Je aura reinigen is het verbinden met jezelf ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze blog is wat anders geschreven dan normaal, in antwoord op een vraag die iemand mij stelde: “Hoe kan ik mijn aura reinigen?”

Dit zijn mijn ervaringen als je meer aan de oppervlakte kijkt:

Tijdens workshops e.d. heb ik verschillende methoden aangereikt gekregen om je aura te reinigen.

Ik heb gemerkt dat deze methoden voor mij niet werkten. (Net zoals eigenlijk altijd al vaststaande methoden voor mij niet goed werken :-)  )

Ik heb ervaren dat mijn aura vervuild raakt als ik teveel bezig ben met ‘doen’, te druk ben, in mijn hoofd zit, als ik me teveel richt op andere mensen of als ik niet genoeg tijd neem om alle binnenkomende energie en ervaringen te verwerken.

Kortom: mijn energieveld raakt ‘vol’ of vervuild als ik weg ben gegaan bij mezelf; als ik met mijn energie weinig of niet in mijn lichaam ben. Vervuiling betekent voor mij dat er energie in mijn systeem zit die eigenlijk niet van mij is, niet bij mij past en niet bij mij hoort.

In de leegte die ontstaat als ik ‘er niet ben’, kan ongewenste energie van buitenaf zo naar binnen stromen. Net zoals lucht moeiteloos stroomt van een hoge naar een lage druk gebied.

Ik heb dus geen methode of trucje om mijn aura te reinigen. Wat mij daarbij ondersteunt is per keer en per situatie verschillend. In het algemeen is het voor mij nodig om rust te nemen, alleen en in stilte te zijn en om zoveel mogelijk prikkels (of energie die niet aansluit bij mijn frequentie) weg te nemen. Zo kan de overtollige energie afstromen. De ene keer kan dit in korte tijd en de andere keer is er meer tijd nodig om weer te kunnen ‘zakken’ in mijn lichaam en de verbinding met mezelf te herstellen.

Want daar ligt de oplossing: je weer verbinden met jezelf, met jouw licht, met jouw eigen frequentie. Als jouw lichaam en veld gevuld zijn met jouw energie, dan kan er ook niet zo makkelijk ‘vervuiling’ ontstaan.

Alles wat jou helpt om weer in je eigen trilling en energie te komen, is ondersteunend. Je kan hierbij denken aan fijne kristallen, rustige muziek, woorden met een hoge trilling, essentiële oliën of andere geuren, natuur en bloemen. Het kan zelfs werken om je voor te stellen dat je je afstemt op een hogere energiefrequentie. Soms is het heel simpel, gewoon een kwestie van afstemmen.

 

Je mag hierbij zelf ontdekken en uitproberen wat voor jou werkt en wat niet. In elke situatie opnieuw, want de ene keer heb je iets anders nodig dan de andere keer.

Op een dieper niveau


Veel mensen, en zeker gevoelige mensen en lichtwerkers, hebben donkere plekken of ‘gaten’ in hun aura. Plekken waar jij, al vroeg in dit leven, bent weggegaan met jouw energie. Daardoor kon de energie uit jouw omgeving in jouw veld komen en zich daar nestelen. Deze energie ben je met je mee gaan dragen. Ook dat is ‘vervuiling’ van jouw aura. Deze energie is al oud en zit er dus als lang.

Deze lang meegedragen energie opschonen en opruimen is het transformatieproces van deze tijd. Dat is een langdurig traject van je bewustzijn verruimen en jezelf steeds meer aarden. Een proces dat veel geduld, vertrouwen, liefde en aandacht vraagt voor alles wat je in jouw veld tegenkomt. Beetje bij beetje wordt er geheeld, opgeruimd en getransformeerd. Op alle plekken waar je opruimt wat niet van jou is, kan jij meer aanwezig zijn in je lichaam en met jouw energie. En wordt jouw aura, jouw energieveld, steeds meer jij, jouw licht...

Lea van der Eem

 

www.leavandereem.nl

 

Verbinden met jezelf in transformerende tijd


In deze transformerende tijd bewandelen we de weg naar binnen. Het gaat over de beweging van leven vanuit je hoofd naar leven vanuit je hart en buik; in verbinding met je gevoel, intuïtie en je innerlijke wijsheid. 

Van leven vanuit angst naar leven vanuit liefde en vertrouwen. Steeds meer laat je oude patronen los en ga je ontdekken wie jij echt bent. Steeds meer mag jij met jouw energie echt aanwezig zijn in je lichaam. Maar in het dagelijkse leven wordt onze aandacht nog vaak afgeleid van onszelf. 

Er is veel in de buitenwereld dat onze aandacht vraagt en regelmatig worden we de derde dimensie-energie ingetrokken.

De verbinding met jezelf behouden temidden van alle dagelijkse bezigheden, oude patronen en 3D energie, is vaak een hele uitdaging. Ook het omgaan met alle energie en gevoelens die in jou worden aangeraakt en omgewoeld, kan moeilijk zijn. 

Groepshealings: Loslaten oude energie, aarden nieuwe energie


Deze ochtenden geven ruimte en tijd om je aandacht af te halen van je buitenwereld en weer aan jezelf te geven. Er is ruimte voor alles wat zich in jou aandient en wat gezien en gevoeld wil worden.

Je wordt ondersteund om de verbinding met jezelf te verdiepen, jezelf te aarden en om te gaan met de transformatie energie van dat moment. Samen aarden we meer licht en bewustzijn. Ook vormen we door ons te verbinden een groter draagvlak en aardingsveld voor de nieuwe energie.

Je kan aan deze ochtenden deelnemen, als je al een tijd het pad van bewustzijn bewandelt, je niet meer verlangt naar hulp en antwoorden buiten jezelf, maar je bewust bent dat alles in jezelf te vinden is. 

Op woensdagochtend 2 oktober, 23 oktober en 20 november om 09:00 uur  zijn er drie healings / activaties die jou ondersteunen in jouw proces. 

Tussen de healings in gaat jouw proces verder, zodat je de volgende healing op een dieper niveau kan opruimen en nieuwe energie laten stromen.

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis. 

 

De bijdrage is € 40,- voor drie healings.


Door Lea van der Eem en Lichtwerkers Nederland.

❤  Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings / activaties:

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

* indicates required

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland