Het nieuwe geheim ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Emotionele hulpmiddelen voor deze tijd

Gegroet dierbaren, ik ben Kryon van de Magnetic Service.

De informatie die je vandaag hebt gehad is kerninformatie over de grootsheid van de mens (sprekend over de informatie gegeven in de gestreamde bijeenkomst).

Bewustzijn dat geavanceerd is, stelt je in staat dingen te zien die je eerder niet zag. Dit is anders, lieverds. Het is anders, want dit is niet wat jou echt is geleerd. Kijk eens naar wat jou is geleerd: je intellectuele bewustzijn is gebaseerd op informatie en niet op bewustzijn. Met andere woorden, jullie hebben allemaal geleerd dat - hoe meer je over dingen leert, hoe beter je af zult zijn. Dit is natuurlijk de reden van school. Maar waar was de diepgaande informatie, dat bewustzijn de sleutel is tot zelf bewustzijn en gezondheid, een lang leven en persoonlijke relaties?

Jouw lineaire leven is als een huis met veel kamers. Elke kamer beschikt over wat je nodig hebt om te overleven: liefde, spiritueel en niet-spiritueel bewustzijn, je basisovertuigingen over hoe dingen werken en je perceptie van wat echt is of niet. Is het echter mogelijk dat er iets goed verborgen is in de kamer van jouw realiteit, waar al die ideeën en emoties die je bewustzijn noemt, zijn opgeslagen?

❥ Welkom bij een concept dat verder gaat dan de 4D-wereld waarmee jullie allemaal zijn opgegroeid.

 

Terwijl ik deze boodschap geef maakt de planeet een grote verschuiving door. Jaren geleden heb ik jullie verteld dat deze verschuiving voor sommigen onzekerheid zal brengen en voor velen veel verdriet. Ik heb jullie verteld dat je niet dat kan bezitten, wat jullie de menselijke natuur noemen - en het begint te verschuiven zonder dat dit soort dingen gebeuren.

 

Als je voelt dat de kern van je werkelijkheid begint te bewegen naar iets wat anders is dan dat het was, is de eerste reactie van velen om er bang voor te zijn! De reden is dat het grootste deel van de mensheid geïnvesteerd heeft in 'ik wil dat de dingen hetzelfde blijven'. Dit geldt zelfs voor degenen die naar een channeling als deze worden aangetrokken en zichzelf lichtwerkers of genezers noemen. Dit komt doordat de energie van de genezingsprocessen zelf beginnen te veranderen. De reacties op dit alles zorgen voor veel onzekerheid.

De onzekerheid die zo velen van jullie voelen, leidt opnieuw tot meer onzekerheid, angst en zorgen. Hoeveel van jullie worden nog steeds wakker in die magische nachtelijke uren waarover wij eerder hebben gesproken? Dus als je om drie uur 's nachts wakker wordt - wanneer Spirit je vaak zal uitnodigen om te mediteren - word je in plaats daarvan wakker en zeg je: "Waar zou ik me zorgen over moeten maken?"

Dierbaren, we kennen jullie zo goed omdat dit één van de eerste reacties lijkt te zijn die zovelen van jullie zullen willen veranderen, waardoor nieuwe liefdevolle energieën in je leven kunnen komen. Geef angst niet automatisch de overhand.

 

De veranderingen voor jou zijn misschien subtiel, maar je voelt ze. Veel van deze veranderingen zijn niet dingen die je kunt lineariseren of waar je de vinger op kunt leggen, zoals ze zeggen. Misschien veranderen deze dingen gewoon de energie en pik je het op? Inderdaad, dat is wat er momenteel op deze planeet gebeurt, lieverds. Je voelt dat er wat anders is - iets dat je nog niet eerder hebt ervaren en het gevoel is niet een pad dat je eerder hebt bewandeld.

 

❥ Er zijn dus verschillende manieren om met deze verandering om te gaan en we hebben hier inderdaad al eerder over gesproken, maar nu is het beter dan ooit.

De eerste reactie is vaak angst en velen zullen naar het slechtst mogelijke scenario gaan en het dan daadwerkelijk ontwikkelen. Heb je dat gehoord? Een mens heeft het vermogen om een idee te nemen en elk "huis" te bouwen dat hij wil. Het kan een angsthuis of een vuurtoren zijn. Mensen willen graag alles extrapoleren. Ze nemen wat voor hen ligt en ontwikkelen het tot een conclusie, alleen gebaseerd op wat ze eerder hebben gezien. Angst roept meer angst op.

 

Dan zijn er mensen die in plaats daarvan naar dit zullen kijken en erkennen dat het voorspeld was. Ze zullen het werkelijk bewonderen en ze zullen zeggen: “Dit is de energie waar de Ouden over spraken. Dit is waar Kryon over sprak. Dit is waar zoveel van mijn leraren over hebben gesproken. Ik heb dit in mijn botten gevoeld. Ik heb dit gevoeld in mijn persona. We beginnen een veranderende aarde te zien.”

❥ Er zijn mensen die echt een stap verder gaan en deze vreemde nieuwe energie vieren en zeggen: Ik weet dat het moeilijk is, maar hier komt het: hier komen de kansen. Laat me alles zien, zodat ik weet welke kant ik op moet.

 

Nogmaals, ik zal de dingen zeggen die ik eerder heb gezegd: als er donkere, vreselijke dingen uit de kieren van deze planeet lijken te kruipen, en je ziet ze voor de eerste keer, onthoud dan dat ze er altijd al waren. Nu is het tijd om ze te zien en te beslissen of je wilt dat ze doorgaan of niet.

Als dit bij jou het geval is, onthoud dan dat dit een indicatie is dat het licht, metaforisch gezien, op deze planeet begint toe te nemen. Terwijl deze dingen vroeger gewoon bedekt bleven en doorgingen zoals ze waren, ze beginnen zich nu te vertonen.

 

Dat wat verborgen is

 

Wat gebeurt er in je huis en je kamer van de realiteit? Beginnen er dingen naar voren te komen die jij als lelijk of zorgelijk ervaart? Heb je ooit gedacht dat het met opzet zou kunnen zijn, zodat je bewust zou worden van wat er altijd al is geweest? Die multidimensionale bezem is er altijd, lieverds. Het is de bezem van een hoger bewustzijn die je altijd vraagt of het moet worden gebruikt om oude dingen op te vegen of niet. Het zou helpen om al deze dingen weg te vagen waarover we hebben gesproken en die ongepast zijn voor jullie grootsheid, inclusief het zorgen maken over de toekomst; inclusief de angst die je kunt voelen als je midden in de nacht wakker wordt. Er zit iets verstopt in je kamer en de bezem kan het blootleggen. Zie je, het is iets dat zich verbergt en dat is een belangrijk geschenk van Spirit. Je bezem is een metafoor voor je vermogen om de oude ideeën weg te vegen en dit geheim bloot te leggen.

 

Ik wil je iets vertellen wat je niet had verwacht. Nogmaals, je hebt de neiging om alles te lineariseren. Je zou kunnen zeggen: "Oké, hoeveel werk gaat het kosten om deze dingen op te ruimen of mijn leven te veranderen?" Velen van jullie houden ervan om lijstjes te maken, nietwaar? Je hebt de neiging om actie-items in je leven te lineariseren, want dat is de programmering die je van school hebt geleerd. Maar er is hier nog een andere energie verborgen. Er is een geheim. Het is één van de beste geheimen die ik je kan geven.

 

Jullie geloven bijna allemaal, dat je die "Levens-bal" een heuvel opduwt om op de plek te komen waar je graag wilt zijn. Zelfs een spirituele plek zal meer werk vergen, is wat je gelooft. Dit is een lineaire metafoor die zegt: wat er ook gebeurt, het is een inspanning en het zal moeilijk zijn. Wat als dat eigenlijk niet de manier is waarop het werkt in deze nieuwe energie?

 

❥ Wat als ik je zou vertellen, dat aan de andere kant van die bal die je omhoog duwt, er handen zijn die het vastpakken en de het - samen met jou omhoog beginnen te trekken? Begrijp je waar ik heen wil?

Het nieuwe geheim

 

Geestelijk hebben mensen altijd een vrije keuze gehad. Je kunt met je leven doen wat je wilt, zonder oordeel. Dat vertellen we je al jaren. Liefde is op deze manier. We zijn verliefd op je en we laten je zijn. Daarnaast geven we je signalen en hints, maar niet met tussenkomst die je tot iets zou dwingen. Dit is hoe vrije keuze werkt. Het is een liefdevolle ''handen er vanaf''.

 

Hier is het geheim. Er begint hier een nieuwe energie die diepgaand is, en waarover je moet weten. Wanneer je in een bepaald veld komt, met een bepaalde energie van mededogen en bereidheid om een grotere waarheid te zien; wanneer je dat pad begint, geliefden, verandert je bewustzijn. Bewustzijn is energie, en wanneer energie verschuift, gebeuren er dingen.

 

Ook al heb je een vrije wil, je bewustzijn begint boodschappen te geven aan de andere kant van de sluier van 'toestemming om te helpen'. Het is bijna alsof er een licht aangaat in je ziel en op een multidimensionale manier heel helder begint te schijnen. Stel je iets met mij voor: je begint de manier waarop je dingen waarneemt te veranderen, en je bewustzijn begint op te lichten. Plots worden al die gidsen, helpers, engelen (hoe je ze ook wilt noemen) gealarmeerd.

