Ik voel me beter als ik groenten eet ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

IK VOEL ME BETER ALS IK GROENTE EET, maar op het moment eet ik alleen junkfood...

Abraham: De overtuiging dat het gezond is zal je positief beïnvloeden en de overtuiging dat het junkfood is zal je negatief beïnvloeden. Ja? Dus je moet een manier vinden om het magnifieke van je lichaam te erkennen, de chemische fabriek die je lichaam is en het feit dat je soms naar iets verlangt omdat er een stof in zit tussen al dat spul waarvan jij denkt wat junk is, waar je lichaam naar op zoek is.

 

We willen dat je meer dingen doet die als de weg van de minste weerstand voelen

 

Dit ding over eten is enorm. We staan ervan te kijken dat jullie nog wel iets kunnen vinden om te eten, want iemand heeft een boek geschreven over waarom je dit niet moet eten en dat niet moet eten totdat er nog maar weinig is wat je kunt eten zonder dat je daar een negatief gevoel bij hebt.

In plaats dat je jezelf gek maakt met uit te zoeken wat het juiste of verkeerde ding is om te eten, willen we dat je gewoon begint met “Ik wil eten wat mij aanvult.”

Soms zijn dat koolhydraten omdat je veel energie gaat verbruiken. Soms is dat vet omdat je lichaam dat wil om dingen te verwerken. En soms zijn dat stoffen die in junkfood zitten. Met andere woorden, probeer niet alles te ontleden. Begin gewoon met een duidelijke intentie:

❥ Ik wil gedijen.

❥ Ik wil de cellen van mijn lichaam goed behandelen.

❥ Ik wil op hen reageren.

❥ Ik wil me goed voelen.

❥ Ik wil me vervult en verfrist voelen.

 

Voel je wat we hier aan het doen zijn?


We halen je van de details af en zetten je op het ‘algemene’. Het algemene zal je heel goed dienen.

Je moet ophouden jezelf op de kop te geven voor de acties die iemand anders als ongeschikt verklaard heeft, want de stroom van jouw ingevingen zal heel vaak tegen andermans ideeën gaan over wat juist of onjuist, goed of fout is voor jou, zie je.

Dit is een uitgebreid onderwerp. Je gaat daar veel plezier mee hebben. Er is zo veel te zeggen voor tevredenheid. Zoveel mensen ontzeggen zichzelf dingen die je graag wilt eten omdat je het moet doen, of omdat dat het juiste is om te doen omdat iemand dit gezegd heeft, en je laat TEVREDENHEID erbuiten..... zelfs tot het punt dat het verlangen naar bepaald voedsel de spuigaten uitloopt omdat je al zo lang niet meer tevreden bent in wat je eet.

Doe niet zo moeilijk


Doe jezelf vaker een plezier. Vertrouw op jezelf om iets te kiezen omdat het goed voelt en dat het oké is om voor iets te kiezen omdat het goed voelt.

Hier is een krachtig en algemeen statement dat we voor jou maken over alles waar je je zorgen over maakt, ongeacht wat het onderwerp is:

Als je meer zou doen van wat beter voelt voor jou – wat jou een plezier doet – dan zou het met meer dingen in je leven beter met je gaan.

Je bent veel te hard voor jezelf omdat je veel teveel meningen van anderen gaande hebt in je hoofd.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.