Integratie heftige energieën van de voorbije weken ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Met een stralende winterzon beginnen we aan de tweede week van dit jaar, en dat betekent dat je nog volop de heftige energieën van de voorbije weken aan het integreren bent.

 Het is verleidelijk om na alle 'feesten' terug te keren naar de orde van de dag, en volop in de drukte te duiken, maar toch is het goed deze maand extra tijd te voorzien voor stilte, rust, spiritueel werk, herziening, herschikking, her-organisatie, en bekijken en bepalen van je koers dit jaar.

Op weg naar de eerste Volle Maan van dit jaar (18/1) met veranderings- en transformatie-energie 'in de lucht' is het goed nog even op de rem te gaan staan, en voldoende tijd te nemen voor jezelf. Je'zelf', holistisch bekeken, dat is je lichaam - dat nog altijd hard aan het werk is om alle bewustzijnsgroei en Licht te verwerken, en dat misschien toe is aan wat extra aandacht-, je emoties - waarvan je afgelopen tijd misschien is duidelijk geworden welke ervan je nog het meest blokkeren op je weg (maar waarbij je misschien ook hebt gemerkt dat je al heel wat bent gegroeid en hebt losgelaten de voorbije jaren, en je je al heel wat 'lichter' voelt)-, je denken - waarvan je ook afgelopen weken hebt gemerkt waar je verstrikkingen en blokkades zou mogen gaan aanpakken en losmaken-, en je spirituele zelf, waarvan je je steeds duidelijker bewust wordt, en dat misschien nieuwe voeding, informatie nodig heeft.

Kijk dus goed de komende dagen en weken waar je pad heen loopt, waar voor jou dit jaar de meeste accenten gelegd worden, wat voor jou prioriteit is en zal zijn en wat niet


 De trilling is hoog dit jaar, en balans en stabiliteit brengen en behouden is iets wat op je prioriteitenlijstje staat, in deze tijden vol onzekerheid, snelle wendingen, beroering en uitdagingen.

Dit doe je voor jezelf, en voor de groep. En je weet, het is vanuit een staat van balans en stabiliteit dat je pas écht gezonde funderingen kan leggen voor jouw en onze toekomst, dat alle fantastische nieuwe energieën, ideeën, inspiratie en plannen pas écht wortel kunnen schieten.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.