 

❥ Wow kijk eens! Kijk eens wat zij/hij aan het doen is! Kijk naar het licht. Ja kijk hiernaar! Nu kunnen we helpen, want deze magnifieke Mens heeft de keuze gemaakt om te veranderen. Wauw! Deze ziel heeft de keuze gemaakt om te kijken. Het licht van dit bewustzijn heeft toestemming gegeven voor interventie!

 

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om te kijken, verandert ook je perceptie: is God groter dan je werd verteld? Ben je groter dan je werd verteld? Beginnen er processen te ontstaan die jouw realiteitszin kunnen veranderen? Zijn er processen waarvan je je intuïtief bewust bent die zelfs multidimensionaal kunnen zijn? Is het mogelijk dat jij wordt geleid en dat je die bal misschien niet zo veel hoeft te duwen? Voor sommigen lijkt dat contra-intuïtief. Voor hen kan een hoger bewustzijnsniveau alleen worden gecreëerd door de bal harder te duwen. Welkom bij het geheim. Zo is het NIET.

 

De manier waarop jij deze boodschap waarneemt, is als een lichtschakelaar. Geloof je het? Als dat zo is, weet dan dit: wanneer je deze nieuwe ideeën van je nieuwe bewustzijn begint te activeren, krijg je hulp – veel hulp. Lichtwerker, er is meer licht wanneer je begint te begrijpen dat je een geweldige vuurtoren bent. Je zou zelfs kunnen zeggen, als je dit begint te begrijpen, dat het je Ziel-Licht op een logaritmische manier verspreidt. Het versterkt zichzelf op een manier die niet lineair is, en je kunt bijna onmiddellijk resultaten zien in die hulp in je dagelijkse leven. Liefde is zo.

 

Toen ik voor het eerst naar deze planeet kwam, gaf ik je een basis "Kryon-metafoor". Ik heb je verteld dat als je in een donkere kamer bent en je steekt een lucifer aan, er interessante dingen gebeuren. Het eerste is, dat iedereen net iets beter kan zien - iedereen. De meesten van hen weten misschien niet eens wie de lucifer vasthoudt, of waar het licht vandaan komt, maar door een klein beetje licht te hebben, profiteert iedereen ervan.

 

Het is een metafoor die betekent dat, wat je vaak voor jezelf doet groter is dan dat je denkt en het is niet alleen voor jou.

Is het te groots om te zeggen dat alle zielen van de mensheid zouden kunnen weten wanneer je die lucifer aansteekt? Onthoud dat bewustzijn een zeer grote multidimensionale voetafdruk heeft. Het is niet lineair.

 

Sommigen van jullie krijgen nu een verruimder bewustzijn van dit geheim en zeggen: “Ik wil deze dingen nog een keer horen. Ik wil een aantal van deze ideeën gaan oefenen.” Als jij tot die groep behoort, dan heb je zojuist de intentie omgedraaid. Al meer dan dertig jaar geven we jullie informatie over de kracht van pure intentie als een axioma om je leven te verbeteren.

 

Die levensbal die je bergopwaarts duwt om van de angsten en de grillen af te komen … begint omhoog te worden getrokken terwijl je hem zachtjes duwt. Voel je het? Dit is het verborgen geheim. Vrije wil omvat de vrijheid om bewustzijn nu te begrijpen als een bruikbare energie die jouw hele realiteit kan veranderen. Ben je in staat om medelevend te handelen in je denken voor iedereen, ook voor degenen met wie je niets te maken wilt hebben? Kun je van een ziel houden, wat er ook gebeurt? Kun je door je eigen huis zweven, of ga je gebukt onder angst en uitdaging en nog veel meer?

 

 

Liefde verandert alles. Er is meer dan alleen een hand die aan die bal trekt, wat jullie helpt, lieverds. Het is je oude zielsbestemming. Inderdaad, wanneer je begint te onderzoeken wat je nog nooit eerder hebt onderzocht, bewandel je helemaal geen onbekende weg. In plaats daarvan ben je op een prachtig pad waarvan je hebt gevoeld dat het van jou is. Je hebt gelijk.

 

. Al deze dingen geven we je omdat we dat nu kunnen. Maar bovenal is deze boodschap aan jou gegeven omdat jij besloten hebt om te kijken en hier vandaag met ons wilde zijn.

 

Dit zal niet de enige keer zijn dat we deze informatie in channel presenteren, want dit is de kerninformatie die we jullie kwamen geven, als je als beschaving voorbij de precessie van de equinoxen zou komen. En jullie deden dat!

 

Je bent groter dan je denkt - mooier dan je denkt. Wij kennen je naam.

 

En zo is het.

 

Kryon

 
Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com 

Vertaling

Denise Diekstra
Lichtwerkersnederland.nl

 

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief