan er geen genoeg van krijgen. Dan zal je veel makkelijker kunnen kiezen omdat je deze energie nu overal om jezelf kan waarnemen. Je kan dan eenvoudig voelen wat bij je past en wat jouw ziel voedt. En zo trek je ook meer aan wat je wilt.

Heb een enorme berg compassie voor jezelf, als je je eigen shit onder ogen durft te komen. Trek die innerlijke beerput want de overvloed zal daar zijn. En gaandeweg praat het Universum met je en die geeft je feedback. Dat is trouwens ook wat engelengetallen met je doen. Of je ziet direct 'Take care' op een vrachtwagen staan die voorbij rijdt. 

Dus die borst naar voren en geloven in jezelf. Je zal zien dat alles je voor de wind zal gaan. 

Luc van Ewijk

www.mindstroom.nl

en

Denise Diekstra

www.lichtwerkersnederland.nl



Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jeshua channeling

Arjun channeling

Channeling


 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise Diekstra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland