Het virus en jij ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Dat de uitdaging van dit virus net nu in 2020 opduikt, is niet verwonderlijk. De onderliggende 22/4-trilling ervan is bedoeld om maximale spirituele groei te brengen, zowel bij jezelf, jouw omgeving, als in jouw land en in de wereld. Die uitdaging kan je doorgaan vanuit angst. In dat geval zie je alleen de duistere kant ervan. Je ziet het als iets wat je kan overkomen, misschien zelfs als iets dat mensen die het niet goed menen met anderen, hebben gecreëerd voor duistere ego-doelen.

 

Maar je kan de uitdaging ook doorgaan vanuit liefde en kracht. Vanuit het besef dat jij een goddelijke vonk bent, die alle uitdagingen aan kan, en die niét te manipuleren is.

Ben je wérkelijk bereid om vanuit een hogere visie te kijken, dan focus je niet op alle duistere energie rond allerhande complottheorieën, maar focus je telkens weer en meer dan ooit op jouw balans, jouw centrum, jouw liefdevolle zorg voor jezelf, en voor anderen om je heen, voor zover dat mogelijk en goed is.

Je laat je niet meesleuren in een neerwaartse spiraal en een angstgolf, die destabiliserend is, en het hoogste goed niét dient. Je bent een Licht-ankeraar, een balanceerder, en je neemt zo vaak je kan contact met jouw Hoger Zelf. Je Hoger Zelf, dat je alle raad geeft die jij nodig hebt, en die nooit een verhaal vertelt van angst en dreiging, maar van stabiele kalmte en helder weten en relativering in jouw hart. Je behoudt het vertrouwen en het geloof in je Zelf, én in de maatschappij. Je weet dat een massa mensen nu door een stroomversnelling gaan, op weg naar een hogere staat van zijn en van bewustwording.

Velen zullen zich extra bewust worden van wat en wie er toe doet in het leven. Velen zullen misschien door een ziekte-proces gaan, en tot op fysiek vlak oud energetisch afval schoonmaken, om er helderder en bewuster weer uit te komen. Deze maand maart heeft als onderliggende trilling de 7. De 7 staat voor spirituele groei, leren, lezen, ego overwinnen (ook angsten zijn stukjes ego), veel alleen zijn, tot rust komen, stil zijn, luisteren naar je innerlijke stem, meditatie. En laat dit nu zijn wat momenteel op grote schaal gebeurt, doordat mensen plots veel meer thuis zijn.

De massa’s energie/Licht die afgelopen jaren zijn binnengekomen, gaan nu in sneltreinvaart indalen, doordat mensen ofwel ziek worden en hierdoor tot stilstand komen, of doordat ze vaker thuis zijn en daar makkelijker ontspannen, waardoor energie veel vlotter kan indalen. Er zijn beslist ook hele mooie kanten aan een fenomeen als dit virus. Om te beginnen de massale groeiversnelling in bewustzijn, op allerlei aspecten van het leven, die hun werking hebben op lange termijn.

Maar er zijn ook vele mooie dingen zichtbaar nu. Daar waar bijvoorbeeld politici niet in staat waren om gewoon nog maar samen aan tafel te gaan zitten, zijn ze nu verplicht om samen één visie naar buiten te brengen, en samen maatregelen te nemen. Onderliggende geschillen worden aan de kant gelegd, en eindelijk primeert (misschien maar voor even maar het is toch al iets) het gemeenschappelijke goed, in plaats van ego-doelen.

Overal gaan mensen samenwerken. Je ziet mensen die spontaan hun buren hulp bieden bij de boodschappen, of die een call-center oprichten in het stadhuis om vragen van mensen te beantwoorden. Je ziet gezinnen die opnieuw veel meer bij elkaar kunnen zijn, en die eindelijk uit de ratrace kunnen stappen die het leven vaak is voor hen. Je voelt een golf van warmte, zorg en liefde die doorheen ‘de groep’ gaat, waardoor je merkt en weet dat het nog niet zo slecht gesteld is met de mensheid.

De economische gevolgen zullen voor velen ook verandering brengen. Misschien zullen sommigen merken dat iets, waar ze enorm vele moeite voor deden om het in stand te houden, toch niet meer houdbaar is. Op die manier sluiten ze in hun leven een fase af, en beginnen ze opnieuw, en waarschijnlijk met iets of op een manier die veel meer is afgelijnd op wie ze écht zijn, ook al gaat dat gepaard met veel aanpassingen en drempels.

Misschien worden nationaal en internationaal dingen herschikt, vanuit de inzichten die nu geboren worden, en die meer dan vroeger gebaseerd zijn op samenwerking en het belang van ‘de groep’.

Tenslotte vraagt de 22/4-boodschap ook om - ook al zie en behoud je steeds een hogere visie (22) in heel deze periode- steeds ook goed beide voeten op de grond te houden, en te doen wat goed is voor jouw lichaam en dat va al je medemensen. Jij leeft niet alleen in jouw wereld, en jij draagt ook mee verantwoordelijkheid over de hele groep, samen met ons allen. Wanneer jij achteloos bent in energetische en fysieke hygiëne, en ervan overtuigd bent dat het virus alleen hen zal treffen die niét spiritueel ontwaakt zijn, zou het voor jou misschien net wél een spirituele les kunnen zijn om dit virus uiteindelijk toch op te lopen. Je zou ook bijvoorbeeld besmet maar niet ziek kunnen zijn en het virus ook op die manier doorgeven aan anderen. Spiritueel bewust zijn (22) én tegelijkertijd je gezond verstand gebruiken (4): het is een perfecte blend.

Waarmee jij het collectief absoluut kan helpen, is jouw aura schoon te maken, elke dag opnieuw, met alle materiaal dat je afgelopen jaren daartoe hebt verzameld. Een virus is uiteindelijk ook een vorm van energetisch afval, en hoe schoner jouw energieveld, en vooral hoe duidelijker jij je grenzen stelt (ik wil geen energetisch afval uit de buitenwereld in mijn aura), hoe minder dit zich in jouw aura en uiteindelijk ook in je lichaam zal kunnen nestelen.

Hou er rekening mee dat er momenteel veel energetisch afval (zeer veel angsten, ook diepe lagen uit vele vorige levens) circuleert en dat je tijdens de slaap hiervan veel ‘opvangt’, dat je dan overdag best verwijdert. Breng jezelf altijd weer tot rust. Focus op leuke dingen, breng muziek in je woning. Maak misschien je laden en kasten schoon, wat ook helpt bij de totale energetische opschoning. Kijk naar grappige programma’s op TV. Verzorg je lichaam extra. Ga de frisse lucht in. Geniet van de ontwakende natuur. En tel je zegeningen. Er zijn er een massa, weet je.

Keep the Faith – meer dan ooit

Fran Tielemans
www.maitreya.be

Actuele boodschappen gechanneld door Pamela Kribbe

Afgestemd op de energie van het huidige moment.

◈ Zondag 5 april 2020 om 20:00 uur 

 

◈ Thuis op je eigen fijne plek

 

◈ Bijdrage € 11,-


Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland