Intergalactische bezoekers: Anunaki ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Toen de aarde op een bepaald punt in haar ontwikkeling kwam, begonnen andere bewuste levensvormen haar te bezoeken. Nu was de aarde reeds lang bekend met het ontvangen van visite om het maar even zo te zeggen – Gedurende vrijwel haar voltallige ontwikkeling ontving zij reeds in fases bezoekers van andere bewuste levensvormen vanuit het heelal.

Sommigen van deze bezoekers observeerden haar evolutie of gebruikten haar als tussentijdse landingsplaats voor verre reizen. Weer anderen brachten levende wezens bij haar onder om te kijken hoe deze zich zouden ontwikkelen in dit klimaat - of gebruikten de aarde als een soortement van back-up schijf – voor de database van levensvormen op hun eigen planeet - om er maar even een moderne vergelijking aan te geven.

Er zijn intussen onnoemelijk veel verhaallijnen die zich reeds hebben afgespeeld tussen jullie planeet en een breed scala aan bewoners en bezoekers die zich door de tijden heen met haar verbonden hebben.

Op dit punt voelde zij een oprecht verlangen om NOG dieper in de materie van de ontdekkingsreis van de incarnatie in de fysieke vorm te duiken. Vanuit haar Groter zelf – vanuit haar eigen Ziel – werd dit idee geboren – in de vorm van een nieuw enthousiasme en een grote nieuwsgierigheid.

Wat nu - als er een vorm van leven zou ontstaan die zich met zoveel focus en aandacht op de Fysieke Droom zou richten, dat zijn oorspronkelijke vorm van het non-fysieke, van de bron van Al Wat Is, daarbij tijdelijk geheel of tenminste gedeeltelijk vergeten zou kunnen worden?

Om het idee van deze inleidende geschiedenis terug te brengen naar het gedachtengoed van jullie hedendaagse starseeds, zullen wij één van deze invalshoeken verder belichten.

Het is deze invalshoek die onderdeel uitmaakte van het vervullen van dit specifieke verlangen – van de Aarde, van de Kosmos, van Al Wat is, welke tot uiting kwam op de aarde. Een bepaalde groep intergalactische bezoekers, mengde zich in de genetische evolutie van een van de destijds op aarde reeds aanwezige levensvormen.

De naam waarmee deze specifieke groep Aarde-bezoekers bij sommigen van jullie misschien reeds bekend staat - is die van de Anunaki.

Starseeds of sterrenzaden; je hoort er de laatste tijd steeds vaker over. Maar wat betekent dit nu echt en wat kun je ermee in je dagelijks leven?

Arjun vertelt meer over het gedachtengoed achter de term Starseeds (of Sterrenzaden) en de energie die hierbij komt kijken. Hij duikt diep in zowel de uitdagingen als de voordelen die sommige Starseeds mogelijk (hebben) ervaren in deze Aarde-incarnatie.

Misschien heb je altijd al sterk het gevoel gehad dat je een specifieke verbinding hebt met de Kosmos, misschien volg je gewoon een algemene nieuwsgierigheid.

 

Wat het ook is voor jou; we nodigen jou van harte uit op deze Interstellar reis die zowel informatief als diep energetisch balancerend kan zijn voor een ieder die zich door de Universele liefdes-frequenties wil laten dragen en omarmen.

Inclusief: unieke geleide meditatie om je eigen Kosmische Connecties te ontdekken, danwel te verdiepen.

Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

Uit: de 'Starseed Special' de drie delige transmissie aangaande het menselijk DNA, ons galactische en genetische oorsprongsverhaal en de ‘liefdeswens’ van de Aarde om onderdeel te mogen zijn van een onvergetelijk avontuur met de mensheid.

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.