Je hebt je lot zelf in de hand ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Ik heb nog een klein vraagje. Het gaat om je lot. Bestaat er zoiets? Is er een aspect van ons leven wat vooruit gepland is, of hoe zouden jullie dit interpreteren?

Abraham: We accepteren het als iets van waarde, daar zullen we beginnen. Het is niet meer dan segment-intentie. Denk daar maar eens over na.

We hebben het dus gehad over segment-intenties en jullie beginnen dat te snappen. Kun je jezelf even voorstellen als Niet-fysieke Energie die de intentie heeft om voort te komen in deze levenservaring - een segment - en intenties heeft als je voort komt? Oeh, dat is segment-intentie op steroïden. [lol]

En het maakt niet uit hoe groot het segment is waar je je intenties naartoe laat stromen. Segment-intentie is waar jij het hier over hebt. Het is erop vooruit lopen en een weg van de minste weerstand creëren.

Dus zeg dat je lotsbestemming je weg van de minste weerstand is, en het te kunnen leven wordt bepaald door hoe je je VOELT op je weg. Vind je dat leuk? Want als we het hebben over bewust creëren dan zijn we er geen voorstanders van dat je denkt aan voorbestemming, alsof iemand anders het voorbestemd heeft, alsof iemand het voor jou gepland heeft en het nu jouw taak is om uit te zoeken wat dat plan zijn mag en het dan te leven..... en dat je zegening of vervloeking daar van afhangt. Zoiets bestaat helemaal niet.

Maar als we het hebben over bewuste creatie, en erop vooruit lopen, en aangezien we het hebben over het bestaan van de Vibrationele Realiteit.... is dat dan geen lotsbestemming? Is je Vibrationele Realiteit dan geen lot?

De echte vraag is dus, laat ik mezelf toe de lotsbestemming mee te maken die ik zelf gecreëerd heb als resultaat van het leven dat ik geleefd heb, en als resultaat van de intenties die ik had in segment-intentie, die ik deed zelfs nog voordat ik in dit lichaam kwam? [applaus]

Ja.....we vinden het leuk om segment-intentie mee te nemen in dat grotere beeld want misschien dat we jullie over kunnen halen dat het de moeite waard is om te doen, en dat alle meesterlijke Creators het doen. Niemand van jullie zei “Ik zal voortgaan, maar ik ga er pas over nadenken als ik er ben.” Geen enkele Creator kan dat, want aangezien we allen eeuwig zijn, zijn we altijd ergens voordat we ergens anders zijn - dat was echt grappig.

En dat ergens waar we zijn voordat we ergens anders zijn..... snap je het nog? Je bent altijd geweest en je zult altijd zijn, je wordt je alleen meer bewust. En het Niet-fysieke standpunt wat je had voordat je kwam was echt heel erg meesterlijk, en is dat nog steeds.

Dus hier zijn jullie in je fysieke lichaam en je zet je intentie, soms zonder dat je het weet. “Ik weet dat ik dát niet wil,” en nu heb je zojuist een intentie gezet voor iets wat je wel wilt en je Innerlijk Wezen hoorde dat, ook al hoorde jij het niet.

 

Dus hoe vindt je je weg naar de intenties die je al hebt gezet? Je VOELT je weg ernaartoe

 

❥ Als je op het pad bent, dan voel je je goed.

❥ Als je niet op het pad bent, dan niet.

❥ Als je op het pad bent, voel je je helder.

❥ Als je niet op het pad bent, ben je verward.

❥ Als je op het pad bent, dan voel je liefde.

❥ Als je niet op het pad bent, voel je minder dan liefde, misschien zelfs haat.

❥ Als je op het pad bent, dan voel je je veilig.

❥ Als je niet op het pad bent, voel je je onveilig.

❥ Als je op het pad bent, dan heb je zelfverzekerd.

❥ Als je niet op het pad bent, ben je onzeker.

❥ Als je op het pad bent, dan ben je vol energie.

❥ Als je niet op het pad bent, voel je je lusteloos.

❥ Als je op het pad bent, dan ben je opgetogen.

Als je chronisch niet op het pad bent, dan voel je je moe en lusteloos, en mensen willen dit toeschrijven aan fysieke condities. En wij schrijven ALLE fysieke condities toe aan de energetische condities die eraan zijn voorafgegaan.

Je bent dus steeds bezig de weg voor te bereiden, en soms doe je dit niet bewust.

Gast: Dus uiteindelijk ligt het lot in eigen handen. Het ligt eraan hoe bewust wij creëren.

Abraham: Je bent de Creator van je eigen levenslot. Je hebt je realiteit al gecreëerd – noem dat lot als je wilt. En je laat deze realiteit binnen als je in lijn komt met wat je al gecreëerd hebt.

En we zullen dit duidelijker zeggen:

Niemand anders creëert jouw lot!

Niemand anders doet dit,

want niemand kan voor jou een vibratie uitzenden.

Gast: Dankjewel.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

 

Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.