In je eigen Liefdesveld blijven ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lieve allen, hoewel ik zelf door allerlei intense processen heen reis, en nu met Covid in de lappenmand zit, voelde ik dat er weer een Nieuwsbrief de deur uit wilde. Er gebeurt zó veel, in ons en om ons heen. Vrijwel iedereen die dit leest heeft regelmatige ups en downs. Natuurlijk kun je nu net even in rustiger vaarwater zitten, tussen ups en downs in. Maar dit is wel een tijd waarin we onophoudelijk te maken krijgen met extremen die alle kanten op kunnen gaan.

Zo kun je je ineens extreem gelukkig voelen, en extreem veel Licht en innerlijke leiding ervaren. Maar de meeste mensen die aan het ontwaken zijn krijgen ook regelmatig te maken met pittige uitdagingen, pijnlijke confrontaties, heftige triggers, schijnbare impasses en intense processen.

 Soms moeten we er zó diep in doordringen, en ons er zelfs even mee identificeren, om tot de bodem van de put te kunnen afdalen. En daar kan het ineens donkerder dan ooit aanvoelen.

 

Steeds grotere, diepere opschoningen door triggers

 

We zouden bijna vergeten dat we al gedurende vele levens naar deze grootse louteringen hebben toegewerkt. Als je het in een groter perspectief zet is het beter te overzien welke bedoeling er achter de uitdagingen zit die nu op jouw pad verschijnen. De krachten die jou nu aan het werk houden, en de boodschap in zich dragen om vooral door te gaan met die grote innerlijke schoonmaak verschillen per persoon. Maar alles wat je 'overkomt' is op maat gesneden.

 Precies daar waar je angst het sterkste getriggerd wordt zul je ook geraakt worden, zodat de diepste lagen van herinnering open kunnen en jouw vermogen om te groeien steeds weer gewekt wordt!

Wanneer je de blik naar buiten gericht houdt en, na de C… periode geconfronteerd wordt met oorlog en vernietiging, worden oude doodsangsten opnieuw getriggerd. Je frequentie wordt dan onderhevig aan, en afhankelijk van wat er aan ‘nieuws’ en beelden voorbij komt. Maar wát je vervolgens naar binnen haalt is verbonden aan laagfrequente velden. Achter al die beelden en verhalen trillen alle oude patronen van angst en macht.

 

Laat je niet uit jouw Licht zuigen door wat er buiten je gebeurt

 

 Dit gebeurt wel met een diepere bedoeling. Want juist hierdoor zullen velen bij hun ver weggestopte, onverwerkte traumalagen kunnen komen.

Maar: wees op je hoede, want het kunnen ook brainwashers worden, lieve mensen…

Ze dragen manipulerende krachten in zich die gericht zijn op het in stand houden van dualistische denkbeelden, via bangmakerij met velden die op leugens gebaseerd zijn en nog meer afscheiding creëren

 

De wereldlijke gevechten tussen licht en donker om ons heen tonen de inwijdingen op onze eigen innerlijke reis in een zeer vergrote versie. Wat hier werkelijk gaande is, wordt heel wisselend weergegeven – van heel dualistisch getinte tot en met spirituele benaderingen.

 Besef dat achter iedere berichtgeving via anderen bewustzijnsniveaus zitten die enorm ver uit elkaar liggen.

Dus: laat je er niet in mee zuigen, maar blijf op jouw eigen louteringen en heling gefocust! Geef geen energie aan waar jij niets aan kunt veranderen. Het versterken van jouw eigen Licht en Liefdesvermogen is de beste bijdrage die je aan het collectieve ontwaken en het Lichtgrid om de Aarde kunt geven.

Vraag jezelf iedere dag af waarmee je jouw huidige bewustzijnsgroei kunt ondersteunen. Voel je dat iets van buiten je omlaag haalt? Neem het dan niet meer tot je. Blijf trouw aan de weg die jij bent ingeslagen, blijf je vooral richten op wat jouw bewustzijn kan verheffen.

