Het spanningsveld van de innerlijke sprong ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

In deze 47ste week van 2020 kan je het gevoel hebben toe te zijn aan een lange vakantie, liefst op een mooie plek, met veel zon en water en wind.

Dit is een jaar waarin elk mens vaak onder hoogspanning staat, eigen aan een jaar met een meestertrilling.

Hoogspanning heb je altijd wanneer je innerlijk een grote sprong aan het maken bent, en je voortdurend dat spanningsveld voelt tussen de neiging van het ego om het vertrouwde vast te houden en de onwil om het perspectief te shiften, en de zachte liefdevolle duw van je Hoogste Zelf dat je de Hoogste versie toont van hoe jouw denken, voelen en functioneren zou kunnen zijn.

Het spanningsveld tussen het behouden van het nu en de drang tot evolutie die in elk levend wezen aanwezig is. Het lager zelf denkt 'Ik heb genoeg, voor mij mag het hierbij blijven, meer kan ik niet aan'. Terwijl het Hoger Zelf denkt: 'Daar kan vast nog wat bij, ik kan zeker nog wat verder stretchen, ik kan dat aan'.

Beide, je lager zelf en je Hoger Zelf, dat ben jij, en je bent vast al een heel eind gevorderd in het steeds meer toelaten van gedachten en gevoelens en visies die gaan voor liefde, het hoogste goed voor iedereen, harmonie en vrede. Vandaar dat je je soms zo moe kan voelen, omdat er vaak veel energie gaat naar het telkens weer door weerstanden heen te willen gaan, en eens je doorheen je weerstand bent ga je dan weer veel energie besteden aan het voortdurend opmerkzaam zijn om niet in oude valkuilen terecht te komen en terug te glijden in oude sporen.

En je lichaam werkt ook hard om al die hogere frequenties die meekomen met die shift naar meer harmonisering en indalen van een hogere manier van leven, te verwerken. Heb je er dus al aan gedacht om jezelf écht alle respect, aanvaarding, waardering en liefde te geven die jij verdient, voor al dat harde werk dat je bewust en onbewust levert, om voor jezelf en voor alle anderen van deze wereld een betere plek te maken? Om jezelf te omhullen met een zacht babydekentje van liefde en koestering voor dat prachtige wezen dat je bent?

Elke seconde dat je dat kan doen, dat je liefde en koestering kan sturen naar jezelf, is een seconde van recuperatie en regeneratie van je cellen en van heel je aura. Reden te meer om daar wat meer werk van te maken, toch?

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.