Je doet wat jij kan op jouw eigen bescheiden terrein ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Door de grote energieshift, die zich nog even doorzet de komende week, is er heel wat stof opgedwarreld, in jezelf en in de wereld.

Na de fase van fysieke, emotionele en mentale ontgifting, waarin alles wat versluierd en ongemakkelijk aanvoelt, komt gelukkig altijd de fase waarin de mist optrekt, de sluiers verdwijnen, en je een nieuwe helderheid en drive merkt in jezelf.

In die fase van ontgifting is het een uitdaging om je niet te laten meeslepen met de golven emotioneel (en mentaal) afval die jou, jouw omgeving, en de wereld overspoelen.

Doe je dat wél, dan ga je uit jouw kracht, geef je jouw macht af aan wie volgens jou sterker is en jou kwaad wil berokkenen, en blijf je de donkere drab in het potje rondroeren zonder het op te lossen.

Doe je in een fase van ontgifting de moeite (en dat kost energie en focus) om je energieveld op te schonen, doe je de moeite om een hogere visie aan te nemen, dat wat je ziet in de uiterlijke wereld vanuit een hoger perspectief te bekijken, de grote golf van healing en vernieuwing in de wereld te omarmen, en hou je je licht bewust hoog door al die dingen die je afgelopen jaren hebt geleerd en waarvan je weet dat ze je helpen optillen, dan help je de drab in het potje op te lossen, dan counter je de duisternis in de wereld onmiddellijk.

Je doet wat jij kan op jouw eigen bescheiden terrein (jouw eigen energieveld, jouw omgeving en werkingsterrein) om jou en jouw wereld lichter te maken...


Je wereld lichter maken betekent niet je van de wereld afwenden, je ogen te sluiten voor al wat er hier en daar gebeurt, of je innerlijk af te scheiden van alle transformaties die aan de gang zijn.

Het betekent wél je ervan bewust te zijn dat alle 8 miljard mensen in de wereld samen deze wereld aan het veranderen zijn, en dat alle 8 miljard mensen in sneltempo aan het leren zijn hoe dat op de beste manier en op het hoogste niveau te doen.

En mededogen naar elkaar in die uitdagende tijd, ook naar zij die vanuit de ziel geleid zijn om op het voorplan en op een leidende plek te staan, dat is onze ware spirituele weg.

Gaan voor positieve constructieve actie. Doen wat en helpen waar jij kan...

Zo doen we dat, in de Aquariustijd.


Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.