Het vasthouden van het Licht voor de rest van de mensheid ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij als Lichtwerkers ‘‘moeten extra gefocust en gedisciplineerd zijn in het vasthouden van het Licht voor de rest van de mensheid gedurende deze tijd.

 

Laten we wat onze gedachten betreft extra ijverig zijn en voorzichtig met wat we denken, wat ons beïnvloedt en wat we van buiten onszelf opnemen.

We moeten onze energie zo hoog mogelijk houden en niet toestaan dat de gebeurtenissen van buitenaf, de buitenwereld, ons terugtrekken in het moeras van de 3D.

 

We worden allemaal uitgedaagd ja, maar aan der andere kant worden we door deze tijd heen gedragen

 

Ga dieper in je hartcentrum en blijf daar gecentreerd.

Verbind je met je eigen ziel en overdenk dan wat je graag zou willen bijdragen aan de wereld, nu, in de komende dagen, voor zover het positieve, opbeurende, inspirerende, liefdevolle en heilzame energieën betreft.

Houd letterlijk het visioen van een liefdevol, evenwichtig nieuw leven in je hartcentrum vast en koester dit liefdevol tot bestaan en vorm. Doe dit vanuit je hart, je ziel en heel je wezen.

Vergeet niet hetzelfde voor jezelf te doen - en liefdevol je hogere zielen zelf tot leven te brengen, terwijl je voelt dat je steeds hoger in de ‘5D verrijst, de nieuwe jij!

Ja, we verrijzen!

Ja, we zijn hier geïncarneerd, wetende dat we zouden en worden geroepen om het Licht en de Liefde stabiel te houden, maar nu wordt ons gevraagd dit uit te breiden.

❥ Wanneer we op ons hoogste zielenzelf afstemmen, op het Nieuwe Begin dat al hier is en zich ontvouwt, stralen we dit uit naar de rest van de mensheid.

Je kleine spel dient de wereld niet meer. Stap naar voren en word het Licht, de Liefde en Eenheid - die de wereld verandert, hier en nu!

Laten we enorme Bakens, Satellieten, Zenders voor pure onvoorwaardelijke Liefde worden, en de Goddelijke Liefde, Kracht en Wijsheid op planetaire niveau door ons laten doorgeven aan de rest van de mensheid.

Laten we de gelegenheid grijpen!

We worden geroepen

 

Judith Kusel

judithkusel.com

❥ Vertaling

Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu

 
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.