Je eigen koning en koningin van stal halen • Jezelf bevrijden van oude imprints ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 


Wat nou, als blijkt dat niet alleen Jezus een zoon van God was, maar wij allemaal zonen en dochters van God zijn?

En wat nou, als je ten diepste gaat beseffen dat er niemand boven jou staat, dat er niemand ‘beter’ of ‘verder’ is dan jij, maar dat we allemaal gelijk zijn, allemaal van goddelijke afkomst, allemaal in staat om verbinding te maken met die prachtige Bron van leven en liefde?

 

De kerk heeft het eeuwenlang kunnen volhouden om hun macht over ons te behouden


Leven na leven is het ons meegegeven dat we zondige en schuldige mensen zijn die aan alle kanten tekort schieten. En dat alleen de ‘heiligen’ ons zouden kunnen redden. Zij zouden, vol mededogen, vanuit het goddelijke liefdesveld ons onze ‘fouten’ en tekortkomingen wel kunnen vergeven. Waarna wij, onwetende mensen, weer ons best zouden moeten doen om niet weer uit de gratie te vallen.

 Dit verhaal is een brainwash, een programma dat we door en door kennen en ons veel lijden bezorgd heeft (en ja, ook veel groei).

Veel Lichtdragers zien de oude kerkelijke zwaarte in zichzelf aan het licht komen


Maar doe het maar eens; jezelf innerlijk bevrijden van al deze overtuigingen die jou onder de goddelijke korenmaat hebben gehouden!

Het is een doorgaand proces van bewustwording om ze te gaan doorzien en ze uit je celgeheugen te krijgen, omdat ze NIET WAAR zijn en je trilling onnodig laag houden.

De Waarheid is dat jij een zoon of dochter van de Bron bent


 Alles, wat Jezus, Maria Magdalena, Moeder Maria en vele anderen tot hun beschikking hadden heb jij ook.

In de St. Michael Kathedraal in Carcassonne zitten ze in de grond gebeiteld: de onwaarheden die de kerk ons meegegeven hebben.

Vincent en ik zijn er gisteren naar toe geweest en hebben op bovenstaande gemediteerd, om een opening te maken in deze bijna onbeweeglijke energie. De volgende woorden kwamen binnen:

 In de naam van je eigen Goddelijkheid: Pak het zwaard op dat je in je draagt. Het zwaard van Licht. Snijd daarmee alle banden door waarmee de kerk jou in verschillende levens aan banden heeft gelegd. Waarmee de kerk jouw minderwaardigheidsgevoel in stand heeft gehouden. Snij alle illusie-banden door. Besef dat het in jezelf zit. Ga rechtop staan, want je bent een zoon of dochter van God.

In principe hoeft niets jou meer te hinderen om in diezelfde kracht aanwezig te zijn. Je hoeft het alleen maar te beseffen dat het allemaal al in je is. Maak je los! Je hebt St. Michael er niet voor nodig, maar je mag hem wel om hulp vragen. Maar zelfs dat is eigenlijk ook al weer voorbij: je kunt het zelf. Pak het zwaard van Licht op. Je kunt in je eigen Koningschap gaan staan. Jij bent je eigen leider vanuit het Licht.

Na deze woorden liepen we bruisend Carcassonne weer in. We verfristen ons onder de fontein van Neptunus/Poseidon. Dan ook maar meteen alle Atlantische beperkingen in onze gedachten laten wegspoelen toch?

En nog later werden we hartelijk ontvangen door vrienden in Rennes-le-Chateau, die het eindelijk live met ons konden vieren dat Vincent en ik inmiddels getrouwd waren. We hieven het glas op ieders ‘heilige huwelijk’, in welke vorm dan ook!

Een fijne Konings- en Koninginnedag gewenst allemaal!

Mieke & Vincent
www.miekevulink.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.