Het Universum werkt op volle toeren ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het lijkt een moment van stilte. Maar niets is wat het lijkt. Het is een periode van heel veel beweging. Het universum heeft er een tandje bijgezet. De kou die over een groot deel van de wereld is gevallen, zorgt dat de lucht gezuiverd wordt. Dat hebben wij nodig. De sneeuw zorgt voor extra licht en ook dat hebben wij broodnodig.

De sterren staan een een bijzondere positie. Een volgende versnelling dient zich aan. Wij zijn inmiddels goed doorgewinterd in ons gehele transformatieproces. Deze intensieve transformatie hadden wij enige jaren geleden niet aangekund. Wij zijn aan het puffen als een kraamvrouw vlak voor de geboorte van haar kind. Ze puft graag om zo snel mogelijk haar kind in haar armen te kunnen voelen.

Ook wij puffen wat af.

Het heeft vele overeenkomsten met een aanstaande geboorte. De geboorte van de nieuwe tijd. Velen zijn inmiddels wakker. Velen zijn aan het mopperen. Het licht en de onrust is zo fel. Je kan niet blijven slapen, al had je dat gewild.

Er ontstaat een nieuwe vorm van onrust. De mopperende mens die voelt dat hij niet meer de gelegenheid krijgt om zich afzijdig te houden. Om zich slapende te houden en zich zo een vorm van “veiligheid” te verschaffen.

Wij kennen het plaatje van de kat die voor het deurtje zit te wachten. Hij voelt zich veilig. Hij is gefocust op het deurtje en heeft niet in de gaten dat alleen het deurtje er nog staat.

De kooi is verwijderd

 

Het is de manier van kijken.

Heb je zicht op zaken of heb je inzicht? Ook de nu wakker wordende mens heeft gekozen. Heeft de keuze gemaakt om op deze tijd op aarde te zijn. Zo zien wij de groep wakkere mensen groter worden. De groep van de slapende mens wordt kleiner. De roep om verandering wordt groter. Juist de chaos, schept verandering.


Des te gekker, des te meer mensen hun vraagtekens hebben.

Des te meer vraagtekens, des te meer vragen. Dan ontstaan er meer inzichten.

Iedereen is op zijn eigen manier hard aan het werk. Niet alleen in het universum, maar ook op de aarde. Al zien wij het niet, voelbaar is het zeker. Het is net als het proberen wegduwen van een auto die vast is gelopen in de sneeuw. Duwen en nog eens duwen. Heen en weer en steeds meer beweging. Dat is wat er nu in deze tijd ook gebeurt. Je verwacht het niet, maar er is meer beweging. Wij zijn heel goed bezig met elkaar. Wij hoeven er geen schepje bovenop te doen. Het universum bepaalt het tempo. Dat is heel hoog. Laat los en laat je meevoeren door die prachtige energie.

Je eigen licht wordt met de dag feller. Geniet daarvan. Je hebt al heel hard gewerkt. Het universum heeft je dat al heel vaak verteld. Het hoeft niet sneller. Het is allemaal in een goddelijke timing. Het loopt zoals gepland.

Ik ben licht. Ik ben liefde. Ik ben.

Namasté

Ik zie het licht

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.