Je hebt een bereidheid bereikt om nu toe te staan ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Welkom, beste lezers.

 

Sommigen van jullie hebben het gevoel de hoop te verliezen, zelfs als je je ertegen verzet. Weet dat het oké is om de emoties te voelen die opkomen in deze krachtig energetische tijden, aangezien er zoveel negativiteit wordt versterkt in de uiterlijke wereld.

❥ Weersta ze niet en veroordeel jezelf niet wanneer ze verschijnen, maar herken ze gewoon voor wat ze (onpersoonlijk) zijn en laat ze gaan.

Ze kunnen dienen als perfecte hulpmiddelen om te oefenen met wat je weet.

 

Veel van wat jullie nu in de uiterlijke scène zien, is een driedimensionale reactie op valse angstinformatie die wordt gepromoot via meerdere mediavormen door degenen die baat hebben bij het in stand houden van onwetendheid en angst in de meerderheid.

 

Veel oude en niet langer relevante programma's worden afgebroken om te beginnen met verschuiven naar een hogere vorm, maar voor menselijk-denken lijkt het alsof alles achteruitgaat en erger wordt. Degenen die niet begrijpen wat er gebeurt, reageren dan vanuit hun bewustzijnsniveau, dat vaak gebaseerd is op dualiteit en scheiding.

 

❥  Spirituele evolutie is niet te stoppen. Het driedimensionale geloofssysteem dat het leven op aarde eeuwenlang heeft geregeerd, moet oplossen in zijn eigen niets, om te worden vervangen door dat wat van een hogere realiteit is. Dit is altijd bekend geweest bij waarheidszoekers, maar velen verwachtten niet dat de reis van drie naar vierde en naar vijfdimensionale energie gevuld zou zijn met zoveel chaos en verwarring. Ze voorzagen eerder een zachte overgang naar een gelukkige, vredige wereld zonder onruststokers.

 

Laat alle concepten los die je misschien nog hebt met betrekking tot hoe persoonlijke of wereldwijde ascensie eruit zou moeten zien


Vertrouw erop dat het goddelijke plan zich ontvouwt zoals het wil, want het is een proces, een zeer krachtig proces dat niet kan worden belemmerd door degenen die het idee gewoon niet leuk vinden. Individuen die ascenderen naar hogere dimensionale energie terwijl ze in hun fysieke lichaam blijven, is nog nooit eerder gebeurd en wordt met opwinding geobserveerd door degenen in andere dimensies.

 

Als een individu in één keer hoge resonerende energie zou integreren zonder voorbereiding, zou hij sterven, omdat zijn fysieke systeem het niet zou kunnen assimileren. Dit is waarom je een proces doormaakt waarin de resterende dichte energieën die duidelijk zijn uit het cellulaire geheugen en tegelijkertijd die van een hogere resonantie integreren. De snelheid, timing en gereedheid hiervoor wordt bepaald door ieders Hogere Zelf, dus vergelijk je proces nooit met dat van een ander.

 

❥ Niet iedereen is in dit leven klaar voor de volledige integratie van 5 dimensionale energie. In feite doen ze misschien precies waarvoor ze in dit leven zijn gekomen en pogingen om iemand te verlichten terwijl ze er nog niet klaar voor zijn, zullen gewoon inmenging zijn.

Daarom is het belangrijk om de behoefte om vrienden en familie 'wakker te maken' los te laten in de valse overtuiging dat je ze een dienst bewijst. Vertrouw altijd op jouw intuïtie over wie ‘oren hebben om te horen’ en dan kan je liefdevol delen wat je weet.

 

Af en toe interpreteert de geest van iemand die pas ontwaakt is voor energie en waarheid de integratie van de hogere en verschillende frequenties als een indringer en verzet zich ertegen, waardoor de persoon pijn, negativiteit en vaak angst ervaart. Naarmate de geest aan het proces gewend raakt, verdwijnen deze dingen.

 

Sta toe, sta toe lieverds. Je hebt een bereidheid bereikt om nu toe te staan

 

Toestaan betekent niet opgeven in de zin van machteloos zijn, maar betekent ervoor kiezen om elk nu-moment te leven vanuit je hoogste niveau van spiritueel bewustzijn zonder te proberen het te genezen, te veranderen of te corrigeren.

❥ Het vereist 24/7 levende waarheid, niet alleen wanneer het je uitkomt.

 

Om toe te laten, moet men het eerst begrijpen, omdat voor het menselijk denken toestaan geen zin heeft en in strijd lijkt met driedimensionale opvattingen over hoe een succesvol leven te leiden.

❥ Toestaan is een stap in het evolutieproces van elke persoon wanneer ze een bewustzijn van éénheid bereiken.

Dit stelt hen in staat om te leven vanuit een plaats van vertrouwen en vertrouwen, met besef van de realiteit die ten grondslag ligt aan alle schijn.

Jij die deze berichten leest en ermee resoneert, staat klaar om het toe te staan, anders zou je deze informatie niet interesseren of zelfs maar begrijpen.

 

. Je hebt het voorbereidende werk gedurende je vele levens gedaan


Je hebt veel verschillende waarheden bestudeerd en beoefend en hebt goede, slechte en vreselijke leerervaringen gehad. Je hebt in kloosters, kloosters en ashrams gewoond. Jullie zijn krijgers en vredestichters geweest, man en vrouw, rijk en arm, slim en dom, gezond en ziek, gelukkig en ellendig, vrij en slaaf.

❥ Je bent nu gekwalificeerd om de realiteit te accepteren van wie en wat je bent en stopt met jezelf te beoordelen op basis van driedimensionale maatstaven die voor jou achterhaald zijn.

 

Levenslang is je onderwezen en zelfs nu leert de wereld nog steeds dat jouw goede buiten jou ligt en dat je alles moet doen om het te krijgen. Je leert methoden en technieken om het tot je aan te trekken, zelfs in metafysische leringen. Zogenaamde "experts" op alle gebieden van het leven zijn begiftigd met de kracht om je keuzes te bepalen, wat in werkelijkheid een overgave is van de aangeboren kracht die elk individu heeft als een Goddelijk Wezen.

 

Allen moeten uiteindelijk gaan geloven en vertrouwen dat ze gemaakt zijn van Gods substantie, Goddelijk Bewustzijn en daarom alles belichamen dat God vormt - vrede, harmonie, overvloed, veiligheid en zekerheid, volledigheid, heelheid, intelligentie, en dat hun realiteit alomtegenwoordig is. Almachtig en alwetend op elk niveau. Dit vormt de absolute waarheid. Het bewust worden ervan is waar de reis om draait.

 

Maak niet de fout die sommigen hebben gemaakt bij het leren over één zijn met God en ga dan verder en verklaar dat ze niets nodig hebben omdat "Ik ben God" of "Alles is illusie, negeer het gewoon".

Dit is erg dwaas, want totdat de waarheid een bereikte bewustzijnsstaat wordt, blijft het slechts informatie en kan het uiterlijk niet manifest worden. Om daar te komen is het evolutionaire proces.

 

Naarmate de waarheid integreert en iemands bewustzijnsstaat wordt, zal hij / zij de kwaliteiten van God in hun persoonlijke leven gaan ervaren, kwaliteiten die altijd volledig aanwezig waren maar niet toegankelijk waren door menselijk denken.

Onthoud dat bewustzijn de substantie is van vorm

 

Voorbeeld; Een arts die zich bewust is van zijn / haar volledigheid als een Goddelijk Wezen, zal de oplossing voor één of ander medisch probleem eenvoudig zonder strijd aan zijn bewustzijn aandragen. De geest interpreteert het bewustzijn individueel. Dat wil zeggen, de monteur krijgt geen nieuw idee voor een operatie, noch krijgt de chirurg informatie over hoe hij zijn auto moet repareren (tenzij hij daarom vraagt en het nodig heeft).

 

❥ Het is tijd om je goddelijkheid op te eisen in plaats van te blijven kijken naar het idee van EEN-zijn als gewoon een leuk idee voor degenen die spiritueler zijn dan jij.

Niemand is spiritueler dan de ander. GEEN. Het verschil is dat sommigen het weten en anderen niet. Allen zijn de Bron die Zichzelf uitdrukt, want het is alles dat bestaat.

 

Religiositeit wordt als spiritualiteit beschouwd. De attributen, riten en rituelen van veel religies zullen verdwijnen naarmate de mensheid zich er steeds meer van bewust wordt dat ze al één zijn met de Bron en geen religieuze "heisa" nodig hebben om het te laten gebeuren. Er zijn mensen die deze dingen nodig zullen blijven hebben als een eerste stap in hun ontwaken en dus zullen ze niet helemaal verdwijnen, maar voor de meesten zullen ze niet langer nodig zijn.

 

 

❥ Elke keer dat je een uitdaging aangaat vanuit je hoogste bewustzijnsniveau, wordt het een deel van het collectief waar het toegankelijk is voor anderen die deze exacte oplossing in hun leven nodig hebben.

Omdat er maar ÉÉN is, worden de acties en gedachten van iedereen automatisch een onderdeel van het collectieve bewustzijn. Naarmate het collectief in toenemende mate wordt gevoed met energieën van waarheid en Licht, kunnen er hogere vormen ontstaan in de uiterlijke scène. Je helpt het collectief te verheffen door simpelweg gewone handelingen te verrichten of woorden te spreken met spiritueel bewustzijn en liefde. Dit is het werk.

 

Het is niet nodig om een wereldleider of goeroe te worden om te doen waarvoor je kwam


❥ Het is gewoon een kwestie van leven volgens de waarheid die je kent over jezelf en anderen in alle situaties en terwijl je dit doet, ontvouwt zich meer bewustzijn en opent dit je naar nieuwe niveaus.

Levende waarheid is in deze tijden moeilijk. Angst en woede maken het erg verleidelijk om terug te vallen op de vertrouwde oplossingen en gedachten die in het verleden werkten. De energie die ooit veel van deze concepten ondersteunde, bestaat echter niet meer, waardoor ze onwerkbaar zijn.

 

Elke dag brengt steeds meer hogere Lichtfrequenties. Je zult ze voelen, maar dat geldt ook voor degenen die nog volledig verstrikt zijn in illusies, waardoor ze vaak in staat worden gesteld tot één of andere uiterlijke actie.

Erken het Licht in elke persoon, vooral degenen die problemen veroorzaken


Visualiseer lichtvlammen die de aarde omringen en zend Licht vanuit je Heilig Hartcentrum naar alle koninkrijken van de aarde - kristal / mineraal, plant, dier, elementair / natuurgeest en alle mensen.

 

Het leven vanaf dit niveau hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is niet nodig om alleen op een bergtop te leven en dag en nacht te mediteren, hoewel enkelen nog steeds worden geroepen om gewoon het Licht vast te houden.

Het is eerder het leren leven, zijn en toestaan dat iemands hoogst gerealiseerde waarheid over God, onszelf en alle levensvormen je keuzes beheersen

 

Jullie zijn stille, waakzame schildwachten die de waarheid observeren en bewaken terwijl je getuige bent van het spel van illusie versus realiteit.

  

Je bent klaar.

 

Wij zijn de Arcturian Group.

Gechanneld door Marilyn Raffaele
onenessofall.com

 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.