Het vraagt veel van elk mens die op dit moment op Aarde leeft ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 Door de specifieke energie van dit jaar en zeker deze zomer, kan het je wat meer moeite kosten om 'gewoon' te functioneren.


Je bént er wel, je doet dit en je doet dat, maar terzelfdertijd ben je innerlijk hele gesprekken aan het voeren over iets of over meerdere dingen die je aan het be-lichten bent: waarvan je alle aspecten vanuit alle mogelijke invalshoeken bekijkt. En terzelfdertijd werkt je energielichaam op volle toeren en vraagt dat om van moment tot moment je lichaam te monitoren om te kijken wat er gedaan dient te worden om het opnieuw in balans te brengen.

Het vraagt veel van je, het vraagt veel van elk mens die op dit moment op Aarde leeft


Gecombineerd met de sterke vuur-energie en planeetstanden (zie symptomen onderaan) kan het je soms tot aan of net over het randje brengen, zijn irritaties, een gevoel van overbelasting en emotionaliteit niet ver weg.

Wanneer je dit merkt bij jezelf, valt het je ook makkelijker om meer begrip en mededogen op te brengen voor anderen en de hele wereld om je heen, want je weet dat er ook daar veel aan de hand is.

 Stoor je niet aan of laat je niet ontmoedigen door al het duistere dat nu naar boven lijkt te komen - het is er altijd geweest, maar het wordt nu 'aan het Licht gebracht, zodat het goed kan gezien worden, zodat elk mens die erbij betrokken is voelt dat verandering nodig is, en dat zij die de bouwstenen aanleveren voor die concrete veranderingen het vuur in zichzelf voelen en de kracht gaan oppakken om die veranderingen daadwerkelijk door te gaan voeren.


En dat vraagt tijd, heel veel tijd, en vooral goede wil, en de bereidheid van jij en ik en wij om negatieve denkspiralen doelbewust om te switchen naar opbouwende positieve Licht-kracht. Niet met de ogen dicht voor het moeilijke in de wereld of in jezelf - want dat is géén bewust-wording -, maar met open vizier, vanuit een diep gevoel en weten vanuit je hart, jouw hart dat geschakeld is aan alle andere harten van zielen die nu in deze wereld rondlopen, - een wéten dat alles uiteindelijk altijd toegroeit naar het Hoogste en Beste.

Fysiek/energetische symptomen die je nu kan voelen zijn:


plotse fluittoon in de oren, honger, onrustig hart, verstoorde slaap, sterke stroming in zenuwstelsel, een gevoel van hitte (niet door de temp. of koorts), onevenwicht, gespannen spieren en gewrichten, vermoeidheid en/of hyperactiviteit, angsten, enz...

En die symptomen zijn in feite opnieuw een uitnodiging tot meer bewustwording: van je energieveld, van je lichaam.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.