Je opleiding is voorbij, nu de praktijk ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Lang, heel lang heb je aan jezelf gewerkt. Iedere lichtwerker heeft een opleiding gevolgd om naar dit punt in de evolutie te komen. De verschillende transformatie processen hebben je veranderd. Je bent getransformeerd van een 3D aarde-mens naar een 5D universeel energetisch wezen.

Je verbindingen met het universum zijn versterkt. JIJ bent veel gevoeliger geworden. Die twee onderdelen zijn met elkaar verbonden. Zonder gebruik te maken van internet kan je tekens opvangen en herkennen. Op verschillende manieren wordt je aandacht getrokken. Het universum “weet” op welke wijze jij het beste te bereiken bent. Het universum kent jou beter dan jij jezelf op dit moment nog kent.

Voor jou zijn bepaalde stukken nog niet volledig op hun plek gevallen. Het universum overziet het geheel en weet hoe jij je verder gaat ONT-wikkelen. De tijd van opleiding is voorbij. Het praktijk-gedeelte is begonnen.

Door jezelf in het grotere perspectief te zien, ONT-wikkel je je eigen kracht. Die kracht is nodig voor het volgende stuk in het spel. De stilte en die verbindingen zijn belangrijk. Jezelf trainen in het opvangen van je tekens is daar een vast onderdeel in. Je wordt aangestuurd door het universum. Je wordt van moment naar moment geleid. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je daarin maakt.

Je mag het op je eigen manier doen. Je mag het op je eigen-wijze doen. Door je open te stellen voor de begeleiding vanuit het universum, ga je op de gemakkelijkste manier door dit bijzondere proces.

 

Nogmaals, jij bent op de planeet van vrije wil en mag zelf je keuzes bepalen

 

Meditatie en visualisatie zijn belangrijke onderdelen. Door je met de stilte in jezelf te verbinden, ga je steeds meer zien en ervaren. Alles wat je doorkrijgt mag je voor waar aannemen. Jij staat veel meer open voor die verbinding dan je NU denkt. Je wordt regelmatig op je schouder getikt.

Er wandelt regelmatig iemand door je huiskamer. Je denkt “Zie ik iets?”. Ja zeker.

Heb je een huisdier? Volg die maar eens. Waar kijkt die naar? Precies, dan weet je het zeker. De verbindingen zijn er. Het is aan ons er mee te gaan “werken”. De opleiding wordt nu voortgezet in praktijkonderwijs. Het gaat allemaal heel snel.

De volgende episodes in het grote spel staan voor de deur. Door te genieten van alles wat wij nu aan het ONT-wikkelen zijn, versterkt je licht in sneltreinvaart. Je zal het merken, omdat je kracht evenredig mee ontwikkelt.

Namasté

Ik zie het licht

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.