In de stilte van jouw Goddelijke Zijn ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Uit verbinding met je ware Zelf zijn is steeds minder goed te verdragen.

Het is pijnlijk en vermoeiend, en het trekt je vaak weer in oude stukken terug. Totdat je het zelf weer in de gaten krijgt dat je dáár weer uit kunt stappen :-)

Steeds sneller vind je dan weer de weg naar binnen, naar dat licht dat zachtjes straalt, naar de stem van liefde die zegt "Kom maar

Maar zo lang je je eigen liefdevolle essentie nog uit het oog raakt, en je jezelf de ontstane leegte en tekorten kwalijk blijft nemen, ontstaan er gemakkelijk weer projecties naar buiten.

Partners krijgen vaak de volle laag, of andere mensen die een belangrijke rol in je leven spelen. Dat kan ver gaan, zelfs tot aan de Lichtwereld die op zijn kop krijgt omdat je je door 'hen hierboven' in de steek gelaten voelt.

"Waar blijven jullie nou, met je hulp en leiding?!"

Door alle illusies van het 'kwijt zijn van' de Goddelijke Aanwezigheid in jezelf, heb je talloze identiteiten opgebouwd, onderzocht en weer verworpen. Van mega grote, onaantastbare en opgeblazen ego's die altijd in de spotlight willen staan, tot mini kleine, onbetekenende, bange en weggekropen mensjes die zichzelf altijd minder waard vinden dan ieder ander. Van hooggevoelige, transparante en niets-verdragende vlindertjes die liever terugvliegen naar het licht, tot verharde, robot-achtige wezens die vechten tegen de duale matrix die om onmenselijke prestaties vraagt.

Allemaal hebben we in allerlei mogelijke settings levenservaring opgedaan, verscholen in deze identiteiten. Ondertussen hebben we echter mooi veel bewustzijn ontwikkeld! Iedere rol had zin en heeft inzichten en kennis gebracht. In iedere rol heb je bepaalde kwaliteiten kunnen ontwikkelen.

Je kunt dus gerust zijn:

Alles heeft bijgedragen om via je 'lagere' ikken jouw IK BEN te gaan missen en zoeken, te gaan herkennen en erkennen.

Onderweg kreeg je allerlei spiegels op je pad, procesversnellers die je steeds weer toonden waar je de deur nog dicht had zitten naar je kostbare, Goddelijke Zelf. Het maakt niet uit hoe vaak je deuren dicht hebt gedaan, of hoe lang je er voor nodig hebt gehad om diezelfde deuren weer open te maken.

Achter al dit menselijke, begrijpelijke gedoe zit iets dat alles overstijgt: de diepe drive van jouw ziel om te ontwaken.

We zijn met steeds meer ontwakende mensen bezig om een nieuw leven op te bouwen, met de liefde, wijsheid en geestkracht van ons hogere Zelf. Iedereen die zich heeft los gemaakt van de oude matrix, en het lef heeft gevonden om zijn of haar hartsverlangens serieus te nemen, zal gaan voelen dat er een Goddelijke Aanwezigheid in zichzelf is.

Vanuit die Aanwezigheid voel je dat het pure LIEFDE is om jouw eigen hart te volgen, om ruimte te maken voor wat jou bezielt, en te eren wat je zó graag wilt uitdragen. Gun het jezelf, om het helemaal op jouw manier te gaan doen, op jouw moment en in een tempo waarin jij JEZELF kunt blijven voelen. Dan is er geen zoeken meer, geen tekort, geen gemis, maar een volheid, een grootsheid en een Goddelijke Aanwezigheid die de ruimte vult.

Een stilte waar je niet meer uit weg te krijgen bent. Dan ben je niet meer onderweg, maar dan BEN je. WEES, je bent genoeg, je bent welkom, je bent geliefd 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.