Ho' opono pono - een snelweg via je hart naar meer innerlijke balans ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Wieteke Koolhof werkt met gidsen van hogere dimensies. Van kindsaf was zij nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar stak en kreeg zij informatie van haar 'parallelle zelven' uit de Pleiaden en van het interstellar volk dat bekend staat als de YahYel (of Shalanaya). 

 

Het is haar passie om, voor wie dat wil, op speelse wijze de (altijd self-empowering) inzichten door te geven die onze Galactische familieleden nu, via meer en meer kanalen, met de mensheid delen.

 

Los van het 'direct doorgeven' van deze boodschappen in haar werk als channel - verwerkt Wieteke deze informatie actief in haar eigen leven. Dat doet zij o.a. middels haar kunst, via Youtube video's en de channelings in ons netwerk, simpelweg vanuit haar passie voor innerlijke groei - en het delen van de bliss-vibes van deze universele inzichten, met wie maar wil :)  

 

Wieteke: "De gidsen waar ik mee werk wijzen ons keer op keer op de kracht van ons hart. In mijn eigen leven heb ik dan ook altijd gezocht naar de meest praktische en krachtige tools om die harts-verbinding ten alle tijden te kunnen maken. Ho'opono pono is daar één van - In deze video leg ik uit hoe ik daar zelf mee werk :)"

Wieteke Koolhof
design4awareness.com

 

 


Arjun channelings

Zijn verkrijgbaar in onze webshopBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.