Hoe werkt energiewerk / een healing nou eigenlijk echt? ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Hoe werkt energiewerk nu eigenlijk? Waarom voel je je beter na een healing (of juist niet)? Is dit iets waar je in moet geloven? Hoe kan energetisch werk je helpen dichter bij jezelf te komen of zijn er nog dingen die je zelf kunt doen? Zit genezen van nature in ons of moeten we daarvoor buiten onszelf zoeken?

Wieteke van Design4awareness geeft haar persoonlijke visie op deze en andere vragen in deze YouTube video, voor wie het maar interessant lijkt. Zij heeft zelf levenslange ervaring met Interstellar gidsen en is tenslotte op een punt gekomen dat ze met hen samenwerkt als channel voor informatie en energiewerker.

Het is haar passie om Self-empowering informatie te verstrekken op basis van wat zij geleerd heeft vanuit haar eigen leven en vanuit het contact met haar gidsen.

Volgens onze sterrenfamilie zijn wij mensen zeer krachtige creators, en ligt de weg naar heling uiteindelijk altijd binnenin onszelf (in ons open contact met ons Hoger zelf). De assistentie van anderen kan daarbij, op dit punt in de tijd, wel van enorme hulp zijn; geregeld zijn er zielenafspraken gemaakt om elkaar op deze of andere manieren vooruit te helpen in onze ascentie.

"When the student is ready - the teacher appears.''

Wieteke: "Zoals wij immers alleen onszelf pas echt diep leren kennen middels de reflectie(s) van anderen, zo kunnen wij ook op het pad naar (innerlijke of fysieke) heling, een hoop hebben aan de inzichten die met ons gedeeld worden door hen die zich al een aantal dimensies 'verder in de tijd' bevinden. Reden dat wij nu dit contact kunnen aangaan met hen - en zij met ons- is omdat we daar nu klaar voor zijn. Het is de hoogste tijd om vol in onze kracht te gaan staan - en te zien dat we kunnen co-creëren door meer en meer van onszelf te integreren en alles wat niet langer voor ons werkt (aan angsten en beperkende overtuigingen) los te laten en te transformeren naar iets nieuws - op een liefdevolle en productieve manier."

 


Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

Meer van Wieteke
Gechannelde transmissies en meditaties met Arjun van de Yahyel

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.