Intense processen en ongekende groei in bewustzijn ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 21 maart verschuift de planeet Saturnus naar het teken waterman, nadat het sinds december 2017 in het teken steenbok heeft gestaan. Ook al verschuift Saturnus hierna nog een keer voordat het voor langere tijd in waterman blijft, toch is het een goed moment om terug te kijken op de afgelopen 2 - 2,5 jaar, naar wat dit jou heeft gebracht en waar je nu staat. 

Verschuivingen gaan niet van ene op de andere dag, maar geleidelijk aan en dit betekent dat er de komende tijd een periode van ongeveer 2,5 jaar afronding gaat vinden. Veel mensen zijn door een intense reinigingsperiode gegaan, waarin thema’s en lessen uit vele voorgaande levens de revue zijn gepasseerd.

Het is niet voor niks dat je de afgelopen 2,5 jaar zoveel gevoelens van angst, pijn en verdriet hebt gevoeld. Dit waren geen gevoelens van het moment, maar energieën die lang, zeer lang, in je systeem opgeslagen hebben gelegen. 

Het is ook niet voor niks dat je de afgelopen jaren zoveel behoefte had om tijd met jezelf door te brengen. Alleen zo kon je afdalen naar diepe lagen in jeZelf.

Als ik kijk naar mijn leven, dan heb ik in deze periode veel verbindingen met mensen losgelaten, die gebaseerd waren op de oude energie en die niet ondersteunend waren om verder te kunnen groeien. Het was een periode waarin ik veel tijd alleen heb doorgebracht. 

Het doorbrengen van veel tijd met jezelf was nodig om je verder los te kunnen maken van dat wat niet resoneert met jouw energie om zo meer en meer in je eigen energie / ruimte te kunnen zijn. In die ruimte werden de afgelopen jaren oude karmische stukken afgewerkt: vanuit eigen verantwoordelijkheid oude pijn, angst en verdriet doorleven om zo schoon schip te maken. Met als gevolg meer helderheid, inzicht en vrijheid.

Keer op keer werden de afgelopen jaren dezelfde thema’s aangeraakt en in je bewustzijn gebracht. Sommige thema’s zijn zo omvangrijk en zitten zo diep, dat je ze onmogelijk in een korte periode kan doorlopen. Dat zou er teveel pijn en verdriet vrijkomen en zou je worden overspoeld. Daarom worden ze uitgespreid over een langere periode. Zo kan je beetje bij beetje de pijn doorleven en vrijlaten. In dit proces nemen het inzicht en begrip stapje voor stapje toe. Inzicht komt achteraf, na een heel proces dat je bent doorgegaan.

Intense processen geven ook mogelijkheid tot ongekende groei in bewustzijn.

Als ik weer kijk naar mijn eigen leven dan ben ik precies de afgelopen 2,5 jaar, samengaand met alle uitdagingen en intensiteit, ook meer op mijn zielspad gekomen: het delen van licht en bewustzijn met grote groepen mensen en mensen dichter bij zichzelf en in hun lichaam brengen. De artikelen bereiken veel meer mensen dan daarvoor. En in deze periode zijn de healings en lichtactivaties ontstaan, die door steeds meer mensen worden ontvangen (honderden tegelijk!). Dit allemaal ten dienste van de collectieve groei in bewustzijn.

Het is echt waardevol dat ook jij gaat zien hoeveel je bent gegroeid

 

De laatste weken van deze winterperiode èn de afsluitende periode van ongeveer 2,5 jaar zijn een goed moment om te kijken naar wat je hebt doorgemaakt, waar je nu staat, hoe je bent gegroeid en wat je allemaal hebt geleerd deze winter, maar ook de afgelopen jaren. 

Voel je hoe je bent gegroeid in bewustzijn?

Voel je wat je allemaal bent doorgegaan en wat jij in huis had om dit te kunnen doen?

Voel je in welke thema’s je meer begrip en helderheid hebt ontvangen?

Voel je waarvan je je meer hebt los kunnen maken?

Voel je dat je dichter bij jezelf bent gekomen?

Ben je je meer bewust van het licht en de kracht die in jou schuilen?

Heb je al meer gevoel bij wie je ten diepste bent en wat je komt brengen in dit leven op aarde? (Ook al is dit misschien nog subtiel en niet zo concreet, dat geeft niet. Het gaat om de groei.)

Het is fijn om je focus regelmatig ‘uit te tunen’ van de dagelijkse dingen, gevoelens en gebeurtenissen, naar overzicht over een groter geheel en een langer tijdsbestek.

Dit brengt vertrouwen en bewustzijn…

Shine on!

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland