Je kan alleen maar je eigen tempo volgen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

❥ Het kan overweldigend voelen, leven als mens in deze tijd, met alles wat er in, rondom jou en in de wereld aan de hand is.


Je kan soms het gevoel hebben dat het téveel is - teveel transformatie, teveel innerlijke en uiterlijke uitdagingen, teveel druk om uit die comfortzone te komen, teveel nieuwe informatie, teveel meningen en visies die je deze of gene kant op willen trekken, teveel stretchen, teveel energieshifts, teveel druk op je lichaam.

Het is dan ook goed om na zo'n energetisch heftige week (zijn er nog andere?) jezelf een pluim te geven, jezelf een dikke knuffel te geven, te ontspannen, jezelf goed te verzorgen, tot rust te komen, en dan pas te kijken waar je nu weer geland bent.

Het heeft geen zin jezelf op te jutten of je te laten opjutten door anderen.

 Je kan alleen maar je éigen tempo volgen - al kan je daarin twéé tempo's kiezen.

 

 Er is het tempo van je ego, je huis-, tuin- en keukenzelf, dat het altijd wat beperkter ziet, dat nog af te rekenen heeft met niet opgeloste stukken, dat zich misschien teveel wil afmeten met de buitenwereld, dat misschien nog een rol wil spelen om beter te passen in die buitenwereld, dat vaak denkt dat 'het' niet mogelijk is, dat anderen het beter kunnen, zeggen schrijven, doén.

 

 En er is het tempo van je Hoogste Zelf, dat meest wijze, liefdevolste, krachtigste deel van jezelf, dat wéét dat je het kan, dat wéét dat je best wat verder kan, dat wéét dat je best die extra inspanning, die stretching, dat volgende stuk verandering en transformatie aan kan, en dat het je uiteindelijk voert naar een staat van zijn die beter past bij wie je echt bent, dat het je leven en wel-zijn op een hoger niveau brengt.

En zo schommelen jij en ik en wij voortdurend tussen beide, laten we soms het ego aan het stuur, en soms het Hoogste in ons


Maar je weet dat, uiteindelijk, dat Hoogste in jou steeds meer alle stukjes in jezelf zal bevloeien, dat je uiteindelijk steeds lichtere keuzes zal maken, dat je uiteindelijk steeds meer liefde en mildheid in je hart en functioneren zal laten stromen. Zodat die stroom uiteindelijk ook ieder rondom jou, en de hele wereld zal bevloeien en inspireren.

 Dus lieve mens, goed gedaan van je, je doet het goed, wees daar maar zeker van. Je kan het.


Fran Tielemans
www.maitreya.be

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.