Win-actie Orakelkaarten

 

Deze week geven wij 2 (!) keer weg: ''Vandaag... voor kinderen inzichtkaarten.''

 Als je dit bericht even liked, loot je automatisch mee. 
 Like natuurlijk even onze pagina als je dit nog niet hebt gedaan
 Delen mag en = Vermenigvuldigen

''Vandaag... voor kinderen'' bevat 80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind.
Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om, lees de opdracht en probeer deze vandaag maar eens uit te voeren!
Soms lukt dat heel erg goed, maar soms ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een beetje rare opdracht is, of dat je hem niet durft te doen omdat je bang bent wat anderen er van zullen denken. Juist dan zijn deze kaarten een echte uitdaging voor jou. Als je bereid bent de opdrachten uit te proberen zul je zien dat ze heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je ziet meer mogelijkheden om beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

Hoera onze verjaardag komt steeds dichterbij. Want op 21 december viert Lichtwerkers Nederland haar 5 jarig bestaan!

Om jullie te bedanken voor al jullie support in deze vijf bijzondere jaren. Als we eens terugblikken, is er veel veranderd sinds 2012. Niet alleen is de wereld om ons heen aan het veranderen, ook heeft bijna iedereen wel gemerkt hoe ze innerlijk grote veranderingen hebben ondergaan. En elke dag opnieuw, kiezen jullie ervoor je Licht hoog te houden en dat niet alleen je eigen ascentieproces, maar dat van de gehele planeet - en alles wat daarop leeft - ondersteunt! Dank jullie wel daarvoor!

 Actie loopt t/m 10 december 19:00 uur

Gefeliciteerd Strong Faith & Marja Hoogervorst! 


Hoera onze verjaardag komt steeds dichterbij. Want op 21 december viert Lichtwerkers Nederland haar 5 jarig bestaan!

Om jullie te bedanken voor al jullie support in deze vijf bijzondere jaren. Als we eens terugblikken, is er veel veranderd sinds 2012. Niet alleen is de wereld om ons heen aan het veranderen, ook heeft bijna iedereen wel gemerkt hoe ze innerlijk grote veranderingen hebben ondergaan. En elke dag opnieuw, kiezen jullie ervoor je licht brandend te houden en dat niet alleen je eigen ascentieproces, maar dat van de gehele planeet - en alles wat daarop leeft - ondersteunt! Dank jullie wel daarvoor!

En nu gaan we lekker cadeautjes uitdelen! Wij mogen namelijk 4 orakelkaartsets verloten onder onze Likers & Volgers.
De eerste set die je kan manifesteren is:

Engelen antwoorden orakelkaarten van Doreen Virtue & Tadleigh Valentine.


Deze actie loopt tot 30-11-17. Op 1 december zullen wij intuïtief iemand uitkiezen.
Gefeliciteerd Gaby Sjardijn!