In deze schitterende eerste lentedagen... ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 In deze schitterende eerste lentedagen kan het je wat moeite kosten enigszins in balans te komen.

Om te beginnen fysiek/energetisch, omdat je lichaam nog altijd heel hard werkt om zich aan te passen aan de massa 'energie' die afgelopen weken is binnengestroomd.

Je hebt waarschijnlijk veel zin om aan de slag te gaan met alle inspiratie en plannen die door je heen dwarrelen (ook als gevolg van de grote Licht-instroom), maar je neemt best nog even wat extra rust vooraleer er helemaal tegenaan te gaan, - je lichaam kan best geradbraakt en moe aanvoelen, je bent aan het ontgiften (problemen met spijsvertering), en misschien voel je je wat spacy.

Door de overvloed aan informatie, opinies en interpretaties van wat er momenteel in de wereld aan de hand is, kan het ook moeilijker zijn mentaal balans te vinden en te houden.

Weet dat er in de wereld maar één absolute waarheid is, en dat is liefde


Al de rest verandert voortdurend, evolueert, beweegt. En het is aan jou om telkens opnieuw dat punt van stilte en vooral vrede binnenin te vinden, om je gedachten (die alle kanten kunnen opspringen door de hoge trilling) tot rust te brengen, je te concentreren op jouw leven, hier en nu, aan te pakken wat je hier en nu kan aanpakken, en even los te laten wat nu niet aan de orde is. Wat ook weer wat moeilijker is dan 'vroeger' - door je steeds versterkende gevoeligheid voel je immers snel alle sferen en energieën en bewegingen in de wereld dicht om je heen, en zelfs ook die ver van je weg.

 En emotioneel balans te brengen en te behouden - dat kost inspanning, maar het lukt je best vanuit je liefdevolle stilte en wijsheid van je hart, dat wéét.

Je hart weet dat alles in evolutie is, dat zoveel beweegt, dat ieder mens op Aarde door intense processen gaat, op zoveel verschillende manieren, en dat dat oké is.

Nogmaals: verander wat jij zélf kan veranderen, bouw mee aan de wereld die jij voor ons allen droomt, maar leer ook los te laten op het punt dat je voelt dat je aan de grens komt van jouw kunnen. Op deze mooie dagen rond de Lente-equinox is het dan ook een goed idee voor je te kijken waar jij nu staat. Balans opmaken van hoe het écht gaat met je. Eerlijk zijn met jezelf over waar je grondig uit balans was of bent, en daar dan ook daadwerkelijk iets aan doén.

Ik wens jou en ons en heel de wereld een prachtige liefdevolle en vrede-volle lente toe


Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.