 

Afdalen en dan weer verheffen

 

Iedereen die bewust de terugreis naar het innerlijke Licht en naar het eigen Goddelijke Zelf heeft aangevangen, reist door bepaalde thema’s en fases heen. Enerzijds betreft dit het opruimen van oude ontkrachtende imprints en disharmonie in je mentale, emotionele en fysieke velden. Anderzijds brengt deze terugreis je naar de waarheid over dat het ook jouw geboorterecht is om in harmonie, vrede, liefde en vrijheid te leven.

 Ieder moment waarop jij je vanuit dat besef naar jouw innerlijke Lichtbron richt zal jouw ontvangstvermogen van hogere frequenties in jouw fysieke voertuig doen toenemen.

De meeste Lichtdragers zijn het diepste punt van hun lange incarnatielijn van licht naar donker en weer terug naar het licht al gepasseerd! De herinneringen aan Eenheid en afscheiding dragen beiden bij aan het steeds krachtiger wordend verlangen naar onze goddelijke thuiskomst. We staan niet langer vóór de drempel, maar we zijn er overheen aan het stappen, met alle heftige inwijdingen die ons door poorten zullen laten gaan!

 

Vergelijk jezelf niet met anderen;ieder heeft een eigen zielenplan!

 

Uiteindelijk gaat het in jouw leven om JOUW reis, om jouw keuzes, om wat jou vervult en om hoe jij jouw leven vorm laat krijgen. Ieder mens die aan het einde van een leven de Aarde verlaat gaat op een goed moment, met zeer liefdevolle hulp, reflecteren in hoeverre de focus heeft kunnen liggen op het verwezenlijken van hun zielenplan.

 Trek deze zelfreflectie naar voren, naar het hier en nu in jouw leven.

 

Zet al jouw Licht op het helen van de laatste resten van jouw verleden

 

Dit is de opschoningsfase van ons pijnlichaam. Wat we daar aan disharmonieën, chaos, wanhoop, emoties en angsten hebben opgeslagen is een verzameling uit vele voorgaande levens. Bij de meesten van ons is dat pijnlichaam in ons huidige leven al heel vroeg geactiveerd; soms al in de baarmoeder.

 Maar nu pas is zowel de individuele, als ook de collectieve draagkracht groot genoeg om in alle openheid het pijnlichaam te kunnen aankijken en alles te verwelkomen wat daar uit vrij wil komen.

De laatste loodjes verwelkomen gaat in lagen. We hebben al jarenlang voorwerk verricht om uiteindelijk bij deze diep ingekerfde schaduwen in onszelf te kunnen komen. Als je er qua ontwikkeling en bewustzijn rijp voor bent, dan beland je vanzelf - bv. door ziekte, relatiebreuk, verlies van aardse zekerheden etc - in die schaduwwerelden in jezelf waar je tot nu toe het meest bang voor was.

... Zodat je ook daar, juist daar, de Waarheid over wie Jij Bent terug zult vinden

 

Als vanzelf leidt die heling jou naar het verwezenlijken van jouw unieke zielenplan, op het vrijmaken en verfijnen jouw talenten die middelen zijn om Licht en bewustzijn op Aarde te brengen. Jouw zielenplan is volledig op onvoorwaardelijke Liefde gebouwd. In die Liefde wachten de zo gemiste veiligheid en vreugde! Vanuit die Liefde, voor wie jij bent, zul je de ware groeimiddelen aangereikt krijgen, en zal jouw hart die helende, eeuwige vrede weer gaan ervaren.

Ik wil iedereen die het nu moeilijk heeft een hart onder de riem steken om te blijven beseffen dat alles wat er op je weg komt, hoe afschuwelijk of uitzichtloos het soms ook mag lijken, toch echt bedoeld is om jou dichter bij jouw ware Zelf te brengen. Laten we samen liefdevol het Licht brandende houden terwijl we moedig en vredig door blijven gaan op die innerlijke Weg!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.