Hoe nu verder in het Nieuwe Jaar? ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Waar staan we ergens, de komende weken?

 

 

❥ Tijdens de laatste weken van 2021 hebben we veel liefde en bewustzijn kunnen toelaten, waardoor grote angst-issues zich eindelijk konden openen.

Als gevolg daarvan zal ons fysieke zijn zich van veel oude, verstorende energieën gaan ontladen.

 

Er is enorm veel ouds en nieuws in beweging gebracht


Dit zal nog een hele tijd doorwerken en ruimte vrij maken voor nieuwe frequentiestijgingen! Vergelijk dit proces maar met een vlinder die zich volledig in haar eigen tempo aan het ontpoppen is. Je kunt niet de wereld invliegen voordat jouw vleugels zich helemaal opengevouwen hebben, en opgedroogd, bekrachtigd en verwarmd zijn door de zon.

 

Waar mogelijk: maak tijd vrij om alleen met jezelf te zijn


Houd onnodige verplichtingen buiten de deur en voel heel zorgvuldig waar je behoefte aan hebt. Het is al helend op zich om gewoon in de stilte te zijn, zonder allerlei impulsen van buitenaf te moeten verwerken. Probeer dagelijks toe te laten wat er in jou gezien en gevoeld wil worden, zonder ook maar ergens druk op te zetten.

De aardse en kosmische energieën zijn momenteel heel grillig en zullen bij iedereen weer anders doorwerken. Maar op beide niveaus er is een tendens gaande van extreme energie-uitbarstingen. Dit komt door de polaire krachtenwerking tussen licht en donker. Alles wat het daglicht eigenlijk niet verdragen kon zal in 2022, dankzij de toenemende Lichtkrachten, in alle openheid tevoorschijn komen. Dit is congruent aan het hogere plan en met geen menselijke wil die nog op eigen gewin gebaseerd is tegen te houden.

 

Dat we onszelf soms als een jojo heen en weer geslingerd kunnen voelen is absoluut een reactie op wat er in collectieve velden op wereldniveau gaande is


Er zullen onvoorstelbaar veel opschoningen gaan plaatsvinden! Wat zich de afgelopen jaren in onszelf 'in het klein' heeft voltrokken, en waar we nog steeds de naweeën van ervaren, kun je zien als één grote voorbereiding om straks standvastig, met mededogen en veel innerlijk vertrouwen te kunnen aanschouwen wat er in het groot vanuit duistere velden aan het licht zal komen.

 

We gaan allemaal naar meer Licht, meer Liefde en meer Vrijheid toe


❥ Maar er kan geen enkele stap worden overgeslagen, ook niet in onze eigen bewustzijnsgroei.

Wees dus geduldig met jezelf en met de mensen om je heen. Focus je op je eigen bewustzijnsgroei en op jouw innerlijke pad. Probeer daarbij zo zuiver mogelijk te voelen wat er voor jou wel of niet klopt. Overweeg zorgvuldig wat er voor jou aan innerlijke vrede kan bijdragen. Wat is er voor jou nu van het allergrootste belang? Door deze waardevolle lichtpunten te volgen zul je je eigen leven naar een hoger plan kunnen verheffen. Dan ga je synchroon lopen met jouw zielenplan.

Jouw wakkere houding zal jouw koers gaan bepalen voor dit nieuwe jaar

 

Velen van ons voelen aan dat ze in dit leven een actieve rol zullen gaan vervullen wat betreft een hoger bewustzijn op Aarde brengen. Echter ... we worden ook regelmatig 'on hold' gezet, waardoor de actieve, gevende rol in de wereld maar geen vorm lijkt te krijgen.


❥ Maar vergis je niet...!!

Want dit is een periode van ongeziene, maar oh zo waardevolle bijdragen die jij aan collectieve velden levert, 'gewoon' via jouw eigen innerlijke opschoningswerk! Hoe meer jouw oude, driedimensionale issues van je persoonlijkheid geheeld zijn, des te zuiverder zul je vanuit jouw vijf dimensionale en hogere Aanwezigheid gaan doorgeven. Mogelijk zal dit in de loop van het komende kwartaal in meer zichtbare, naar buiten tredende vormen gebeuren.

 

Voor veel Lichtbrengers is dit een tijdelijke fase waarin 'leren ontvangen' bovenaan staat


Jezelf ontvangen, de Lichtwereld ontvangen, inzichten en hulp ontvangen, heling ontvangen en eventueel financiële ondersteuning ontvangen. Eerst zullen jouw eigen innerlijke tekorten worden opgelost. En vanzelf komt die volgende fase eraan dat je weer zult gaan uitschenken. Maar dan niet langer vanuit tekorten, maar vanuit overvloed!

We wensen iedereen engelengeduld, veel Zelfliefde en een rotsvast vertrouwen toe.

Het Nieuwe Jaar zal ons liefdevol en krachtig tegelijk, via welke wegen dan ook, naar een diepere verbinding met ons-Zelf leiden. Gedurende veel vorige levens hebben we onszelf en elkaar op de komst van dit hogere bewustzijn (ja, je kunt dit het Christus Bewustzijn noemen) op aarde voorbereid. Houd de moed erin en zegen iedere nieuwe stap van jezelf en van anderen.

WE'RE ALMOST THERE!!

Met heel veel liefde en licht,

Mieke & Vincent
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.