Het ware doel van de driedimensionale ervaringen ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

Beste lezers, wij groeten jullie met liefde in deze veranderende tijden. Voorkom zo goed als je kunt, dat de angst en twijfel van het collectief dat op dit moment zo prominent aanwezig is, je overweldigt. Omdat de meesten zich niet bewust zijn van wat er achter de schermen gebeurt, is het heel gemakkelijk om te beoordelen aan de hand van uiterlijkheden en in angst weg te glippen.

 

Angst, verwarring en twijfel kwellen zelfs de meest geëvolueerde op dit moment, want je ziet niets dat lijkt op wat je verwachtte te zien. Begrijp dat energie op elk moment verschuift en verandert. Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt terwijl nieuwe en krachtige energieën van Licht de aarde blijven overspoelen

 

Gebeurtenissen die worden voorspeld door zeer gerespecteerde kanalen kunnen en blijken vaak totaal anders te zijn of voorspelde gebeurtenissen gebeuren helemaal niet. Dit is niet omdat het kanaal niet correct was, maar omdat de energie die op zijn plaats was op het moment van de channeling, is veranderd.


Het is belangrijk om niet langer buiten jezelf te zoeken naar wat 'nodig' is, of het nu gaat om informatie of iets anders.

Zie externe informatie, inclusief gechannelde berichten, als leidraad in plaats van als een onveranderlijke realiteit. Je moet beginnen te accepteren en te vertrouwen dat de enige onveranderlijke realiteit die er bestaat, in jou is.

 

Als je iets leest dat jou niet aanspreekt, vertrouw erop dat, ongeacht hoeveel letters de auteur achter zijn naam heeft staan of hoeveel anderen het geloven. Iets dat misschien waar is voor de ene persoon, zal helemaal niet resoneren met de ander. Dit komt doordat er wel of geen energetische afstemming is.

 

Sta stil, heimelijk en vol vertrouwen in de waarheid. Sta waar nodig open voor begeleiding en informatie, maar laat nooit iemand, religie, regering, traditie of iets anders jou dicteren wat je moet geloven.

 

De tijden veranderen snel en veel kwesties die zelfs vorig jaar nog acceptabel waren, worden nu erkend als niet langer juist en gepast. Vertrouw erop dat je op dit moment precies bent waar je hoort te zijn, zelfs als de dingen niet zijn zoals je had verwacht (concepten).

 

Als dichte creaties die gevormd zijn vanuit dualiteit en op afscheiding gebaseerd energieoppervlak, moedigen degenen aan - die in lijn zijn met deze energievormen - om zich op een vergelijkbare manier te gedragen. Dit is echter een belangrijk onderdeel van het zich ontvouwende ascensieproces, omdat niets kan veranderen totdat dat wat veranderd moet worden, wordt gezien en vervolgens afgewezen door de meerderheid. Vertrouw erop dat alles volgens plan verloopt.

Wanneer iemand volledig in het driedimensionale geloofssysteem leeft en gelooft dat hij / zij gescheiden is van wat ze nodig hebben voor vervulling op welk niveau dan ook, zal het automatisch zoeken / doorspelen op alle mogelijke manieren. Zelfs degenen die op de een of andere manier gewelddadig handelen, geloven dat ze op een bepaalde manier 'goed' doen bekeken vanuit hun bereikte bewustzijnsniveau.


Ieder mens zoekt vrede en geluk. De meesten blijven zoeken waar ze denken dat het bestaat, in uiterlijke effecten. In werkelijkheid is het zoeken naar vervulling op alle niveaus het verlangen van de ziel om herkend te worden en zich opnieuw te verenigen in Eenheid.

 

Ieder persoon zal op een gegeven moment ontwaken tot zijn EEN-zijn, maar de evolutionaire reis vereist veel leerervaringen die in een dimensie van tijd en ruimte (aarde) vele levens betekenen. De meesten van jullie die deze berichten lezen en volgen, hebben het werk gedaan en zijn heel dichtbij dat punt.

 

Angst is de basis van alle destructieve gedragingen en is het uiterlijke effect van het geloof in scheiding, dat zich vervolgens manifesteert als een gevoel van alleen zijn, hulpeloos en onderworpen zijn aan een oneindig aantal krachten van buitenaf. Angst kijkt naar een God die ver weg is, of naar iets buiten zichzelf voor 'redding'. Het geloof in twee krachten, of het geloof van een kracht buiten het Zelf, heeft het driedimensionale geloofssysteem gecreëerd en blijft dit ondersteunen.

 

De wereld waadt zich momenteel door een moeras van modder om erdoorheen te komen waar geen modder meer bestaat. Het kan zijn dat je af en toe vast komt te zitten in de modder, samen met degenen die echt van modder houden en zich ermee identificeren, maar je werk als een geëvolueerd wezen is niet bang zijn voor de modder of het kracht geven, maar eerder weten dat je dat niet bent, nooit zou kunnen worden, en nooit modder geweest.

 

Omdat angst voortkomt uit het geloof in afscheiding en omdat afscheiding een anker is in het driedimensionale geloofssysteem, zul je altijd in de verleiding komen om bang te zijn als je op aarde leeft. Herken en neutraliseer angst simpelweg door het niet te voeden met je energie, want het is niet van jou tenzij je beweert dat het van jou is.

Angst zal de macht over de meerderheid verliezen naarmate men steeds meer bewust wordt van de Waarheid van éénzijn, omdat angst geen wet heeft om het te ondersteunen en alleen kan bestaan als het energetisch wordt gevoed.

 

Een besef van eenheid begint op het niveau van bewustzijn van een persoon. In het begin kan het worden uitgedrukt als de wens om iemand die minder 'fortuinlijk' is in zijn directe omgeving te helpen - familie, vrienden of etc. Na verloop van tijd begint de persoon zich bewust te worden van - en belangstelling te krijgen voor - de behoeften van individuen en groepen buiten zijn directe omgeving (vreemden en dieren) en breidt zich uiteindelijk uit tot de "vijanden".

 

Tenslotte, misschien gedurende levens, als iemands bewustzijnsstaat evolueert, begint hij / zij te beseffen dat één alomtegenwoordige, almachtige, alwetende Goddelijke Bewustzijn zichzelf is en altijd heeft uitgedrukt als elk levend wezen, simpelweg omdat HET alles is dat bestaat.

Dit bewustzijn van één is war Onvoorwaardelijke Liefde inhoudt.

Ziekten, geweld en de omstandigheden waarin velen zich op dit moment bevinden, dienen om een gevoel van eenheid teweeg te brengen dat voorheen niet op aarde werd gezien. Deze gebeurtenissen zijn nodig voor het ontwaken van degenen die liever vastzitten aan hun comfortabele concepten. Velen zijn echter - of zullen binnenkort - worden opgestart uit hun zelfgenoegzaamheid, en het zal beangstigend voor hen zijn, maar noodzakelijk voor spirituele groei en evolutie - dat het echte doel van de driedimensionale ervaringen is.

 

 

Niemand incarneert simpelweg om ''het hoge leven'' te leiden nadat hij op de een of andere manier de concepten van succes van de wereld heeft bereikt. Iedereen komt naar de aarde om te ervaren en te leren, maar de dichtheid van driedimensionale energie zorgt ervoor dat wanneer ze niet langer in lijn zijn met de hogere frequenties waar ze vandaan kwamen, ze dit vergeten zijn.

Dit is de reden waarom jonge kinderen zich vaak vorige levens herinneren en waar ze vandaan komen, totdat de dichtere energieën van de Aarde dominant worden.

 

Met de hulp van gidsen creëert elk individu een plan voor zichzelf voordat hij incarneert, een plan dat ervaringen opdoet die volgens hen noodzakelijk zijn voor verdere spirituele groei.

Sommige plannen en veel van de plannen van vandaag zijn bedoeld om te helpen bij het ontwaken op de Aarde


Weet dat een zielenplan nooit lessen bevat waarop de persoon nog niet spiritueel is voorbereid. Een zielecontract kan op elk moment worden toegevoegd of gewijzigd.

 

Sommigen kiezen er misschien voor om een "perfect" menselijk leven te ervaren om te leren dat materieel succes niet de lege plek in hen opvult die altijd naar "iets" zoekt. Velen kiezen lessen die alleen kunnen worden geleerd door ervaringen van armoede, oorlog, ziekte of strijd. Maar de meesten van jullie hebben deze dichte soorten ervaringen voltooid omdat je ze niet langer meer creëert.

 

Een persoon kan het fysieke verlaten wanneer hij maar wil. En velen die op dit moment door ziekte weggingen, wilden vertrekken en terugkomen in nieuwe en hogere energieën en de huidige ziektesituatie bood een gemakkelijke manier om dit te doen


Deze informatie kan sommigen van jullie van streek maken, vooral als je een geliefde hebt verloren. Maar weet dat de dood altijd de keuze van de ziel is, niet een driedimensionale keuze, maar één die op een dieper niveau wordt gemaakt.

 

Er bestaat niet zoiets als de dood. Dat wat de dood wordt genoemd, betekent eenvoudigweg de aarde verlaten om terug te keren naar het echte huis waar de ziel een welverdiende rust kan hebben, de geleerde lessen opnieuw kan evalueren, zich kan herenigen met vrienden en familie en kan werken met gidsen over verdere lessen en plannen.

 

Vertrouwen...

 

Vertrouw op je Hogere Zelf om te weten wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Vertrouw op je intuïtie in het besef dat het de stem is van je ziel die Zichzelf uitdrukt. Vertrouw erop dat je hier op dit moment bent om andere redenen bent dan alleen maar de driedimensionale beloningen, succes, plezier of materieel comfort te ervaren. Vertrouw erop dat een goddelijk plan niet kan falen.

 

Dit zijn inderdaad krachtige tijden die je doormaakt. Omarm ze, want ze zijn de reden waarom je ervoor koos om hier het pad voor anderen te verlichten.

 

HET ben jij, HET is waar je van gemaakt bent, HET is ... IK BEN

 

 

Wij zijn de Arcturian Group

Gechanneld door Marilyn Raffaele

onenessofall.com

 

Vertaling:

Denise Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.