In welke ontvangstmodus ben je? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Hoe weet ik of ik echt connect met mijn Innerlijk Wezen?

Abraham: Dit is de beste manier. Wij leren meditatie omdat dat de makkelijkste manier is. Want als je je geest tot rust brengt dan stop je de gedachte en als je de gedachte stopt, dan stop je alle gedachten die weerstand geven en dan zal je vibratie stijgen tot het vibrationele equivalent van je Innerlijk Wezen.

Dit Innerlijk Wezen die wij beschrijven in deze Vortex zendt gedachten uit, informatie, liefde, vibratie, weten – zendt dit krachtige signaal steeds naar je uit. En als jij op die vibrationele frequentie zit dan betekent dit dat je in de Ontvangstmodus bent. En als je in de Ontvangstmodus bent, dan kun je je Innerlijk Wezen ontvangen.

Het lastige daarvan is dat je zo gewend bent om gedachten te denken en dus gewend bent om steeds iets te ontvangen, want als je wakker bent dan ben je steeds in de ontvangstmodus van een of andere uitzending.

En de vraag is.... ontvang je het uit de gedachtestroom die het nevenproduct is van de zorgelijke gedachten van de mens – ontvang je wat er uitgezonden wordt door het nieuws? Want er zijn heel wat stromen van bewustzijn die aangeboden worden op verschillende signalen, en afhankelijk van waar jij ergens bent ten opzichte van je Innerlijk Wezen, kun je die ontvangen.

Mensen die aardig paranoia zijn, ontvangen vanuit deze zorgelijke gedachtestroom die de mens produceert. En als een gedachte een gedachte is, dan bestaat deze voor altijd. Je hoeft er dus alleen maar mee in lijn te komen om die gedachte dan te kunnen ontvangen.

Maar de vraag die jij stelt is, “Hoe kan ik weten of ik vibrationeel in lijn ben met mijn Innerlijk Wezen en ik de gedachte ontvang van mijn Innerlijk Wezen in plaats van al die andere plekken waar ik gedachten van ontvang?

❥ s dat geen mooie manier om het te zien? En als de gedachte GOED VOELT, dan is het veel waarschijnlijker dat het afkomstig is van je Innerlijk Wezen.

 

Een andere manier is – en dit is onze favoriete manier om dit uit te leggen – dat als je eenmaal je gedachten tot rust hebt gebracht en je aan niets denkt (behalve misschien aan het geluid van de airco of iets om op te focussen waar niet veel over te denken valt) en je doet dit zo’n 2, 3 of 4 minuten..... de activiteit van je geest komt tot rust, het momentum van je gedachten bedaard.... en als dit gebeurt dan zal je vibratie stijgen tot het equivalent van wat je Innerlijk Wezen weet. En nu kun je ontvangen wat je Innerlijk Wezen denkt.

Maar het lastige is (het is niet lastig maar in het begin ben je er nog niet zeker van) dat het vertaald wordt door je brein en het als je eigen gedachte voelt en dat het ook lijkt op jouw terminologie. Maar hoe het VOELT is de sterkste aanwijzing.

❥ En vaak is het een gedachte die over iets gaat wat heel belangrijk is voor jou maar waar je net niet aan gedacht hebt. Het is dus als een antwoord op een vraag of een idee over iets.

Soms mediteert Esther – ze zet haar timer op 17 minuten want ze wil ongeveer 15 minuten mediteren en schat dat het zo’n 2 minuten duurt voordat ze zover is – en net voordat de timer afgaat ontvangt Esther dan een gedachte. Het is een gedachte over iets waar ze niet aan dacht zoals, “Misschien kan ik wat meubels verzetten in huis...” wat niet echt lijkt op Oneindige Intelligentie die tegen je spreekt. [lol]

Maar ze weet dat dit wel zo is want ze had er eerder nog niet aan gedacht om meubels te verzetten. Die gedachte kwam net pas in haar op, zie je. En toen ze die gedachte volgde, kwam de volgende gedachte, en de volgende gedachte en het leidde naar een hele reeks mooie dingen, wat allemaal dingen waren uit haar Vortex waar ze om gevraagd had.

 

Het is wel belangrijk dat je niet probeert om iets te laten gebeuren, want als je probeert het te laten gebeuren, dan zit je in de weg


Je wilt het LATEN gebeuren. Dus gewoon stil zijn en luisteren of voelen, maar niet te intensief luisteren want dan probeer je te hard. Geniet gewoon van het geluid van de airco als je kunt, en dan....

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

 

www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.