Je lichaam weet wat te doen ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Ik wil het hebben over je ware kracht in relatie tot fysieke genezing. Ik kan misschien...

Abraham: Voordat je verder gaat willen we even kort zeggen dat zich dit zo goed als tegenspreekt – ware kracht en iets dat genezen dient te worden. Begrijp je wat we zeggen willen? Ware kracht is je Welzijn kennen, en niet je ware kracht is genezing nodig hebben. En ze zijn heel verschillend, zo heel verschillend.

Gast: Oké, dan begin ik hiermee: Een snijplank, niet opletten en ik sneed een stukje van mijn vingertop af. Op dat moment was ik vastbesloten om zo snel mogelijk te genezen dus ik richtte me op heel veel dingen waar ik me goed bij voelde.

Abraham: We blijven je onderbreken, gewoon voor de lol, maar we weten dat je je gedachten even vast kunt houden, het zal een goed gesprek worden. Was je in je ware kracht toen je het topje van je vinger afsneed?

Gast: Nee, zeer zeker niet.

Abraham: En raakte je je ware kracht ineens kwijt toen je je vingertop afsneed, of was je soort van....

Gast: Ik kon er wat aan het werken.

Abraham: Je was al een beetje uit je ware kracht.

Gast: Ja.

Abraham: Dus na zo’n manifestatie als het afsnijden van je vingertop of jezelf snijden of wat dan ook, kom je dan eerder wel of niet in je ware kracht? Wat denk je? Het is een instinker dus pas op. [lol]

Gast: Euh, het contrast was zo scherp dat ik meer in mijn ware kracht ging.

Abraham: Ja, want als je weet wat je niet wilt, weet je wat je wel wilt. Het kon dus beide kanten op. Iemand die begrijpt hoe dit alles werkt, iemand die de kracht van je focus begrijpt, kan een contrasterende ervaring hebben die ervoor zorgt dat ze scherper gaan focussen [lol] op wat ze wel willen, en op die manier beveel je de voorraden van het Universum. Er is dus geen goed of fout antwoord omdat het een individueel ding is, nietwaar?

Gast: Ja.

Abraham: We zijn het met je eens – in jouw geval zorgde het dat je een besluit nam.

Gast: Ik denk dat het om het bevelen van die voorraden gaat, maar dan specifiek op een fysieke gebeurtenis. Toen jullie het over atleten hadden kon ik me daarin vinden – ik begrijp dat je dan actie onderneemt, een fysieke actie met een doel. Als je gefocust bent op fysieke genezing dan is er geen basketbal die je dribbelt of gooit – het is wat ongrijpbaarder.

Abraham: Dat lijkt zo maar we willen dat je je daar hetzelfde over voelt want – stel basketbal; want Esther is beter met de termen omdat ze er zo vaak naar kijkt. Als je naar een basket gooit dan zijn er de bekende dingen zoals afstand, hoek, kracht, spieren, behendigheid, persoonlijk prestatie, mind-body beheersing. En als je dan andere mensen toevoegt aan de mix dan heb je behendigheid, fijngevoeligheid, oplettendheid, flexibiliteit – we kunnen daar lang over doorgaan maar we willen zeggen: Bekende factoren die iemand kent, en factoren die ook bekend zijn bij je Innerlijk Wezen.

Als je nu de bal gooit dan is de vraag, hoeveel laat jij, degene die de bal gooit, toe wat je Innerlijk Wezen weet? En hoe meer je afgestemd bent op je Innerlijk Wezen, hoe meer je daartoe in staat bent als je wilt, iedere keer weer. Iedere keer weer, het is mogelijk om dit iedere keer te doen omdat deze factoren gekend zijn.

En zo is het ook met je lichaam – die factoren zijn gekend. De vraag is dus, en je maakt een goed punt hier, “Ik lijk meer van die factoren te kennen als het op basketbal aankomt, dan wanneer ik te maken heb met dingen die ik niet zien kan die gaande zijn in mijn fysieke lichaam.” Maar het zou precies hetzelfde kunnen gaan.

Gast: Hoe voelt het dan om zo’n momentum toe te laten dat er snelle progressie is in je fysieke welzijn....

Abraham: Hoe voelt dit emotioneel? Je zei, hoe voelt het.

Gast: Hoe zou zo’n ervaring voelen, dat zou....

Abraham: Het voelt als onoverwinnelijk, als helderheid, als tevredenheid, als zekerheid, als veiligheid, als weten, als plezier – echt plezier – het voelt als bekrachtiging, als zelfverzekerd, als welzijn. En het ziet eruit als arrogantie, onuitstaanbaar (voor anderen die kijken), het ziet eruit als van een lotje getikt....

Dit willen we ook nog even zeggen: Wat de situatie ook zijn mag – of het nu is zoals jij omschreven hebt of iets minder bloederig of iets wat niet om een snelle reactie vraagt – in iedere situatie is er een pad van minder of meer weerstand, dat zijn je keuzes, en als je gewend bent om je beter af te stemmen op je Innerlijk Wezen......... dit is wat we willen zeggen en we zeggen het vaak en zouden het iedere dag wel willen zeggen totdat je het onmiskenbaar accepteert: Je Innerlijk Wezen weet waar je staat in verhouding tot waar je wilt zijn bij alle onderwerpen, en kent dat gat tussen waar je staat en wat je wilt (als er tenminste een gat is, en dat is er bijna altijd), en kent de weg van de minste weerstand om dat gat te dichten.

Je Innerlijk Wezen heeft toegang tot iedere cel in je lichaam en je Innerlijk Wezen heeft toegang tot ieder middel dat je fysieke lichaam heeft, en als je dit verwacht, als je dit gelooft, dan sta je ook niet in de weg van de communicatie tussen je Innerlijk Wezen met de cellen van je lichaam. Je Innerlijk Wezen kan letterlijk de bloedtoevoer verminderen, kan letterlijk het stollingsproces versnellen, kan je letterlijk de impuls geven om je eigen, tijdelijke tourniquet te geven, ook al is dit maar door je vinger met de andere vast te houden totdat je ergens anders bent. Alle middelen zijn er en je Innerlijk Wezen weet wat de weg van de minste weerstand is om je naar de onmiddellijke resultaten te leiden die je zoekt.

We vinden dit een interessant gesprek. Er zijn genoeg dingen die je wilt doen om het bloeden te stoppen – niet omdat het bloeden moet stoppen omdat je anders leegloopt, niet daarom – maar omdat er een weg van minder weerstand is, en minder weerstand, en minder weerstand, en minder weerstand. En je hoeft nooit te weten wat de laatste of beste weg is, en je Innerlijk Wezen zal dat ook nooit van je vragen.

En dit is zo belangrijk om te weten: Je Innerlijk Wezen weet altijd wat de eenvoudigste weg is om jou te krijgen waar je wilt zijn, wat zeggen wil, je Innerlijk Wezen kent je 'bugaboos' en weet hoe je eromheen te leiden.

----

Gast: En hoe communiceert je Innerlijk Wezen met de cellen van je lichaam?

Abraham: Vibrationeel. Het is een vibrationele taal.

Dit voorbeeld lijkt misschien beledigend omdat ze zo eenvoudig is, maar toch maakt ze het punt duidelijk wat we willen maken.

Heb je ooit een zwerm vogels gezien die vanuit één gedachte leken te bewegen? Ook al zijn het individuele wezens, het is alsof ze weten wat ze als volgt moeten doen.

Je kunt je afvragen: Zit er een leider tussen?

Nou, misschien, maar nee.

Doet er een grotere, Niet-fysieke leider mee? Ja.

En de intuïtieve, afgestemde vogels ontvangen dat Weten en reageren allen naargelang. En de cellen van je lichaam zijn veel verfijnder en coöperatiever dan de zwerm vogels. Ten eerste zijn het er triljoenen…. als je het dan hebt over een zwerm….. en ieder van hen is in harmonie met Bron-Energie. Iedere cel is coöperatief en bereidwillig en capabel en is er klaar voor.

Dus als er dan iets gebeurt waardoor jij iets wilt (en je Innerlijk Wezen maakt zich niet klaar om mee te doen maar doet altijd al mee, doet altijd al mee) nu begint je Innerlijk Wezen, met alle kennis over Wie Je Bent en wat je wilt, direct vibrationele intenties aan te bieden die de cellen beginnen te ontvangen. En ze worden alleen gehinderd door JOUW GEDACHTEN die de boel blokkeren.

Maar zelfs dan wordt er niet al teveel gehinderd omdat het Welzijn zo sterk is. Het duurt vaak heel wat jaren van niet in genezing geloven…...met andere woorden, als je jezelf snijdt dan gelooft bijna iedereen dat het genezen zal. Jullie zijn erg goed in gebroken botten en snijwonden en dergelijke. Die laat je goed genezen omdat je het kunt zien. “Kijk dan, het is al zo goed als dicht, en dat litteken maakt het nog sterker. Wauw, wat een geweldig lichaam heb ik toch. Ik maakte een fout, sneed een gat in mijn lijf en het lapte zichzelf op.” Het weet wat het moet doen.

Maar het zijn de dingen die je niet kunt zien, en de dingen die men tegen je vertelt over wat je niet kunt zien dat je het genezingsproces niet vertrouwd.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl
 Zondag 7 juni om 20:00 uur

 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde over Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 Gevolgd door een boodschap van Maria Magdalena; Voelen vanuit je buik – laat de crisis vóór jou werken

 Thuis te ontvangen. Bijdrage € 11,-


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.