Ik voel me ergens schuldig dat het goed met me gaat terwijl zo veel mensen lijden ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Vraag: Het gaat heel goed met me in deze COVID-tijd. Ik werk nog steeds full time, ik kan het eten dat ik wil laten bezorgen, ik kan lekker in mijn buurt gaan wandelen waar veel bomen staan en ik kan videobellen met mijn vrienden. Maar ik voel me ergens schuldig dat het goed met me gaat terwijl zo veel mensen lijden die geen werk hebben en niet genoeg te eten hebben. Ik wil mijn positieve vibratie graag behouden maar sommige mensen vinden dat ik onverschillig ben voor andermans situatie. Wat zeggen jullie daarvan?

Abraham: Wij zeggen dat aandacht voor de situatie van anderen, hun situatie nooit zal helpen.

We weten dat er genoeg mensen zijn die willen dat je met hen mee lijdt, want ze denken dat als je dit niet doet, je hen niet echt begrijpt. En wij willen dat je weet dat we het met dat gedeelte eens zijn, want als je niet focust op hun situatie dan lijd je niet met hen mee.

Maar als je niet met hen mee lijdt, dan heb je iets dat waardevol kan zijn voor hen...

En dus zeggen we, weer, we weten het wel, je wilt goedkeuring van anderen. Ook al is het negatieve goedkeuring..... met andere woorden, je wilt dat ze tegen je zeggen, “Bedankt dat je er voor me bent. Bedankt dat je samen met me mee-lijdt.”

Denk je nu echt dat ze dit tegen je willen zeggen? Denk je dat ze dat bedoelen? Willen ze echt dat je lijdt? Of lijden ze zelf zo erg dat dat hun punt van aantrekking is, en dat jij meegezogen wordt in hun punt van aantrekking omdat je niet stabiel genoeg bent.

Wij zouden zo’n aantrekkingspunt niet oefenen. Wij zouden stabiliteit oefenen. Want als je niet afgestemd bent op Al wat Jij Bent, dan beloven we je dat je niets te geven hebt. Jullie zijn geboren verheffers. Jullie kwamen niet om het meest vervelende ding te vinden en daaraan te wennen of op af te stemmen. Je kwam om je af te stemmen op het beste van Wat Je Bent. En het beste daarvan voelt GOED en wil dit ook voor hen en nog belangrijker, gelooft erin voor hen.

Als jij gefixeerd bent op wat ze projecteren door middel van hun woorden, als je hen toelaat je te overtuigen hoe slecht het met hen gesteld is, dan hebben ze je af laten stemmen op het ongewenste in plaats dat jij hen helpt af te stemmen op wat gewenst is.

Je kunt het niet beiden hebben. Hoewel, je kunt het beiden hebben maar niet tegelijkertijd. En hoe meer je afstemt op Wie Je Bent, hoe makkelijker het voor je is om daar te blijven, hoe makkelijker het is dat je die Pure, Positieve Energie bent die je bedoeld bent te zijn, en dat je geïnteresseerd en gefascineerd bent zoals een baby, als zo’n kleine baby.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

❥ Speciale dank voor de vertaling:

Annelie v Eijk
www.mijnspirituelenatuur.nl


Staying in alignment

Geselecteerde audio opnames lekker in de korting voor € 11,- per stuk

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.