Hoe je relatie opbloeit ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

Gast: Voor mij als jong mens....als we iemand ontmoeten als partner, is het dan de bedoeling om voor de rest van ons leven bij elkaar te blijven?

Abraham: Nee, helemaal niet. En dat is ook niet wat we bedoelen. Maar als je weg gaat omdat je iets niet leuk vindt of omdat iets je tegenstaat, dan zal het volgende hetzelfde zijn en het volgende zal hetzelfde zijn en het volgende zal hetzelfde zijn. We proberen je niet bij deze persoon te houden maar we willen dat je pas verdergaat als de inspiratie van het in lijn zijn je roept, niet als iets je dwars zit en je drijft. Maar zover ben je nog niet.

Gast: Nee. En hoe zit het met trouwen? Moeten we eigenlijk trouwen?

Abraham: Voordat we dit beantwoorden is het belangrijk te focussen op wat we hier al gezegd hebben, over in de Ontvangstmodus zijn en die ingeving te volgen. En de meerderheid, het overgrote deel, bijna alle huwelijken komen voort uit de ontvangstmodus van te willen beschermen, van de verbinding aan te willen gaan, van de belofte te willen maken vanaf een bezorgde plek. Met andere woorden, bedenk welke geloften gewoonlijk gebruikt worden. “Ongeacht hoe slecht jij bent, en ongeacht hoe slecht ik ben” (dat is wat ze bedoelen, of ze dit nu zeggen of niet) “We zullen bij elkaar blijven tot de dood ons scheidt.” En je Innerlijk Wezen zegt “Neeeeeeeeeeee, maak niet die belofte!” [lol]

Wat je liever zeggen wilt is, “Ik beloof je krachtig dat ik in ieder moment van iedere dag ernaar zal streven om in lijn te komen met Wie Ik Werkelijk Ben; om me af te stemmen op Al Wat Ik Ben zodat, als ik naar je kijk, het geheel van mij je zal waarderen. Dat is mijn belofte aan jou. Ik zal mijn best doen om je alles te geven wat Ik Ben – niet voor de lange termijn, maar voor dit moment. Ik zal me afstemmen, ik zal me intunen, ik zal in lijn komen met Al Wat Ik Ben. En als ik me dan op je richt, dan zal het geheel van mij zich op jou richten, want ik zal een meester daarin worden. Ik zal een meester daarin worden want ik wil nog lang en gelukkig leven, ik wil dat wij samen nog lang en gelukkig leven.” Dát is nog eens een belofte. En of daar nu een papiertje en een ambtenaar bij komt kijken is onbelangrijk.

 

Dus, “Moeten we trouwen?”

Niet noodzakelijk.

 

“Moet ik in lijn zijn?”

Absoluut.

 

“Is het voor mij nodig dat jij in lijn bent?”

Onbelangrijk.

“Oh, dus mijn beloftes zijn dat ik goed zal zijn en dat jij slecht kan zijn en dat ik bij je blijf?”

Zo ongeveer.

 

Dat vond je niet leuk, of wel? [lol] ...

 

... “Ik ga mezelf afstemmen op Al Wat Ik Ben zodat ik overal waar ik kijk waarde kan zien, en ik zal op heel wat plekken kijken. Naar jou, ja, maar niet alleen naar jou. Ik zal overal naar waarde zoeken en het vinden. Dus alsjeblieft, word niet afhankelijk van mij – dat ik steeds naar je moet kijken, dat ik je steeds aandacht moet geven zodat jij je maar goed voelt – want dat is niet hoe het werkt in dit Universum. We zijn allemaal groeiende wezens, we hebben zoveel meer te ontvangen en te geven. We kunnen elkaar niet gevangen houden in deze omgeving of deze relatie zodat we van elkaar afhankelijk zijn voor ons geluk. Er is zo veel meer voor ons te zijn dan alleen wij samen. Maar als we ons verbinden met Al Dat, en dan samenkomen – oh baby.”

 

Je weet deze dingen – jullie weten dit allemaal. En je weet wanneer jullie relaties werken en wanneer niet. We vragen je alleen om meer verantwoording te nemen voor hoe je je voelt en alle anderen erbuiten te laten, en dan zul je ontdekken hoe je een gelukkig leven krijgt. En dan zullen al je relaties opbloeien.

 

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl


 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.