Hoe intens de lichtkrachten in je Aardse leven doorwerken ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

We leven in een wereld vol veranderingen


Ook krijg je zelf heel persoonlijk, en vaak onverwachts met veranderingen te maken. Soms zijn die zo heftig, dat je denkt dat je het niet aankunt. Voordat je het beseft zit het hoofd al weer allerlei slechte aflopen of rampenscenario's te bedenken.

Maar wanneer je even voorbij deze gedachten zou gaan, zou je ook iets anders kunnen waarnemen.

Achter alles wat jij meemaakt zit een grotere kracht, een hogere leiding waar jouw persoonlijkheid geen invloed op heeft


Het enige wat jouw persoonlijkheid wel kan doen is allerlei gedachten op situaties gaan plakken. Laat je je daar door meenemen, dan ben je bij jouw krachtbron weg. Want dan 'word' jij die gedachten, je zit dan al in een bedacht vervolgscenario.

Wat er mogelijk mis kan gaan voelt dan zó waarschijnlijk, zó echt, dat jouw gevoelslichaam er automatisch op begint te reageren. En voordat je het weet zit je oude drama's op het hier en nu te projecteren. De zware frequenties van al die oude drama's zorgen ervoor dat je in een negatieve spiraal omlaag begint te glijden. Weg bij jouw kracht, bij jouw licht en bij jouw bewustzijn.

 

Zo gauw je dit herkent: stop.

 

Stap eruit, maak bewust de keuze om hier niet onnodig in te gaan


Je hebt de zelfontkrachting - want dat is wat het is - al vaak genoeg ervaren. De zware frequenties waar je dan in terecht komt kunnen veel minder licht vasthouden, waardoor je in een soort zinloze, trieste mist gevangen raakt. In die mist voelt alles waar jij blij van wordt als onbereikbaar.

❥ Nou lijkt dit een heel zwaar verhaal, maar het kan ‘m al in hele kleine dingen zitten.

Zoals slechter slapen! Hoeveel mensen slapen op dit moment niet heel onregelmatig en veel minder? Bij velen is het echt onvoorspelbaar hoe een nacht gaat verlopen. Maar: dat heeft een reden. Hoe gevoeliger je wordt, des te meer je op kosmische energieën en andere invloeden begint te reageren. We zijn vooral ’s nachts, als we in een diepere ontspanning komen, opener voor lichtimpulsen. Onze eigen hogere Zelven (waar de persoonlijkheid dus geen vat op kan krijgen) vormen een schakel met de hogere dimensies. Zij zorgen ervoor dat we steeds hogere frequenties kunnen dragen, en ontfermen zich over alle onzichtbare processen die ons steeds verder uitzuiveren.

Hoe meer mensen hun oude ballast uit het verleden opruimen, hun wonden helen en hun persoonlijke wil in dienst stellen van de hogere Wil - die onvoorwaardelijk Liefdevol is! - des te gemakkelijker die Lichtkrachten via hen in collectieve velden kunnen doorwerken.

Veel Lichtdragers zijn al weg gestapt uit velden waarin nog veel verdichting (en dus minder licht) aanwezig is, om hun eigen Lichtfrequenties te kunnen vasthouden.

❥ Want wil je je gaan verbinden met hogere frequentievelden, dan geldt; hoe minder verdichting, des te opener en transparanter jij kunt zijn, des te toegankelijker jij wordt voor de impulsen die uit hogere dimensies komen.

Het innerlijke werk ligt eerst voor een groot deel bij de overgave van je persoonlijkheid aan jouw hogere Zelf. Maar daarna begint het te draaien; dan gaat de Lichtwereld meer en meer op jou inwerken. Ze zullen alles, indien jij daar om vraagt, doen om jouw verbinding met hogere dimensies te helpen realiseren.

 

Als gevolg van jouw toegenomen bewustzijn gaat dan ook jouw lichaam over naar veel verfijndere structuren


Dankzij het innerlijke werk kun je steeds meer licht gaan ontvangen. Dit licht dringt steeds dieper door in wat er nog verdicht is. Daarom gebeurt er nu van alles in jouw fysieke lijf wat onbekend is, wat je (nog) niet kunt duiden. Dat roept mogelijk onrust of angst op.

❥ Maar als je beseft dat al deze vreemde gevoelens en veranderingen uitingen zijn van jouw ontwaken, en dat dit proces ook helemaal synchroon loopt met jouw eigen bewustzijnsgroei; dan is er toch eigenlijk geen reden om je zorgen te maken!

Dus: wanneer er iets onverwachts gebeurt; weet dat dit allemaal al ingebed ligt in jouw groei naar een hoger bewustzijn. Of het nou jouw slaapritme is dat helemaal op de schop gaat, jouw fysieke lichaam dat ineens allerlei klachten krijgt, jouw wilslichaam dat niet meer weet wat je eigenlijk wilt en wat er nou kloppend voor je is, jouw mentale lichaam dat soms door de bomen het bos niet meer ziet, of jouw emotionele lichaam dat soms totaal op hol lijkt te slaan; de Lichtkrachten werken in steeds meer lagen door.

Dat begint nu heel aantoonbaar te worden in jouw dagelijkse leven


Alle structuren waar je aan gewend was kunnen zo maar ineens gaan veranderen. Jouw groei zal doorwerken de relatie met jezelf, met anderen en met de Lichtwereld; in jouw baan, praktijk, woning, en in wat je per moment het liefste wilt gaan doen, zodat het voedend voor jou is.

❥ Uiteindelijk heeft alles wat wegvalt en alles wat naar nieuwe structuren overgaat maar één doel: om jou tot steun te kunnen worden bij wat jij hier op Aarde, vanuit jouw toenemende Lichtkracht wilt gaan doen.

Moge deze woorden je bemoedigen en nog meer vertrouwen geven in wat er gebeurt, in wat er in jouw leven verandert en in hoe jouw zielenplan zich verder zal gaan ontvouwen. Vanuit licht en liefde!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.