Het spirituele Nieuwjaar 21 - 12 - 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Vandaag is het Winterzonnewende: de dagen beginnen eindelijk opnieuw elke dag wat langer te worden.

 Deze dag is ook het spirituele Nieuwjaar, zoals men het in de oude tijden te midden van de natuur vierde.

In deze turbulente tijd, na bijna twee jaar waarin je te maken had met uitdagingen van allerlei aard, met onrust in jezelf en om je heen, is het goed even het licht in jezelf aan te steken, en jezelf te verheffen boven alle ongemakken van energieshifts, onrustige slaap, ontgifting, dealen met nieuwe visies en informatie, omgooien van oude afgesleten denksporen, komaf maken met oude manieren van aanpak die niet meer werken, ondersteunen van je lichaam dat steeds opnieuw omgewoeld en opgeschud wordt door energiegolven, - in deze tijd is het goed om jezelf te feliciteren.

Je hebt zo hard gewerkt die afgelopen tijd, om transformatie te brengen in jezelf en zo ook in de wereld, - zonder misschien al duidelijke tastbare resultaten te zien.

Maar diep in jou wéét je dat elk klein beetje inspanning dat je deed, elk haast onmerkbaar babystapje op weg naar verlichting (een leven met meer harmonie, vrede, liefde en stroming op een hoger spoor) zijn nut heeft gehad, en dat al deze kleine beetjes zaadjes zijn die jij geplant hebt, en die op het juiste moment zullen ontkiemen en bloei en overvloed brengen, voor jezelf, voor ons, voor de wereld.

 Vandaag is een goed moment om met mildheid even terug te blikken op wat is geweest, om van daaruit mee te nemen naar het nu en naar het nieuwe jaar dat wat je voelt dat waardevol is geweest, en weet je, dat is heel wat meer dan je ziet met de ogen van je mind.

Wanneer je kijkt met de ogen van je hart en ziel, zie je zoveel meer, zie je zoveel liefde, hoop en vernieuwing ten goede, en kijk je met mededogen en geduld naar al wat nog in vaagheid en duisternis is gehuld.

De nieuwe contouren en structuur voor het nieuwe jaar zijn in jou al aanwezig, en rijzen de komende tijd steeds meer op. Denk er dus aan om je intenties hoog en positief te houden, want het is daarmee dat je je energie richting geeft en jouw wereld bouwt.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.