Het onbesproken probleem van... ♥ Robert Bridgeman ♥ Lichtwerkers Nederland

Terwijl de hele wereld zich bezig houdt met lockdowns, mondkapjes en discussies over virussen, speelt er zich een buitengewoon interessante beweging zich af binnen de samenleving.

❥ Heel zichtbaar voor wie het wil zien en onzichtbaar voor wie bewust, of onbewust de ogen sluit, wordt er een enorm netwerk opgerold.

Het grootste probleem van deze tijd is niet de covid-19 pandemie en de daarbij horende maatregelen, maar is de handel in kinderen door en voor een Elite pedofielennetwerk

 

Het is te erg voor woorden en vervelend te moeten delen, maar er moét een maatschappelijke discussie ontstaan over dit onderwerp, zodat er meer bewustzijn op kan komen en licht en liefde op deze zaak gericht worden.

Internationale Alliantie

 

Sinds Donald Trump zijn rol als president heeft ingenomen, is er een internationale militaire alliantie openbaar gegaan met als missie de pedofielennetwerken op te rollen.

Ik ben geen Trump fan en mijn vrienden onder de indianen in de V.S. kunnen zijn bloed wel drinken, maar dit doet hij goed vind ik. Hij zet zich bewust en openlijk in om dit netwerk op te rollen.

❥ Het is ongekend hoe machtig dit netwerk is en hoeveel mensen binnen regeringen, politie, justitie en besturen erbij betrokken zijn.

Ik onderzoek deze stroming nu een tijdje voor mijn nieuwe boek 2044 dat binnenkort uitkomt en val van de ene verbazing in de andere.

 

Jeffrey Epstein

 

Onlangs gebeurde er weer iets heel bijzonders. Na de verdachte dood van miljardair Jeffrey Epstein, bleven talloze slachtoffers achter in onrecht.

Zijn medeplichtige en vriendin Ghislaine Maxwell werd maar niet gearresteerd. Niemand begreep waarom...

Tot dat een paar weken geleden Donald Trump de federal prosecuter Geofrey Herman, die belast was met de Epstein zaak, ontsloeg.

Hij stelde Audrey Strauss aan als vervanger en hoppa! Binnen een mum van tijd werd Ghislaine Maxwell gearresteerd. Link.

 

Naar verluid zijn talloze Eliteleden nu in paniek. Niet vreemd, want Maxwell heeft videobanden...

Ik ben benieuwd hoe dit zich gaat ontvouwen en wanneer er massale verontwaardiging gaat ontstaan over deze netwerken.

Houdt de media maar in de gaten. Heel regelmatig zie je berichten over pedofielennetwerken die opgerold worden. In Amerika, in de Ukraine laatst, in Duitsland, in Thailand.

Het is een kwestie van tijd voor dit probleem opgelost wordt. Het kan niet bestaan in een 5e dimensie wereld.

Wat wij kunnen doen?

 

In feite zijn er drie dingen die wij kunnen doen:

❥ 1. Maak het bespreekbaar. Hoe meer mensen er vanaf weten, hoe meer bewustzijn erop komt, hoe meer aandacht de media het zal geven en hoe meer actie er genomen zal worden. Dit zijn geen complottheorieën, maar het is een werkelijkheid die met rechtzaken en mediaberichten wordt onderbouwd.

❥ 2. Stuur elke dag liefde en licht naar de getroffen kinderen. Liefde in een trilling en waar ze ook zijn, het zal helpen hun lijden te verzachten. Al is het maar een beetje.

❥ 3. Visualiseer een 5e dimensie wereld waarin geen kind meer misbruikt wordt. Gewoon omdat het niet langer kan in een wereld van liefde, eenheid en verbinding.

Doe je mee?

 

One Love

X Robert Bridgeman
www.bridgeman.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.