Hoe meer je afgelopen jaar hebt opgeschoond, hoe meer je deze beweging nu kan voelen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De frisse wind van vernieuwing blaast hard doorheen deze maand, en schudt alles los wat je belemmert - en meestal zijn dat de spinnenwebben in je hoofd.

Ook de Zon doet een stevige duit in het transformatiezakje, want haar activiteit was afgelopen week en is nu nog altijd zeer hoog - maar dat had je vast al gemerkt, door slapeloze nachten bv, afgewisseld met diepe lange slaap, door (tijdelijk) gevoel van onevenwicht, onrustig hart, spijsverteringsproblemen, gevoel van zwaarte, van fysiek niet vooruit te raken, enz.

Het leuke eraan is dat je je - met de hulp van de stand van bepaalde planeten - als het ware vooruit geduwd kan voelen, alsof je de wind in je rug hebt en niet anders kan dan een of andere stap (of meerdere tegelijk)voorwaarts te zetten.

Hoe meer je afgelopen jaar hebt opgeschoond, hoe meer je deze beweging nu kan voelen, en dat doet goed


Het is alsof de vensters van een duffe kamer plots opengegooid mogen worden, je alle frisse lucht op kan snuiven, en opnieuw levenskracht kan voelen stromen tot in alle cellen van je lichaam.

 Je kan er echter niet omheen - wanneer de impuls voorwaarts zo sterk is - word je je ook veel intenser bewust van wat je nog tegenhoudt - en je kan niet anders dan daar naar te kijken, om het op te lossen.

Leuk in deze tijden van hoge (steeds hogere) trilling is het feit dat het oplossen en verlichten (jezelf en je leven en uiteindelijk deze wereld lichter maken) van wat nog duister is in je, steeds sneller gaat (als je tenminste wil...).

Als je dat wil kan je nu snel doorheen processen gaan die je vroeger maanden (soms jaren) kostten eer je alles verwerkt en omgezet hebt tot nieuwe lichte patronen en energie.

De Volle Maan van 16/2 helpt je ook hierbij, maar zal je zeker ook het nodige vuur en de vreugde geven om je te helpen zien wat je mag zien nu. Om je te helpen shiften in je to do list, en je prioriteiten helder te maken. Zodat je al jouw energie kan focussen op wat er écht toe doet, voor jou en voor de wereld.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.